![]() |
Hlavně dík za organizaci, luxusní chajdu, materiální zabezpečení a motorovku;)/bez té teda nevím../. Zkrátka Hrobník to zrežíroval dokonale.
|
Jsem rád, že se vám líbilo, vaše radost, moje radost. A v neposlední řadě byl rád můj pes (samo že s PP, jinak bych si nedovolil o něm napsat:twisted:), že mohl ukázat ostatním něco z tajů místních zákoutí. Pořád ale sní o tom, že na jaře bude vést po boku velkého a mocného dvacetihlavou smečku :rock_3
|
Quote:
|
skoda,ze jsme nakonec nejeli, vypada to,ze to tam bylo fajn. priste se treba pridame,na jare a v lete je taky spousta zabavy,treba hromadne plavani s vlkama nebo tak neco.ale plavani teda radeji v lete:)
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Tedy my byly předminulý rok na krytí a holka to byla taková přírodněji vedená. Obrovský pozemek, výtečná strava a hotovo. A taky byla tak trochu/víc:lol:?/ S/M . Náhubek viděla poprvé v životě, ale po každé jej dostala do 5 vteřin dolů. To asi, když se nebrání v rozletu a kreativitě. Jinak moje čůza vymyslí jak otevřít kde co, ale štěkací košík ještě neudělala. Díky bohům:roll:.
|
Taktéž díky Romanovi za zajištění luxusního zázemí, doufám že to nebyla poslední akce tohoto druhu. Co takhle do jara sehnat nějakou tříkolku a můžem v musheřině pokračovat sníh nesníh?:lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
A to zas ne... mojeho tichoučkýho tvorečka snad nebudeš takhle pomlouvat:twisted:
|
Quote:
|
Quote:
|
Stačí to zorganizovat a můžeš vyhlásit soutěž v bobříku mlčení ;)
|
Quote:
|
To byste projeli taky ;-) Takovej Bounty z Blatnických vinic si povídá prakticky pořád. Navíc by vás porazil vlastní bratr:p
|
Tak aby bylo na co se těšit, srub mám zamluven zase na víkend 7-9.5. V případě zájmu o další dny okolo víkendu není problém to protáhnout do předchozího nebo i dalšího týdne. Termín máme, ještě sestrojit vehikl pro cestování bez sněhové pokrývky.:)
|
All times are GMT +2. The time now is 23:16. |