Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Setkání a cestování (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=112)
-   -   Dovolená s vlčáky 21-23.5.2010 (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=12463)

Adrian 18-02-2010 22:55

Hlavně dík za organizaci, luxusní chajdu, materiální zabezpečení a motorovku;)/bez té teda nevím../. Zkrátka Hrobník to zrežíroval dokonale.

Undertaker 19-02-2010 00:30

Jsem rád, že se vám líbilo, vaše radost, moje radost. A v neposlední řadě byl rád můj pes (samo že s PP, jinak bych si nedovolil o něm napsat:twisted:), že mohl ukázat ostatním něco z tajů místních zákoutí. Pořád ale sní o tom, že na jaře bude vést po boku velkého a mocného dvacetihlavou smečku :rock_3

sdivokoukrvi 19-02-2010 10:24

Quote:

Originally Posted by Undertaker (Bericht 280089)
Jsem rád, že se vám líbilo, vaše radost, moje radost. A v neposlední řadě byl rád můj pes (samo že s PP, jinak bych si nedovolil o něm napsat:twisted:), že mohl ukázat ostatním něco z tajů místních zákoutí. Pořád ale sní o tom, že na jaře bude vést po boku velkého a mocného dvacetihlavou smečku :rock_3

Myslím že velkému mocnému by se to líbilo taky ale kdo ví co by tomu řekli místní zelení, kdyby se po lese potulovalo tolik šedivců, i když arya by se určo ráda též přidala, ideálně jako chůva štěnd

mellorn 19-02-2010 10:32

skoda,ze jsme nakonec nejeli, vypada to,ze to tam bylo fajn. priste se treba pridame,na jare a v lete je taky spousta zabavy,treba hromadne plavani s vlkama nebo tak neco.ale plavani teda radeji v lete:)

Undertaker 19-02-2010 11:46

Quote:

Originally Posted by Alissea (Bericht 280162)
Myslím že velkému mocnému by se to líbilo taky ale kdo ví co by tomu řekli místní zelení, kdyby se po lese potulovalo tolik šedivců, i když arya by se určo ráda též přidala, ideálně jako chůva štěnd

Místní zelení jsou v pohodě, to je na tom právě to krásný, že málokde jsou takhle tolerantní jako u nás. Je fakt, že když chodíme sami, tak se VD tolik nevzdaluje, ale když budou běhat s košíkama, tak to bude OK a bez sněhu tím spíš.

Quote:

Originally Posted by mellorn (Bericht 280162)
skoda,ze jsme nakonec nejeli, vypada to,ze to tam bylo fajn. priste se treba pridame,na jare a v lete je taky spousta zabavy,treba hromadne plavani s vlkama nebo tak neco.ale plavani teda radeji v lete:)

Vzhledem k lokalitě by se koupání dalo uskutečnit bez problému;) Je tam taky kde chodit, keltské muzeum v Nasavrkách, hypologické muzeum a koníci ve Slatiňanech, loutkařské muzeum v Chrudimi atd. Brzo asi začnu řešit datum počítám na květen.;-)

sdivokoukrvi 19-02-2010 11:56

Quote:

Originally Posted by Undertaker (Bericht 280207)
Místní zelení jsou v pohodě, to je na tom právě to krásný, že málokde jsou takhle tolerantní jako u nás. Je fakt, že když chodíme sami, tak se VD tolik nevzdaluje, ale když budou běhat s košíkama, tak to bude OK a bez sněhu tím spíš.

No jasně, košíky to jistěj,naštěstí i já už mám ten co se blbě sundavá...

mellorn 19-02-2010 12:17

Quote:

Originally Posted by Alissea (Bericht 280212)
No jasně, košíky to jistěj,naštěstí i já už mám ten co se blbě sundavá...

OT,to je jakej prosim te? moje dura,pokud ji neprivazu kus pasku za obojek,tak si ho uplne v pohode sunda.a ani to neni stopro,casto se to rozvazuje:(

sdivokoukrvi 19-02-2010 12:21

Quote:

Originally Posted by mellorn (Bericht 280219)
OT,to je jakej prosim te? moje dura,pokud ji neprivazu kus pasku za obojek,tak si ho uplne v pohode sunda.a ani to neni stopro,casto se to rozvazuje:(

mám ten samej co adrian a roman, ten štěkací černej a ještě se jí ho nepovedlo sundat a to v tom byla přeborník

Adrian 19-02-2010 12:40

Tedy my byly předminulý rok na krytí a holka to byla taková přírodněji vedená. Obrovský pozemek, výtečná strava a hotovo. A taky byla tak trochu/víc:lol:?/ S/M . Náhubek viděla poprvé v životě, ale po každé jej dostala do 5 vteřin dolů. To asi, když se nebrání v rozletu a kreativitě. Jinak moje čůza vymyslí jak otevřít kde co, ale štěkací košík ještě neudělala. Díky bohům:roll:.

Fiann 19-02-2010 14:22

Taktéž díky Romanovi za zajištění luxusního zázemí, doufám že to nebyla poslední akce tohoto druhu. Co takhle do jara sehnat nějakou tříkolku a můžem v musheřině pokračovat sníh nesníh?:lol:

mellorn 19-02-2010 15:31

Quote:

Originally Posted by Adrian (Bericht 280230)
Tedy my byly předminulý rok na krytí a holka to byla taková přírodněji vedená. Obrovský pozemek, výtečná strava a hotovo. A taky byla tak trochu/víc:lol:?/ S/M . Náhubek viděla poprvé v životě, ale po každé jej dostala do 5 vteřin dolů. To asi, když se nebrání v rozletu a kreativitě. Jinak moje čůza vymyslí jak otevřít kde co, ale štěkací košík ještě neudělala. Díky bohům:roll:.

ja do dnesniho dne netusila,ze se tem nahubkum rika stekaci ...

Undertaker 19-02-2010 16:20

Quote:

Originally Posted by mellorn (Bericht 280359)
ja do dnesniho dne netusila,ze se tem nahubkum rika stekaci ...

Pravda u našeho neštěkavého plemene je to k zamyšlení 8)

sdivokoukrvi 19-02-2010 16:22

Quote:

Originally Posted by Undertaker (Bericht 280393)
Pravda u našeho neštěkavého plemene je to k zamyšlení 8)

tak zrovna Akkon štěká dost;-) a arya při pohledu na divný lidi to umí taky

Undertaker 19-02-2010 16:27

A to zas ne... mojeho tichoučkýho tvorečka snad nebudeš takhle pomlouvat:twisted:

sdivokoukrvi 19-02-2010 16:55

Quote:

Originally Posted by Undertaker (Bericht 280400)
A to zas ne... mojeho tichoučkýho tvorečka snad nebudeš takhle pomlouvat:twisted:

pomlouvat bych si nedovolila

yzengrin 19-02-2010 21:39

Quote:

Originally Posted by Undertaker (Bericht 280400)

Jo, na ségru nemá;)8):twisted:

Undertaker 23-02-2010 01:07

Stačí to zorganizovat a můžeš vyhlásit soutěž v bobříku mlčení ;)

yzengrin 23-02-2010 08:23

Quote:

Originally Posted by Undertaker (Bericht 281595)
Stačí to zorganizovat a můžeš vyhlásit soutěž v bobříku mlčení ;)

No to teda ne! To bychom to se Sofa projeli! Naopak..soutěž o nejukecanější čivavu:-D

Undertaker 23-02-2010 15:45

To byste projeli taky ;-) Takovej Bounty z Blatnických vinic si povídá prakticky pořád. Navíc by vás porazil vlastní bratr:p

Undertaker 25-02-2010 11:29

Tak aby bylo na co se těšit, srub mám zamluven zase na víkend 7-9.5. V případě zájmu o další dny okolo víkendu není problém to protáhnout do předchozího nebo i dalšího týdne. Termín máme, ještě sestrojit vehikl pro cestování bez sněhové pokrývky.:)

All times are GMT +2. The time now is 23:16.