Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Mimo téma (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Kolik vám je let? (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=1014)

borislav 02-04-2008 21:20

Quote:

Originally Posted by darley (Bericht 129049)
Borislav, ja Grace na 100% uchovním.

Darley, tu by som "zahnal do kúta" ja teba.
Ja by som formuloval vetu aj s použitím predchádzajúcich príspevkov takto:
ja Grace pripravím ( aj s pomocou chovateľa .... ) a absolvujem s Grace všetko, čo vyžaduje jej uchovnenie. A podľa výsledku .....:p

Je toto sekcia Mimo témy, o všetkom a o ničom. Naozaj o ničom?

Michal

Elar 02-04-2008 22:30

Quote:

Originally Posted by borislav (Bericht 129869)
Honba za rýchlym uchovnením, a urýchleným návratom prostriedkov vynaložených na kúpu psa nie je ale záležitosťou len mladých ľudí a čerstvých chovateľov. Sprav si len tak anketu, v akom veku prechádzajú psi a feny bonitáciou, SVP a RTG a kedy majú feny prvý vrh. Pokiaľ to prekročí hranicu 2,5 roka, vyzeráš ako exot s nezáujmom o svojho psa.
Michal

Tak s týmto môžem len súhlasiť, ale prečo je to tak? Mali by sme založiť klub exotov :roll:

darley 03-04-2008 07:38

Borislav, prepáč že som si dovolila niečo také opýtať, ale ja si aj tak stojím za svojim názorom. To, že je Pavel dlhoročný chovateľ neznamená, že s ním musím vo všetkom súhlasiť. apráve tu sa naše názory rozchádzajú. Ale nehanbím sa to povedať. áno, mohla som to tak napísať. Ale nenapísala. Napr. aj preto, že chovateľ je ďaleko a za pomoc sa môžem poďakovať viacerým ľuďom aj z tejto stránky a aj z môjho okolia. A im som za to veľmi vďačná. Aj som im to povedala.
A tým čo som napísala, že ju na 100% uchovní, so myslela hlavne to, že ja sa svojmu psovi venujem a vo forme výcviku a myslím, že nebudem mať problém s uchovnením. čiže mňa sa netýka to, čo sme tu s Pavlom rozoberali. Len ma to jednoducho zaujímalo, lebo s tým nesúhlasím. Stačí?

darley 03-04-2008 07:40

A čo sa týka toho veku... Môj pes Rtw išiel na bonitáciu vo veku 3 rokov. Takže ani to sa ma veľmi netýka. Nevravím, že s Grace nechcem ísť na bonitáciu tento rok. Keď viem, že to zvládne, tak prečo nie?

borislav 03-04-2008 14:11

Quote:

Originally Posted by darley (Bericht 129920)
Borislav, prepáč že som si dovolila niečo také opýtať, ale ja si aj tak stojím za svojim názorom.
čiže mňa sa netýka to, čo sme tu s Pavlom rozoberali. Len ma to jednoducho zaujímalo, lebo s tým nesúhlasím. Stačí?

Darley, podľa vývoja tejto diskusie sa musím ospravedlniť ja. A nielen tebe.
Prvý príspevok začala Fianna aj keď už dávnejšie.:
Nazdar lidi, mám jeden takovej vlezlej dotázeček. Předem očekávám, že mi ne všichni odpoví, tak se prosím zdržte vtipných komentářů. Děkuji :)
těm kteří budou ochotni mi odpovědět děkuji :)
Fianna

Nemal som na mysli konkrétne teba, ani tvoju situáciu, čítal som svoje príspevky ešte raz - okrem pokusu o malé " škádlení" pri formulácii uchovnenia Grace. Veď sme sa možno videli zďaleka len raz, teraz v Nitre na klubovke.
Napísal som svoj názor, podľa tvojej reakcie som zasiahol do dialógu medzi tebou a Pavlom. Nebolo to mojim úmyslom.
Ospravedlňujem sa teba aj jemu.
Michal Volárik, Nitra.

darley 03-04-2008 14:13

Nemala som v pláne zatlačiť Pavla do kúta. Ak to tak niekto pociťuje, tak mi to je ľúto. To som nechcela. Len som chcela poukázať, že tie zmluvy sa nie vždy dodržia. A čo sa stane potom? no nič. Takže je to tak trošičku zbytočné v tom smere aby tam bolo písané, že žiadam od budúceho majiteľa aby so psom cvičil (zjednodušene povedané). To bol celý môj zámer. Nijak nespochybňujem jeho výsledky v chove a vedoomosti. To by som si nedovolila. Nemyslím si, že som napísala niečo čím by som ho mohla uraziť alebo mu nebodaj uškodiť.

darley 03-04-2008 14:16

Nemusíš sa ospravedlňovať. Len si myslím, že som nič zlé nenapísala. A stojím si za svojim... Tú vetu som mohla napísať inak. Uznávam. Takto to vyznie možno inak ako to bolo v pláne

Pavel 03-04-2008 14:22

Ja sa necítim nijako dotčený alebo napadnutý, nie je začo sa ospravedlňovať :D.

borislav 04-04-2008 19:33

Quote:

Originally Posted by Elar (Bericht 129886)
Mali by sme založiť klub exotov :roll:

Starý, malý, tlstý, gaučák a ešte v klube exotov?!:bigcry2:bigcry2
Teraz sa budem hanbiť prísť zajtra do Šamorína!
borislav

darley 04-04-2008 20:45

Takže sa zajtra vidíme v šamoríne?

Elar 04-04-2008 20:53

Borislav to vzdal......

Irisdane 15-08-2008 19:13

Kolik je vám let?

Zpátky k původnímu tématu. :-)

Mě je 20 let, ČV jsem si pořídila před dvacetinami a měla jsem ho vlatně k narozeninám,až na to,že jsem si ho koupila sama. ;-) Balthasar je moje zlato a za nic na světě bych ho nevyměnila, ačkoli mám občas pocit, že do přetrhnu,hlavně po tom,co se naučil otavírat odpadkový koš s víkem,ale o tom asi jinde. :rock_3

Elar 15-08-2008 22:02

Tak ja mám tiež 20 rokov, a moja "vlčica" má už tri a pol roka.. ;-) straašne rýchlo to uteká :(

Marianka.W 16-08-2008 10:42

Ahoj,
já 30 (ještě 12 dnů), Darlinka 18 měsíců...

GabrielaVesela 28-10-2011 03:55

ahoj..me je 35 a musim jeste pockat 3-4 roky ale pak konecne si splnim sen :-)

malkovicz 28-10-2011 08:36

Ahoj tak mě je 30 let a naší vlčandě Bestě 10 měsíců ;-)

mellorn 28-10-2011 09:19

jezis,kdybych si tak pamatovala, jestli jsme sem uz psala nebo ne:lol: letos mi bylo 33 a Arwen budou v lednu ctyri. Fuj, leti to hrozne rychle....

sdivokoukrvi 28-10-2011 10:17

22 a kus a mám 2 a půl letou fenku, takže při pořízení mi bylo 20:rock_3

CDaniela 28-10-2011 10:28

Fuj to je téma :D

Rhilien 02-11-2011 13:26

Quote:

Originally Posted by CDaniela (Bericht 410302)
Fuj to je téma :D

:lol: skoda, ze tu neni nejakej smejiciseazchrochtajicismajlik - takovy podobny zvuk jsem totiz ze sebe dostala :lol: (a kdyz jsem chtela hodit jen a pouze smejicisesmajlik, napsalo mi to, ze je moje zprava prilis kratkaaa..haa)

All times are GMT +2. The time now is 05:35.