![]() |
A ja patrzę sobie na informacje o swojej hodowli w bazie i w polu 'email' widzę... [email protected] ?! Taki mail nie istnieje, w ogóle pierwsze o nim słyszę. Nie wiem, czy admin sam to stworzył, czy może komuś się nudziło, ale mój mail brzmiał i wciąż brzmi [email protected]. I to od kilku lat jest bez zmian. Miło by więc było, gdyby ta informacja została poprawiona. Z góry dzięki. :)
EDIT: Ale skoro już zmiana ma być, to niech będzie [email protected] ;) |
Quote:
|
Dzięki za odpowiedź, już wszystko jasne. :)
|
a ja od kilku miesięcy nie moge dodać jakiegokolwiek zdjecia do galerii.czy ktoś mi podpowie czemu ?
|
Aby dodać zdjęcie do bazy, lub rodowód z wpisanym wynikiem prześwietlenia trzeba się zalogować. Czy do tej bazy obowiązuje inne hasło niż do forum?
|
Quote:
|
Quote:
|
A ja mam ogromną prośbę o poprawienie daty urodzenia miotu A Spiderwolf prawiłlowa data to 17.09 .2012 .Dziękuje :)
|
A ja mam wielką prośbę o dodanie do spisu sędziów następującej pani: Olga Kupriyanova-Sinko (SLO), bo dodałam wyniki z Senecu ale bez sędziego....
Z góry dziękuję bardzo, bardzo:) EDIT: już znalazłam i edytowałam w wynikach - pani sędzina jest pod nazwiskiem męża. |
Ja mam wielką prośbę by któryś z adminów kliknął tak by informacje o mojej hodowli były widoczne. Przesłałam wszystkie potrzebne dane , już dawno temu i to pewnie z kilka razy, Magda Pająk , właścicielka 2 suk ode mnie też te dane przesyłała, niestety ich nie ma. Jakoś dziwnie wchodząc na Galicyjskiego Wilka czytać że "nie współpracujemy"
|
Wysłałam parę dni temu skany potwierdzające numery PKR z rodowodu Barbelo (Aroon) i Atmana ( + prośbę o zmianę danych właściciela Atmana zgodnie z rodowodem:) bardzo bardzo bardzo proszę o aktualizację:)
|
PUK PUK, a mojej hodowli nadal nie widać.Pomimo przesłanych wszystkich danych. (Dodałam też Lemkowską chyżą - jej też brak ) Co JESZCZE można z tym fantem zrobić???
|
Quote:
witaj, nie mam pojęcia - wysłałem wszystkie informacje od Ciebie na PW do Admina i cisza od kilku miesięcy. Ja się czuję bezradny i też zażenowany, bo nie wiem co odpisać Tobie i reszcie osób czekających na zmiany... |
A czy baza tylko mi nie działa????
Ja też czekam na aktualizację... miotu T nadal nie ma w bazie a jutro kończy 6 miesięcy :/ |
Quote:
|
U mnie sama baza działa, ale zniknęły podpowiedzi podczas wyszukiwania.
|
Ja nie mogę dodać wyników wystaw. Błyskotka kończy niedługo rok i nadal nie doczekała się zdjęcia głównego.
|
też nie mogę dodać wyników wystaw i nie wyświetlają mi się rozszerzenia w bazie danych..w sensie jak wpisywałam imię to mi od razu wyszukiwarka pokazywała końcówkę:) Plus wciąż nie mogę się doczekać zmiany właściciela Atmana i dodanie jego numeru rodowodu i rodowodu Barbelo ;/
|
Quote:
(pomijając fakt że dział mioty jest kompletnie nie na czasie ;) ) |
Juz nie wiem, gdzie pisac, wiec spróbuję jeszcze tu. Pomijając juz milion pięćset sto dziewięćset aktualizacji danych mojego psa Cassidy Nemo Me Impune Lacessit, od ponad 5 miesięcy czekam na pojawienie się w bazie drugiego z moich psow. Miot z 17.06.2017 Witty Wolf Eden Severu/Bachus Dar Wilka, urodzona suczka Witty i piesek Wingman. Hodowca wysyłał prośbę o dodanie miotu krótko po narodzinach, tam z pewnością sa wszystkie potrzebne dane. Wybieramy sie w weekend na pierwsza wystawę i chciałabym mieć gdzie ja wpisać. Po co w ogóle ktoś zgłasza się na admina, skoro od pol roku nie raczył wprowadzić ŻADNYCH danych? Po co ta baza, skoro tylko "znajomi krolika" mogą dodawać swoje spodziewane i istniejące juz mioty?
|
All times are GMT +2. The time now is 15:53. |