Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   _Administracja (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=57)
-   -   Dodawanie informacji na Wolfdoga (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=9186)

Louve 19-11-2012 17:27

A ja patrzę sobie na informacje o swojej hodowli w bazie i w polu 'email' widzę... [email protected] ?! Taki mail nie istnieje, w ogóle pierwsze o nim słyszę. Nie wiem, czy admin sam to stworzył, czy może komuś się nudziło, ale mój mail brzmiał i wciąż brzmi [email protected]. I to od kilku lat jest bez zmian. Miło by więc było, gdyby ta informacja została poprawiona. Z góry dzięki. :)

EDIT: Ale skoro już zmiana ma być, to niech będzie [email protected] ;)

Huan 20-11-2012 09:25

Quote:

Originally Posted by Louve (Bericht 443601)
Nie wiem, czy admin sam to stworzył, czy może komuś się nudziło, ale mój mail brzmiał i wciąż brzmi [email protected]. I to od kilku lat jest bez zmian.

http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=21974 maile @wolfdog.org miały być wyłączone już pół roku temu i ich użytkownicy mieli trochę więcej czasu na zmianę, ale od pewnego czasu już nie działają.

Louve 20-11-2012 11:31

Dzięki za odpowiedź, już wszystko jasne. :)

Piter 22-11-2012 07:43

a ja od kilku miesięcy nie moge dodać jakiegokolwiek zdjecia do galerii.czy ktoś mi podpowie czemu ?

netah 23-01-2013 11:31

Aby dodać zdjęcie do bazy, lub rodowód z wpisanym wynikiem prześwietlenia trzeba się zalogować. Czy do tej bazy obowiązuje inne hasło niż do forum?

avgrunn 23-01-2013 11:44

Quote:

Originally Posted by netah (Bericht 448857)
Aby dodać zdjęcie do bazy, lub rodowód z wpisanym wynikiem prześwietlenia trzeba się zalogować. Czy do tej bazy obowiązuje inne hasło niż do forum?

Nie,ten sam login to samo haslo, logujesz sie po lewej stronie, tak naprawde najlepiej sie tam logowac.

netah 23-01-2013 12:05

Quote:

Originally Posted by avgrunn (Bericht 448859)
Nie,ten sam login to samo haslo, logujesz sie po lewej stronie, tak naprawde najlepiej sie tam logowac.

Dziękuję bardzo.

Spider 04-06-2013 10:46

A ja mam ogromną prośbę o poprawienie daty urodzenia miotu A Spiderwolf prawiłlowa data to 17.09 .2012 .Dziękuje :)

Bajka 04-06-2013 20:51

A ja mam wielką prośbę o dodanie do spisu sędziów następującej pani: Olga Kupriyanova-Sinko (SLO), bo dodałam wyniki z Senecu ale bez sędziego....
Z góry dziękuję bardzo, bardzo:)

EDIT: już znalazłam i edytowałam w wynikach - pani sędzina jest pod nazwiskiem męża.

Galicja 05-08-2013 10:33

Ja mam wielką prośbę by któryś z adminów kliknął tak by informacje o mojej hodowli były widoczne. Przesłałam wszystkie potrzebne dane , już dawno temu i to pewnie z kilka razy, Magda Pająk , właścicielka 2 suk ode mnie też te dane przesyłała, niestety ich nie ma. Jakoś dziwnie wchodząc na Galicyjskiego Wilka czytać że "nie współpracujemy"

szodasi 27-09-2013 08:59

Wysłałam parę dni temu skany potwierdzające numery PKR z rodowodu Barbelo (Aroon) i Atmana ( + prośbę o zmianę danych właściciela Atmana zgodnie z rodowodem:) bardzo bardzo bardzo proszę o aktualizację:)

Galicja 15-10-2013 14:18

PUK PUK, a mojej hodowli nadal nie widać.Pomimo przesłanych wszystkich danych. (Dodałam też Lemkowską chyżą - jej też brak ) Co JESZCZE można z tym fantem zrobić???

Wonderfull Wolf ES 15-10-2013 17:22

Quote:

Originally Posted by Galicja (Bericht 457842)
PUK PUK, a mojej hodowli nadal nie widać.Pomimo przesłanych wszystkich danych. (Dodałam też Lemkowską chyżą - jej też brak ) Co JESZCZE można z tym fantem zrobić???

witaj,

nie mam pojęcia - wysłałem wszystkie informacje od Ciebie na PW do Admina i cisza od kilku miesięcy.
Ja się czuję bezradny i też zażenowany, bo nie wiem co odpisać Tobie i reszcie osób czekających na zmiany...

Gia 15-10-2013 21:39

A czy baza tylko mi nie działa????
Ja też czekam na aktualizację... miotu T nadal nie ma w bazie a jutro kończy 6 miesięcy :/

Wonderfull Wolf ES 15-10-2013 22:56

Quote:

Originally Posted by Gia (Bericht 457845)
A czy baza tylko mi nie działa????
Ja też czekam na aktualizację... miotu T nadal nie ma w bazie a jutro kończy 6 miesięcy :/

u mnie działa

fraxinia 16-10-2013 10:18

U mnie sama baza działa, ale zniknęły podpowiedzi podczas wyszukiwania.

Rybka 16-10-2013 10:53

Ja nie mogę dodać wyników wystaw. Błyskotka kończy niedługo rok i nadal nie doczekała się zdjęcia głównego.

szodasi 16-10-2013 12:09

też nie mogę dodać wyników wystaw i nie wyświetlają mi się rozszerzenia w bazie danych..w sensie jak wpisywałam imię to mi od razu wyszukiwarka pokazywała końcówkę:) Plus wciąż nie mogę się doczekać zmiany właściciela Atmana i dodanie jego numeru rodowodu i rodowodu Barbelo ;/

Galicja 16-10-2013 12:26

Quote:

Originally Posted by Wonderfull Wolf ES (Bericht 457843)
witaj,

nie mam pojęcia - wysłałem wszystkie informacje od Ciebie na PW do Admina i cisza od kilku miesięcy.
Ja się czuję bezradny i też zażenowany, bo nie wiem co odpisać Tobie i reszcie osób czekających na zmiany...

Absolutnie nie mam do Ciebie pretensji, miałam nadzieję tylko że skoro pojawiły się nowe osoby do pomocy, coś ruszy. Szkoda że nie macie uprawnień do dodawania informacji. Narobiły się takie zaległości...szkoda , po prostu szkoda że taka świetna baza danych będzie coraz bardziej nieaktualna bo nadrobienie tego wszystkiego będzie graniczyło z cudem. Po prostu szkoda :(
(pomijając fakt że dział mioty jest kompletnie nie na czasie ;) )

rozusable 21-11-2017 11:16

Juz nie wiem, gdzie pisac, wiec spróbuję jeszcze tu. Pomijając juz milion pięćset sto dziewięćset aktualizacji danych mojego psa Cassidy Nemo Me Impune Lacessit, od ponad 5 miesięcy czekam na pojawienie się w bazie drugiego z moich psow. Miot z 17.06.2017 Witty Wolf Eden Severu/Bachus Dar Wilka, urodzona suczka Witty i piesek Wingman. Hodowca wysyłał prośbę o dodanie miotu krótko po narodzinach, tam z pewnością sa wszystkie potrzebne dane. Wybieramy sie w weekend na pierwsza wystawę i chciałabym mieć gdzie ja wpisać. Po co w ogóle ktoś zgłasza się na admina, skoro od pol roku nie raczył wprowadzić ŻADNYCH danych? Po co ta baza, skoro tylko "znajomi krolika" mogą dodawać swoje spodziewane i istniejące juz mioty?

All times are GMT +2. The time now is 15:53.