![]() |
Quote:
|
Ooo bidnialek Wonderek :( Niech szybko zwalcza paskudztwo, trzymamy łapki!
|
|
Quote:
Szczególnie te sceny w krzakach :rock_3 |
Quote:
|
o kurczę, to już wszystko jasne!!!!
STO LAT dla Księciunia!!!!!!!!! to piękny widok patrzeć na niego uśmiechniętego wśród psiaków!! Niech jak najdłużej przewodzi stadu!!!!!! dużo zdrówka!!!! |
łojezu, to dzisiaj ksieciuniowe urodziny??? padamy do łapek i miziamy wirtualnie naszego dostojnego Przedszkolanka, niech mu kondycja i humor dopisuje zawsze i wszedzie:beerchug2
amen |
Nażarty jubilat drzemie na podusiach, ja w jego imieniu dziękuję:) ( i wstyd mi, że zapomniałam:oops:).
|
Quote:
Wszystkiego najlepszego!!! :) |
No to jeszcze my przesyłamy spóźnione, ale najlepsze życzenia urodzinowe dla braciszka! Życzymy tego, co wilczaki z miotu C lubią najbardziej: spacerów w psim towarzystwie i smacznego jedzonka: kurczaków i gnatów wołowych!
[U nas wczoraj impreza urodzinowa była na całego! Cayo tak szalała z młodzieżą (Morta i Sharn), że niestety zwichnęła łapę. Oj działo się, działo!:twisted: Braciszek też mógłby nas kiedyś odwiedzić :-)] |
Spóźnione życzenia urodzinowe Tatusiowi i cioci Cayo przesyła Sheytan.
A ja się do niech dołączam :) STO LAT!!! |
i od nas oczywiście :Rose:Rose:Rose
|
Halo halo, myli państwo - korzystając z wolnego piątku może jakiś spacer, hę :twisted:???
|
Koniecznie! :)
|
więc kiełpin, zawadów?? godzina 10, czy może lepiej 11 :)?
|
Quote:
|
Ja bym do kiełpina podskoczył, dawno tam nie byliśmy i się trochę stęskniłem :) Tylko coś reszta milczy...??
|
Quote:
|
Quote:
Ja tez jestem za. Pod warunkiem że Larsiak sie na mnie nie obrazi... podobno wieczorami kladzie sie w przedpokoju i ze smutną miną patrzy cały czas w strone drzwi :( |
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 06:14. |