![]() |
Gratulujemy pieknego wyniku:cool3
|
I my też się pochwalimy :lol:
Liskamm Lupusek HD A i ED 0/0 Wyniki są nieoficjalne bo bez wpisu do rodowodu, ale dla mnie starczy że dwóch weterynarzy stwierdziło że ma on zdrowiutkie stawy :p |
Quote:
|
Quote:
|
Ekstra!!!! najważniejsze zdrowie, papierek to insza inszość :) czyli podsumowując następne zdrowe psisko :)!! gratulacje
|
jako pierwsza z miotu E na swiatla rentgenow posla Elenyte
no i mami ELWEN GIRIOS DVASIA HD A ED 0 |
Quote:
Quote:
Elewen super! - gratki! |
Quote:
Tatus wniebowziety :) I to podwojnie!! Wlasnie sie dowiedzialam, ze GORTHAN SAJGON ma HD A :D |
Ja też się cieszę :p zwłaszcza biorąc pod uwagę fakt, że Sajgon za młodego był raczej dobrze odżywionym wilczakiem ;-) i trochę miałam stresa czy wyniki nie będą gorsze. I oczywiście gratki dla reszty rodzeństwa - z tego co widzę pozostałe "Smoki" też zdrowe :grosscool
|
Gratulacje dla przebadanych:)! A dziś i my radośnie dołączamy do prześwietlonych:
Clair de Lune Srdcervac - HD: A, ED: 0/0 :):):) |
Quote:
|
Ekstra:)gratulacje!!!!
|
Quote:
|
Gratulacje dla wszystkich a dla siostry w szczegolnosci. Dla jej pani op..prz za nieodwiedzenie nas przy okazji wizyty we wrocku.
|
Ja tez chcialabym podpisac sie pod tymi zbiorowymi gratulacjami! :p
|
do przebadanych dolaczili sie i nasze psy:
Body Vlci demon HD A, ED 0 Kangee Girios dvasia HD C, ED 0 Eshu Girios dvasia HD C, ED 0 z czego ja baaardzo zadowolona to z Eshu- ten pies mial bardzo trudne zlamanie kosci ( obie nogi przy szyji bioder) i wszystkie weterinarzy mowili ze jak nic bedzie HD E :( , no... mami to co mami. ja dziekuje wlascicielom za zrobiene testow i znowu do grona przebadanych psow dolaczyli nowe trzy. |
Quote:
Quote:
|
Gratulacje dla Was wszystkich!!!!! :)
|
Bardzo dziękujemy i bardzo się cieszymy:)To można już teraz szaleć przy koniach bez opamiętania;)
Quote:
GRABA@ to jeszcze tylko w z C'dziewczynek w Pl wy zostałyście - będziemy kciuki trzymać za taki sam wynik:) wolfin@ ja się też dołączam do gratulacji!:) A "po rodzinie" to najbardziej dla Body'iego (no pół brat w końcu;) ) |
Quote:
Ogrodnik szybko poszedł się przebrać i zmienił się w doktore:p Chantalka wynik świetny HD "A" i ED 0/0 - dziękuję Danielko za zdrową suczkę:) |
All times are GMT +2. The time now is 04:03. |