![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Zdecydowanie Kuba przeceniasz możliwy poziom oceny sytuacji przez nasze szare geniusze:) Stado się nakręca....łatwiej o ocenę sytuacji pojedynczemu osobnikowi. Na szczęście nic się nie stało, gdyby trafiło na całą grupę, obawiam się, że musieliby wkroczyć ludzie, dać równo wszystkim po pysku i rozgonić towarzystwo :twisted:
|
Może trochę nie na temat...:grosscool Jak wiele wilczaków mieszka w stolicy lub okolicach??? :wolfie
Podejrzewam, że sporo, więc może jakieś towarzyskie spotkanie? (jetem nowa w tym towarzystwie i chciałabym troszkę poznać inne wilczaki):) |
Quote:
Zabieraj futro i zapraszamy:) |
Jasne! Tylko kiedy i gdzie? I pytanie czy nie będzie przeszkadzło to, że mam 14 lat? Bo wiem, że wszyscy jesteście trochę starsi ode mnie ;-)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Wtedy to i duży knurek nietraszny :roll: |
Quote:
|
oj tam oj tam
przeczytaj sobie pierwszy post z tego wątku ;-) Problemem pewnym moze byc tylko dojazd - spotykamy sie raczej w D... Dolnej, czyli Zawady albo Kiełpin albo Kampinos - w te pierwsze dwa miejsca autobus nie bardzo dojezdza... |
u mnie w samochodzie miejsce się znajdzie ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
My, niestety, dziki mieliśmy pewien czas pod domem. Wcale nie dzikie, jak widać (Chomiczówka). http://dewi.zperonowki.com/galeria/a...58_G.sized.jpg (dla mniej spostrzegawczych - uszy Dewulca na dole zdjęcia a samo zdjęcie robione z roweru. Teraz dziki jakby bardziej dzikie, więc nie wchodzimy sobie w drogę. Frajda średnia zmykać przez łąkę pod domem bo coś po zmroku chrumka... |
Quote:
|
Quote:
BTW - łosie sobie chadzają po Wisłostradzie, to dziki koło Spójni nie mogą? |
Zanim się przeprowadziłam mieszkałam na warszawskiej Pradze Płn. prawie nad samą Wisłą... I dziki potrafiły "przeryć" pobliskie trawniki, zające biegały w starych sadach (było ich tam dużo zanim postawili bloki :?) sarny widziałam tam tylko kilka razy, ale miałam tez okazję spotkać się z nutrią albo czymś podobnym...8)
|
All times are GMT +2. The time now is 16:28. |