![]() |
Ja postaram się być albo w sobote albo w niedziele więc będzie miał z kim poszaleć.
Diesel miał duże kuku, mamuśka trzymaj się i wycałuj sierściucha od siory! |
To w takim razie, byc moze, do zobaczenia w niedziele :)
|
Quote:
|
My tez jak cos w niedziele
|
Trojmiejskie wilczaki trzeba sie zmobilizowac i zorganizowac jakies spotkanie, komu pasuje najblizszy weekend ?
|
Można coś pomyśleć :)
|
My bardzo chętnie:) z nadzieją, że Diesel nic nie "odwali" do tego czasu;-)
|
No właśnie! jak tam młody nienajedzony wilkor?:) mam nadzieje że apetyt na szkło już mu przeszedł. Jestem pod wrażeniem jego żywotności i szybkości w powrocie do formy- widziałysmy sie jakoś tuż po ściagnięciu szwów- a był jak nowonarodzony! Dzielniacha!
Co do spaceru to ja niestety odpadam, mam szkołę :| |
Quote:
szkoda, że Was nie będzie:( ale pewnie jeszcze nadarzy się okazja do spotkania:) |
Z czystej ciekawości, bo brzmicie dość zagatkowo ;) co młody odwalił?
|
Quote:
- orzechy laskowe z łupinami - nóżki od kieliszków szt. 2 - kabel od lampki a na rtg wyszło, ze ma jeszcze jakąś słomę zmieszaną z czymś bliżej nieokreślonym:shock: wszystko to spowodowało, że sikał krwią więc rozcinanie, wyjmowanie, kroplówy 3 dni... Po operacji minęły problemy z rozwolnieniem, które zrzucałam na alergię pokarmową, stres itp:) a dodam jeszcze, że w dniu kiedy mieliśmy zdjęcie szwów Diesel na moich oczach połknął kawałek tzw. wkładu z posłania... zanim zdążyłam dobiec, przełknął:? chyba strawił, bo jest ok forma wróciła wilk wilkiem jest znów:twisted: |
Quote:
|
Ojej biedny Diesel, zawalu od tych wilczakowych pomyslow mozna dostac. My mielismy szczescie ze nasz lobuz jest raczej z tych gryzacych/wypluwajacych. Mam nadzieje ze Diesel juz zdrowy i ze niczego nie bedzie juz wykrecal.
A jak reszta ze spacerem w weekend bo cos cicho sie zrobilo? |
Quote:
|
niezły chrzest bojowy Wam urządził:shock:
|
Ciiiszaaa... Nie ma chętnych, czy jak?;)
|
Quote:
|
to fajnie:) w grupie zawsze raźniej:) las? bo plaża raczej odpada ze względu na zakazy;)
|
Quote:
|
jeśli chodzi o miejscufkie to my się dostosujemy;) jesteśmy z Wrzeszcza ale nie ma problemu żeby dojechać, nawet gdzieś za miasto... także proponować proszę miejsce;)
|
All times are GMT +2. The time now is 12:17. |