![]() |
Dzięki;-) dbam jak tylko mogę żeby Nerinka nie miała jakiś problemów;-)
|
Dumni dziadkowie: Harmonia i Cheitan chwalą się, że ich włoskie wnuki (po Indraji GD) ustawiły się w kolejce do prześwietlenia i mamy już pierwsze dwa wyniki: HD-Ai HD-B , oba ED-0/0:) Reszta wnusiów ma już powyznaczane terminy, więc czekamy z niecierpliwością na kolejne dobre wieści ;)
Tak przy okazji (bo to nie ten wątek) Indiana Jones dei Camurati zamierza zdać egzamin CAL1 i zaraz potem znacznie poważniejszy - uczynić Harkę i Cheya pradziadkami :) |
Quote:
|
To w takim razie Daiva jeszcze jeden miły prezent, tym razem od córeczki. Dzisiaj Lilucha po badaniu i prześwietleniu dostała piękny wpis do rodowodu: HD-A wolny od dysplazji. Teraz dumna (aczkolwiek jeszcze lekko zakręcona) chwali się przed całym wilczakowym stadem.
|
Quote:
dzieki za takie nowinki :) |
Gratulujemy wszystkim!
|
Ogromne gratulacje! ;)
|
Również przyłączamy się do gratulacji :) !!!!!!!!
|
Quote:
Zdrowe stawy bardzo cieszą. Gratuluję Wam:p No i reszcie też oczywiście;) |
Nasze gratulacje:thumbs:cool3
|
Witam
Planujemy wybrac sie w najblizszym czasie do dr Siembiedy na przeswietlenie. Ale nie mam pojecia co i jak i gdzie (ze wroclaw to wiem;)). Możecie podać ile to koszuje (razem z lokciami) i jak to zalatwiac? Z góry dziękujemy!!! |
Od razu mowie - do dr Siembiedy najlepiej umawiac sie prywatnie, do jego gabinetu.
Akademia Rolnicza,Klinika Chirurgii Zwierzat, Plac grunwaldzki 51 50-366 Wroclaw Adresu do jego gabinetu niestety nie mam, telefonu tez nie... Ale mysle, ze to nie problem zdobyc jedno i drugie :) Ceny niestety nie pamietam dokladnie, ale za jedno to wychodzilo chyba 150zl, na pewno nie wiecej. |
Już Wam wszystko mówię. Komplet kosztuje teraz 300 zł.
Adres prywatnego gabinetu dra Siembiedy to Canaletta 89. Nie jedźcie w ciemno, umówcie się wcześniej - tel: 071 3452099. Dajcie znać jak będziecie się wybierać, podjadę z Wami, żebyście nie błądzili i chętnie Wam potowarzyszę :) |
Dzięki za informacje. Już wszystko umówione i termin ustalony, także czekamy (pełni nadziei że wszystko będzie ok)
Jak będzie coś wiadomo damy znać :) |
Trzymamy kciuki za świeżo upieczonego, przecież REPRODUKTORA ! Nooo :)
|
Ooo... czyli stawka za przestwietlenia poszla w gore. No szkoda.
|
Quote:
|
O matko, faktycznie. Przez robote durna zaczynam nie funkcjonowac, niestety :evil:
|
Quote:
dasz radę ;) |
Baloun (czyli domowy Bidon ) Galicyjski Wilk dołączył do grona przebadanych wilczaków :) z wynikiem A!!!!
http://www.galicyjski.wilk.wolfdog.o...2/DSCF3517.JPG |
All times are GMT +2. The time now is 13:04. |