![]() |
Grin cieszymy się z Wami niezmiernie ;)
|
Quote:
|
To ja teraz oficjalnie - GRATULACJE:p:p:p
|
Dzięki dziewczyny. :)
Łowca niestety nie zamerda dzisiaj chyba dla Was ogonkiem, bo jakiś taki... śpiący. :p |
Tydzień świetnych wiadomości! BRAWO!
|
No petarda! gratulacje.
|
My też już oficjalnie gratulujemy :)
|
Quote:
Gratulacje! |
Gratulacje:)
|
Witajcie!
również postanowiłem się pochwalić (choć wiem, że to jeszcze nie jest ostateczne), ale jako że Wonderka skończyła 22.05 pół roku w naszej klinice dzisiaj wykonaliśmy badania kontrolne stawów biodrowych zakończone wynikiem HD A, czyli w naszym wypadku świetnym rokowaniem na przyszłość :):):):)!!!!!!!!! pozdrawiam serdecznie, Paweł |
Gratulacje!!! :klatsch:cool3
Oby tak dalej :rock_3 |
Ha! Zrobiliście sobie półurodzinowy i na dzień dziecka prezent? ;)
|
Quote:
Tia :) to całkiem przypadkowy zbieg okoliczności spowodowany terminami pana Doktora naszego :) |
Przypadkowy, czy nie-prezent jest prezent :)
|
Quote:
|
No to my wracamy w Wielkim Stylu:lol:
Znaczy się Unka...... przyszły wyniki badań zaległego nam badania ED no iiiiii: http://lh3.ggpht.com/_ftTrQh-YR4Q/TD.../ED%20Unki.jpg Zdjęcia zrobione w 23 mcu jej życia zatem tym bardziej cieszy, że wykonane w stosunkowo późniejszym czasie dają obraz jej aktualnego stanu zdrowia;) |
Gratulować, gratulować :beer
oby tak dalej i jak najdłużej ! |
Nie mogło być inaczej, gratulacje! :)
|
Gratuluje!!!;-) Nera niestety jeśli chodzi o stawy biodrowe ma tylko B ale i tak bardzo się cieszymy, mogło być gorzej!!:)
|
Quote:
Hubsen, ja należę do tej grupki osób, co uważa, że HD B, to nie jest coś strasznego - to taki "wykrzyknik" jakbyśmy kiedyś przestali zwracać uwagę na masę psiaka:p |
All times are GMT +2. The time now is 01:21. |