![]() |
Omluva
Omlouvám se za odkazy, bohužel jsem to nevěděl že zde nesmí být, ale je to nejspíš má vina. Dealer nejsem :), jinak jsem si myslel že zminěnou firmu většina zná. Ještě jednou se velice omlouvám. Jinak přeji všem hodně úspěchů na svodech (bonitacích) a také výstavách. Pavel & Assyr
|
Pavle, to je OK. Jen tu nechceme reklamy, protože kdybychom jen malinko povolili, tak tu nebudete číst nic jiného, než reklamní nabídky, které se sem pohrnou a vlastní obsah se v nich ztratí..
|
Quote:
|
...nepočítám maso od Tebe, jelikož je pro mě nedostupné.
|
Quote:
Na Vetamixu odchovávám i svá štěňata a vyrostl na něm i můj "poník" (jak mu škodolibě :diablotin říkají na cvičáku) a opravdu si nestěžuji... Tvé poznámky, Pavle, bych řekla, byly kapku mimo... ;) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Ahojky, ano zmíněná firma je jedním z nejlepších dodavatelů masa. Hold když chce psa krmit dobrým masem mušíš si připlatit a tak to je. Nechávala jsem si dělat u firmy (která se zabývá rozbory potravin-sídlí na veterině) v brně rozbor hrubomletého hovězího a pár dalších výrobků a výsledky byly dobré. "Drahé" co není pro naše psy drahé ? pokud je to samozřejmě kvalitní. Toto maso opravdu chutná i těm psům co nesežerou vše a vybírají si a to hodně. Mají i nově hovězí kosti. Jde mi spíše o celé zvíře to bohužel zatím nedodávají i když u ních platí náš zákazník náš pán. Pro uspokojení těch co chtějí krmit masem a nechtějí do toho dávat hodně peněz přece musí mít nějaké levnější výrobky - které samozřejmě budou odpovídat kvalita=cena. Kdyby jste chtěl kdokoliv poradit ohledně tohoto masa (odebírám už 4 roky a maximální spokojenost) - ozvěte se na email já Vám toho řeknu více tady by to bylo jako vždy smazáno. Opět poznámky :) Jak jinak Jak je vidět krmí s ním opět většina své psy (i poníky) a já i když mám jiné možnosti radš si objednám zde. Jak říkám psům chutná, štěňata na něm taky vyrostla a nechtějí nic jiného. |
Quote:
Nevím, kolik by sis jí představoval/den, aby to bylo dostatečné. To neber jako útok, ale prostý dotaz;-). Ty ceny znám. A nepřipadá mi to tak strašné, v porovnání s jinými dodavateli,nebo cenou pro lidi. |
Quote:
|
Já od nich taky beru a jsem VELMI spokojená. Ale proč píšu: oni přivezou i půlku krávy. Nebo ti jde vysloveně o to, aby tam byly i vnitřnosti v "původním" stavu?
|
Quote:
|
Quote:
Řidiči si stěžuj, že prý vozí mamuty... |
Quote:
Stela - celá velká zvířata legálně neseženeš, protože podle zákona musí být porážena pouze na jatkách. Takže jedině přes známé nebo z neregistrovaných (a tedy nelegálních) chovů. |
Ty kosti moc "terno" nejsou. Dvě za 30Kč. To v Globusu mají ohromnej balík velkých kostí za 21Kč, někdy menší balík za 5Kč. Tedy aspoň v chomutovským. Vždycky naláduju košík, že ho ani uřídit nemůžu :lol:
|
Quote:
:wolf |
Quote:
:wolf |
Quote:
A odpusť si, prosím,psaní stylem: "Je vidět, že jsi nikdy neviděla/nebyla/neznáš" atd., ju? |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 04:42. |