![]() |
Terko ty dolaď hlavně svůj pohyb. Prostě se furt neválej po zemi :laugh2_2 ;-)
|
Quote:
|
Já tedy nevím, já jsem měla rifle a košili a taky mě ocumlal:oops:. Jinak mě baví, když profesionální handleři (a nejen ti) vezmou do ruky čsv, dají mu šňůrku nad ohryzek :shock: a tahají mu hlavu nahoru, pokud možno i v pohybu. Asi mají v hlavě jeden univerzální standart pro všechna plemena. A v postoji ho drží v pozici alá azawakh.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Určitě už víme, že je Ben kříženej s kachnou a velbloudem. A teď ještě přiznáš že je to malej kůň a na svodu ho odhadnou na mamutka. Občas se tváří navíc jako čuník. Já si myslela že si přítel kupoval štěně čsv a ejhle... :rock_3 Je to drobeček....;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Uvidíš že boží mlýny zamelou a já se při nejbližší příležitosti taky předvedu ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Různých odpověďí a typů jsi dostala také dost, kde hledat, jak psa vystavovat taky, tak hodně štěstí na výstavách. |
Jo ano, rozhodcovia co ocenuju viac vyzaz majitela ako psa su to prave orechove... a ze preco tolko oblud ma titul sampion, co?
Alissea, nic si z padu a utahovania nerob, my sme mali vacsiu srandu ked sa na obhajobach po pokyne predsedkyne obhajujuci student pokusil posadit, netrafil sa do stolicky a zamaval nozickami v krasnych oblekovych nohaviciach a vylestenych topanockach vo vzduchu... Komisia sa pobavila a neskor ho nedupala za to, ze svoju prednasku pretiahol o pat minut... |
Quote:
Psi přece nejsou obludy ... |
Daniela, clovek zabudne dat smajla a uz si myslite ze to vsetko myslim smrtelne vazne ;o)
|
Quote:
S tím rozhodčím co rád vnadné ženy je náhodou sranda, i když každý ví, že čsv moc neumí ;-) Důležitou výstavu posuzoval tuším jednou a další doufám dlouho nebude :D |
Quote:
Náhodou máme v Čechách rozhodčí, kteří dokáží ocenit i elegantní a dobře stavěné pány;-). Zda li přidávají i polibek na závěr si už nepamatuju, ale co bych pro své chlupáče neudělal:twisted:. Jednou mi hafani proběhli jakousi černou stokou a ten jejich "look" byl natolik dokonalý, že jsem vážně uvažoval, zda li si nenabrat kýbl té mazlavé hmoty pro výstavní účely;-) |
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 01:19. |