Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Výstavy psů (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=117)
-   -   postoj na výstave a podobne (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=7281)

CDaniela 27-04-2010 12:41

Terko ty dolaď hlavně svůj pohyb. Prostě se furt neválej po zemi :laugh2_2 ;-)

Pavel 27-04-2010 12:47

Quote:

Originally Posted by CDaniela (Bericht 296923)
Náhodou, takové koktejlové šatečky nebo strávně volená velikost dekoltu může dělat divy :lol: Čechách máme rozhodčího, který dovede takové detaily náležitě ocenit. Onu dámu nechá vyhrát, aby jí pak při gratulaci mohl aspoň políbit :lol:

No a naopak známe i majiteku, která bez ohledu na rozhodčího chodila (dlouho jsem na výstavě nebyl, tekže nevím, da to stále trvá) pravidelně v minišatečkách a kramflecích :D

Hanka 27-04-2010 13:12

Já tedy nevím, já jsem měla rifle a košili a taky mě ocumlal:oops:. Jinak mě baví, když profesionální handleři (a nejen ti) vezmou do ruky čsv, dají mu šňůrku nad ohryzek :shock: a tahají mu hlavu nahoru, pokud možno i v pohybu. Asi mají v hlavě jeden univerzální standart pro všechna plemena. A v postoji ho drží v pozici alá azawakh.

Elsia&Benjamin 27-04-2010 13:19

Quote:

Originally Posted by Pavel (Bericht 296928)
No a naopak známe i majiteku, která bez ohledu na rozhodčího chodila (dlouho jsem na výstavě nebyl, tekže nevím, da to stále trvá) pravidelně v minišatečkách a kramflecích :D

Jako klapání na podpatcích vedle čsv mi přijde fakt přehnané.:roll: Se na tom přece musí i blbě běhat, mě stačí ufunět Bena v teniskách. ;)

CDaniela 27-04-2010 13:22

Quote:

Originally Posted by Hanka (Bericht 296930)
Jinak mě baví, když profesionální handleři (a nejen ti) vezmou do ruky čsv, dají mu šňůrku nad ohryzek :shock: a tahají mu hlavu nahoru, pokud možno i v pohybu.

Na to měl dobrý trik Polgar v Serramozzoni. Nechal nás neskutečně dlouho běhat. Když jsem se ho v závěru zeptala proč tak odpověděl, že potřeboval handlery unavit natolik, aby psy přestali tahat vzhůru a aby psi měli možnost ukázat svůj skutečný pohyb. Originální řešení, ale pro vystavovatele až vražedné :chaos

CDaniela 27-04-2010 13:23

Quote:

Originally Posted by Elsia&Benjamin (Bericht 296931)
Jako klapání na podpatcích vedle čsv mi přijde fakt přehnané.:roll: Se na tom přece musí i blbě běhat, mě stačí ufunět Bena v teniskách. ;)

Jenže Ben je malej kůň, v podpatcích se vytavují nežné fenky ;-) (Já bych se taky zabila)

Elsia&Benjamin 27-04-2010 13:30

Quote:

Originally Posted by CDaniela (Bericht 296935)
Jenže Ben je malej kůň, v podpatcích se vytavují nežné fenky ;-) (Já bych se taky zabila)

Teda Danielo co všechno nám ještě tajíš? XD
Určitě už víme, že je Ben kříženej s kachnou a velbloudem.
A teď ještě přiznáš že je to malej kůň a na svodu ho odhadnou na mamutka. Občas se tváří navíc jako čuník.
Já si myslela že si přítel kupoval štěně čsv a ejhle... :rock_3
Je to drobeček....;)

CDaniela 27-04-2010 13:39

Quote:

Originally Posted by Elsia&Benjamin (Bericht 296936)
Teda Danielo co všechno nám ještě tajíš? XD

Co já? Tajga.;)

sdivokoukrvi 27-04-2010 13:41

Quote:

Originally Posted by CDaniela (Bericht 296927)
Terko ty dolaď hlavně svůj pohyb. Prostě se furt neválej po zemi :laugh2_2 ;-)

tss sme se jednou vyflákala a ještě při nácviku a budu tom ít na krku furt:p

sdivokoukrvi 27-04-2010 13:44

Quote:

Originally Posted by Monika (Bericht 296777)

Z jednoho " termínu " v posudku, kterému nerozumíš, netřeba dělat " válku ". Těch ještě bude ;);)!

Jakou válku? co to tu zas píšeš? Normálně sem se poptala, čekala jsem odpověď a ne že se tu zas objeví nějakej jedinec co se bude chtít dohadovat. A když něčemu nerozumím tak se poptám.

CDaniela 27-04-2010 13:47

Quote:

Originally Posted by Alissea (Bericht 296940)
tss sme se jednou vyflákala a ještě při nácviku a budu tom ít na krku furt:p

Když to bylo naprosto nezapomenutelný :lol:
Uvidíš že boží mlýny zamelou a já se při nejbližší příležitosti taky předvedu ;)

Elsia&Benjamin 27-04-2010 13:48

Quote:

Originally Posted by CDaniela (Bericht 296938)
Co já? Tajga.;)

Jojo. Daniela si provádí mezidruhové křížení v praxi a svádí to na chudáka Tajgu. ;-)

sdivokoukrvi 27-04-2010 13:55

Quote:

Originally Posted by CDaniela (Bericht 296944)
Když to bylo naprosto nezapomenutelný :lol:
Uvidíš že boží mlýny zamelou a já se při nejbližší příležitosti taky předvedu ;)

No já doufám, že se mi nějakej čas se přizabít v kruhu o koberec nepovede:p ošklivej zážitek s rozmálcenejma kolenama a psem co na mě kouká pohledem, že panička je divná

Monika 27-04-2010 14:07

Quote:

Originally Posted by Alissea (Bericht 296942)
Jakou válku? co to tu zas píšeš? Normálně sem se poptala, čekala jsem odpověď a ne že se tu zas objeví nějakej jedinec co se bude chtít dohadovat. A když něčemu nerozumím tak se poptám.

Terezo, napsala jsem " válku " v uvozovkách a neměla na mysli nic špatného, jen to, že nemá smysl dlouhosáhle pitvat něco, na co by ti mohl odpovědět jen rozhodčí, který výrok užil! Dodala jsem, že takových výroků si na výstavě užiješ až až......A dohadovat se? O čem??
Různých odpověďí a typů jsi dostala také dost, kde hledat, jak psa vystavovat taky, tak hodně štěstí na výstavách.

saschia 27-04-2010 14:16

Jo ano, rozhodcovia co ocenuju viac vyzaz majitela ako psa su to prave orechove... a ze preco tolko oblud ma titul sampion, co?

Alissea, nic si z padu a utahovania nerob, my sme mali vacsiu srandu ked sa na obhajobach po pokyne predsedkyne obhajujuci student pokusil posadit, netrafil sa do stolicky a zamaval nozickami v krasnych oblekovych nohaviciach a vylestenych topanockach vo vzduchu... Komisia sa pobavila a neskor ho nedupala za to, ze svoju prednasku pretiahol o pat minut...

CDaniela 27-04-2010 14:24

Quote:

Originally Posted by saschia (Bericht 296958)
Jo ano, rozhodcovia co ocenuju viac vyzaz majitela ako psa su to prave orechove... a ze preco tolko oblud ma titul sampion, co?

Alissea, nic si z padu a utahovania nerob, my sme mali vacsiu srandu ked sa na obhajobach po pokyne predsedkyne obhajujuci student pokusil posadit, netrafil sa do stolicky a zamaval nozickami v krasnych oblekovych nohaviciach a vylestenych topanockach vo vzduchu... Komisia sa pobavila a neskor ho nedupala za to, ze svoju prednasku pretiahol o pat minut...

Saschia myslím že naše povídání bereš moc vážně ;-)
Psi přece nejsou obludy ...

saschia 27-04-2010 15:16

Daniela, clovek zabudne dat smajla a uz si myslite ze to vsetko myslim smrtelne vazne ;o)

CDaniela 27-04-2010 15:23

Quote:

Originally Posted by saschia (Bericht 296977)
Daniela, clovek zabudne dat smajla a uz si myslite ze to vsetko myslim smrtelne vazne ;o)

Ok.
S tím rozhodčím co rád vnadné ženy je náhodou sranda, i když každý ví, že čsv moc neumí ;-)
Důležitou výstavu posuzoval tuším jednou a další doufám dlouho nebude :D

Adrian 27-04-2010 16:18

Quote:

Originally Posted by CDaniela (Bericht 296923)
Náhodou, takové koktejlové šatečky nebo strávně volená velikost dekoltu může dělat divy :lol: Čechách máme rozhodčího, který dovede takové detaily náležitě ocenit. Onu dámu nechá vyhrát, aby jí pak při gratulaci mohl aspoň políbit :lol:

Náhodou máme v Čechách rozhodčí, kteří dokáží ocenit i elegantní a dobře stavěné pány;-). Zda li přidávají i polibek na závěr si už nepamatuju, ale co bych pro své chlupáče neudělal:twisted:.
Jednou mi hafani proběhli jakousi černou stokou a ten jejich "look" byl natolik dokonalý, že jsem vážně uvažoval, zda li si nenabrat kýbl té mazlavé hmoty pro výstavní účely;-)

CDaniela 27-04-2010 17:03

Quote:

Originally Posted by Adrian (Bericht 296989)
Náhodou máme v Čechách rozhodčí, kteří dokáží ocenit i elegantní a dobře stavěné pány;-). Zda li přidávají i polibek na závěr si už nepamatuju, ale co bych pro své chlupáče neudělal:twisted:.

Jo to máš pravdu i takové máme :D

All times are GMT +2. The time now is 01:19.