![]() |
Gratulacje dla Donki :)
|
Ja wraz z całym zapleczem kciukaczy gratulujemy i czekamy :)
|
Ja też gratuluję!:happy Niech się zdrowo chowają i przynoszą radość Donce i właścicielom oraz dumę hodowcom :thumbs
Mam nadzieję, że chociaż kilka z nich zasili Galicję w CZW? :lol: |
wow super pozdrawiam :)
hmm jak pamietam to ja stawilam tez jak by na 5-cioro psiakow :) super niech roszna zdrowe |
No nareszcie !!! Madzia usciskaj Donke i zyczymy Wam teraz mnostwo chwil zapatrzenia w male szczescia ;)
|
GRATULACJE :wolfie:wolfie:wolfie:wolfie:wolfie
|
pięknie gratulujemy
|
Gratulujemy i pozdrawiamy
|
Gratulujemy i serdecznie pozdrawiamy.
M&W |
Gratulacje i najlepsze życzenia.
Pozdrawiam Bożena |
:Rose:Rose:RoseMadziu,
cieszymy się , gratulujemy:Rose i mamy nadzieję, że maleństwa mają już dach nad głową;-). Całkiem B-rzuchate są te jednodnodniowe B-ąble. :wolfie:wolfie A jak jest z podziałem na płcie - piękna w przewadze? Pozdrawiamy i czekamy na więcej fotek galicyjskiej gromadki :Rose:Rose:Rose. |
Nic dodać nic ująć : GRATULEJSZYNS :D
Nie ma jak Galicyjsko-polskie pochodzenie8), niech rosna zdrowe i beda duma dla hodowców, jak i przyszłych właścicieli :)) ;-) |
Wszystkim baaardzo dziękuje.
Urodziły się 3 pieski i 2 suczki, więc troche wbrew wszelkim statystykom. Niestety Roma muszę Cię zmartwić najmniej z nich pozostanie w Galicji :( rozjadą się po całej Polsce od morza po tatry :) (ale ładnie mi się powiedziało ) |
My również gratulujemy!!!
Nic dodać , nic ująć - sunia spisała sie na piątkę :lol: |
A ja normalnie modelka jestem... Był mały toast za szczeniory. Raptem troszkę, a wstałam z kacem :/ Wredziochy małe ;)
|
Magda, a czy któryś trafi gdzieś na podlasie.....?
|
Nad morze?? Mam nadzieję że jakaś suczka...
|
lista zyczen? :D
to moze jakies male-dolnyslask? :p |
Gratulacje!!! Trochę spóźnione, lecz są;)
|
Niestety życzenia nie trafione.... suczki zostają w Galicji :)
Jeden piesek jedzie nad morze i zasili rejony Sopotu, kolejny to Warszawa (tam to już mają autentyczny nadstan wilczaków ) a trzeci pojedzie niedaleko bo do Nowego Sącza. więc pewnie niektórych razczarowałam :) |
All times are GMT +2. The time now is 04:39. |