![]() |
Quote:
się którykolwiek z was ruszy stąd bez mego pozwolenia, każę go rozstrzelać." :lol: (François Joseph Lefébvre) |
10 najbardziej mi sie podoba!
|
5 jest sympatyczne ...
|
Nr 10 zostal zaktulizowany :)
Jakby nic sie nie zmienilo, prosze o odswiezenie strony :D |
Jak dla mnie to wzór 8 i 10
|
Jak zauważyłam temat "ach te uszy" również znalazł odzwierciedlenie w koszulce nr 10. Głosowałam na nią chociaż to ucho tamta wersja miała trochę zbyt "obfite", za to teraz BOMBA :love
|
Jak widać demokracja nie sprzyja szybkim wyborom :)
Może w takim razie uznamy wyniki sondy z oddanymi 27 głosami i posuniemy sprawę o krok naprzód ? Gorąco się robi , czas na t shirty |
Poczekajcie jeszcze chwilę, zamieściłam info o ankiecie na angielskim forum, może jeszcze parę osób zagłosuje.
|
1 - 1
2 - 0 3 - 1 4 - 0 5 - 2 6 - 1 7 - 1 8 - 1 9 - 0 10 - 5 Voters: 12. a tu sa wyniki z litewskiego glosowania. u nas juz nic nie zmieni sie i zwycziesca juz jiest znany :) |
Quote:
-- Per Olav |
Pytanko Kiedy planujecie zakończyć głosowanie ?
Bo już jest chyba cisza przed wyborcza :) ze strony wyborców a nowa koszulka na lato by była w sam raz.;) |
Quote:
właśnie, właśnie, nowa koszulka byłaby w sam raz. Jeśli są jakieś problemy w wykonaniu to mogę się tym zająć !! |
No Ania, do tablicy ! :)
|
Quote:
Ankiete uwaza sie za zamknieta. W przyszlym tygodniu postaram sie sprawa zajac i jakby co odezwe sie w sprawie pomocy :D |
I like nr. 2, 5 en 10.
Greetings, ;) Jolanda (The Netherlands) |
"Przyszły" tydzień się kończy, czy coś wiadomo w temacie koszulek ???
|
Tak Tylko PiszĘ, Żeby Temat Nie ZostaŁ Zapomniany
ProszĘ WybaczyĆ UpierdliwoŚĆ :) |
odezwe sie za Anie
Na razie jest po prostu brak czasu. Jeszcze wiecej cierpliwosci :) |
Jestem juz po sesji,wiec teraz mam nadzieje bedzie troche lepiej - jutro postaram sie obdzwonic par firm.
Jeszcze trzeba dopracowac projekt,a to uz nie nalezy do mnie, wiec trzeba czekac. |
Witam ponownie :D
Stanelismy na wzorze 10. http://sssmok.wolfdog.org/INNE/przod.jpg Jeszcze jest do ustalenia tyl koszulki. Propozycje zamieszczam ponizej. http://sssmok.wolfdog.org/INNE/tyl.jpg Z przodu jest juz napis wolfdog, wiec z tylu powinna byc rasa. Taka jak na fotce lub sam napis. Jesli wszyscy zatwierdza to koszulka idzie sie powoli robic. Mozna jeszcze probowac zrobic ksywke z wolfdoga na rekawie, ale wtedy bedzie o tyle trudniej z zamowieniem, ze nie ma mozliwosci wymiany koszulki, jak nie trafimy z rozmiarem. W tej sprawie tez prosze o wypowiedz. Postaram sie przyspieszyc sprawe. |
All times are GMT +2. The time now is 13:03. |