Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Wystawy (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=25)
-   -   2 wystawy, 1 wilczakowskie spotkanie i litewske piwo:)) (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=3012)

wolfin 12-05-2006 09:02

Quote:

Originally Posted by wolfin
jeszcze raz prypominam :mrgreen: :
"Krajowa wystawa psow rasowych CAC w Kownie"

I. do 2006.05.15 za pierwszego psa 35 euro, za drugego+3+4 32 euro
II.do 2006.05.30 za pierwszego psa 40 euro, za drugego+3+4 37 euro

klas szczieniakow i weteranow-50 %tanej.
konkursy hodowlane, najlepsza para, reproduktora 5 euro.
proszimi podeslac zgloszenia psa, kopii rodowodu, CH.
zgloszic mozna przez mnie :cheesy:
oczywiszcze jesly ktos chce to zrobic sam:
fax.+370 206758

Jak szybko leczy ten czas:))
kto jeszcze jest chetny?
Gosiu a gdzie twoje rodowody, obiecalasz ze bedziesz :puppy_dog_eyes a nadal twoich zgloszien niema :heul

z Peronówki 16-05-2006 21:33

My niestety kompletnie, na maksa i 100% odpadamy.... :? Wszystko sie zamieszalo i teraz do poczatku lipca jesli gdzies juz wyskoczymy to jedynie w okolicy... :cry:

wolfin 17-05-2006 07:18

Quote:

Originally Posted by Margo
My niestety kompletnie, na maksa i 100% odpadamy.... :? Wszystko sie zamieszalo i teraz do poczatku lipca jesli gdzies juz wyskoczymy to jedynie w okolicy... :cry:

:( no to jak bez was...fatalne....
ale jakosz wytrzymam, a mieliszmi tyle zeczy do zalatwienia.
Nic-dostanies od mnie za to "ups, nie moge" w Lazne :cheesy:

z Peronówki 24-05-2006 13:02

Quote:

:( no to jak bez was...fatalne....

Dla nas tez fatalnie... :? Ale tak to juz jest jak cos sie "na pewniaka" dlugo planuje... :| O wiele lepiej wychodza nam spontaniczne akcje...te jakos zawsze sie udaja... :roll: 8)

Quote:

Nic-dostanies od mnie za to "ups, nie moge" w Lazne :cheesy:

Daiva - ja sama sobie wysle to "ups, nie moge w Lazne" .... :twisted: 8) Jesli z suczyskami wyjdzie tak jak sie zapowiada to do Lazne pojedzie tylko jedno z nas, a drugie bedzie robilo za nianke... 8) Choc moze sie jakos zmienimy w polowie turnusu....

wolfin 24-05-2006 13:23

Quote:

Daiva - ja sama sobie wysle to "ups, nie moge w Lazne" .... :twisted: 8) Jesli z suczyskami wyjdzie tak jak sie zapowiada to do Lazne pojedzie tylko jedno z nas, a drugie bedzie robilo za nianke... 8) Choc moze sie jakos zmienimy w polowie turnusu....

no to juz dobrze, jakosz to wszystko zalatwimi spokojne-to jeszli tak to ja do was wpadnie z swoja banda wilkow:))

z Peronówki 24-05-2006 13:34

Quote:

-to jeszli tak to ja do was wpadnie z swoja banda wilkow:))

Oczywiscie ZAPRASZAMY! :mrgreen:

wolfin 24-05-2006 13:59

Quote:

Quote:

-to jeszli tak to ja do was wpadnie z swoja banda wilkow:))

Oczywiscie ZAPRASZAMY! :mrgreen:

no to jeszly wszystko bedzie ok, chetnie wpadnemi:)

wolfin 05-06-2006 09:58

No to jak bylo to bylo i bylo REWELACYJNE
zawody opiszie odzielne, a teras o wystawie-
FEEBEE pierwszy debiut i best puppy
a CALLISTO pierwszy LTU CAC N BOB

oooo a jakie przygody miala rodzinka Cayo to juz moze sama Alakra opiszie.

bardzo mylo byli ich poznac i juz nie doczekami sie kedy znowu spotkami sie
(tylko gdzie to jeszcze tajemnica:)))

Lupusek 05-06-2006 18:10

Nam również było ogromnie miło Cię poznać Daivo i też nie możemy się już doczekać następnego naszego spotkania. Oby tylko pogoda była lepsza, bo my dzisiaj odczuwamy skutki wychłodzenia i przemoknięcia.
Tak jak napisała Daiva, my przy okazji zaliczyliśmy też niezłą przygodę, bo do Kowna od granicy dojechaliśmy na stopa, ponieważ okazało się, że nasz dowód rejestracyjny pojazdu jest nieważny ??!!
Po drodze jeszcze sporo się wydarzyło, ale na szczęście finał był pozytywny, tak więc warto było.
Miło nam było również poznać śliczną Feebee spod Dumbiera i jej właścicieli.
Dodałam przed chwilą do naszej galerii kilka zdjęć z tej wystawy.
pozdrawiam wszystkich

z Peronówki 06-06-2006 13:32

Quote:

No to jak bylo to bylo i bylo REWELACYJNE
zawody opiszie odzielne, a teras o wystawie

No i jak bylo? Ponownie sama sprawdzalas zeby przyprawiajac innych sedziow o zawal serca...? :mrgreen:

Quote:

Originally Posted by alakra
Tak jak napisała Daiva, my przy okazji zaliczyliśmy też niezłą przygodę, bo do Kowna od granicy dojechaliśmy na stopa, ponieważ okazało się, że nasz dowód rejestracyjny pojazdu jest nieważny ??!!

Jak na koniec roku zrobimy konkurs na osoby, ktore najbardziej poswiecily sie dla wystaw to juz teraz macie murowane pierwsze miejsce... :wink: 8) :mrgreen:

z Peronówki 06-06-2006 15:00

Quote:

Oby tylko pogoda była lepsza, bo my dzisiaj odczuwamy skutki wychłodzenia i przemoknięcia.

Zerknelam na fotki i zalapaliscie sie na taka sama pogode jak my w Opolu..... 8)

Choc widze, ze Cayo postanowila trzymac fason do konca:

http://cayo.zperonowki.com/galeria/a...8477.sized.jpg

...mimo, ze czasem wygladala jakby sie ostro zastanawiala CO ONA TU JESZCZE ROBI.... :mrgreen:

http://cayo.zperonowki.com/galeria/a...8471.sized.jpg

Lupusek 06-06-2006 16:26

Quote:

...mimo, ze czasem wygladala jakby sie ostro zastanawiala CO ONA TU JESZCZE ROBI.... Mr. Green
Zgadza się. Podczas oceny lało rzęsiście, więc jak zaczęłyśmy biec po ringu, to Cayo myślała, ze biegniemy do auta i prawie mi uciekła z ringu. Ale na szczęście refleks mi się przy niej wyrobił dobry i udało mi się ją przechwycić. Była tym zaskoczona i nie udawała nawet, ze coś jej się w tej zabawie podoba.

Quote:

Jak na koniec roku zrobimy konkurs na osoby, ktore najbardziej poswiecily sie dla wystaw to juz teraz macie murowane pierwsze miejsce... Wink Cool Mr. Green
No to poczekaj, jak opowiem Ci całą historię. Samej mi trudno uwierzyć w to co się wydarzyło w tym dniu :roll:

z Peronówki 06-06-2006 22:22

Quote:

No to poczekaj, jak opowiem Ci całą historię. Samej mi trudno uwierzyć w to co się wydarzyło w tym dniu :roll:

:shock: Bylo az TAK zle?

Narvana 08-06-2006 14:20

nie wiem czy to widzieliscie czy nie...

http://forum.latoma.net/viewtopic.php?p=1639#1639

All times are GMT +2. The time now is 22:18.