![]() |
Quote:
|
Quote:
... Gaga: Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha ! I jeszcze raz: HAHA! HA! :lol::shiny:lol: |
:) No to będzie fantastyczny prezent rodzicom na święta. Ich dwa ukochane wilki.
|
Dopiero dotarlam do domu i odpisuje:
- moze byc kilka fotek ponad limit, byle nie za duzo - moze byc kazdy pies, byle byl wilczakiem :P - prosze o podpisywanie zdjec pelnym imieniem psa i jako spacje _, wzor: blabla_z_peronowki, xxx_atropa_ etc., bedzie mi latwiej nie pomieszac zdjec - wiekszosc psow rozpoznaje, ale... - mamy znajoma drukarnie, ale czekamy w tej chwili na wycene - maja sie odezwac Moja propozycja foty na okladke: http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphoto...75224317_n.jpg |
Braciszek na okładce! TAK!
|
Quote:
Ja juz wyslalam ale nie podpisalam :| |
Okładka super :) To Liskamm??
Ja nie wiem, czy uda mi się wysłać jakieś fotki... do kied zbieranie? Sama nie mam aparatu... część ludzi ma fotki moich dziewczyn, a ja straciłam cały trwardy dysk i czekam na odzyskanie danych :( |
Ja już wysłałam, "ciut" ponad 10;) Wybrałam "ładne", ale dochodzę do wniosku, że to wcale nie są moje ulubione:| Moje ulubione to takie, gdzie Ulvi robi zeza, rozkłada uszy na boki albo marszczy kulfon. Może kiedyś powstanie edycja kalendarza z głupimi minami :stupido
|
Quote:
|
Quote:
http://img201.imageshack.us/img201/9610/dsc4625.jpg Ale wtedy by się rozeszło, że Lupusek hoduje potwory;-) |
A nie hoduje ??
http://img5.imageshack.us/img5/378/6...3014735142.jpg Okladka super :p Gia tak, to Liskamm Bura w takim razie poproszę o pozwolenia na piśmie, bo planuje Ozziego wysłać :) |
Quote:
|
Hahahaha jakie te wilczaki brzydkie:D Słodkie głupki, takie kocham najbardziej:D
|
Quote:
Boskie :rofl3 Avgrunn: Urcia rozpoznam 8) Fakt moglam o podpisywaniu wczesniej napisac, ale musialam wyjechac. Jakby co bede pytac. Mam w sumie dwie oferty na zrobienie kalendarza - musze sie dowiedziec do kiedy chca miec projekt i wtedy bede wiedziec do kiedy maja byc fotki. |
Quote:
A tak serio to jak uważacie! Zależy czy chcecie żeby to był kalendarz czysto czeweczkowy. Jakby co Szasztin ma sporo fajnych zdjęc Bowa. |
Cudne te Wasze wodne potwory :-))
Propozycja okładki - bomba! Moje ulubione, "the best" zdjęcie Liskamma/Magdy! No to ja też przekopię swoje katalogi, może coś ciekawego znajdę. Choć moim zdaniem tu jest kilku naprawdę dobrych fotografów i ich zdjęcia powinny dominować w naszym kalendarzu. |
Quote:
Najfajniejsze są "łapane" w ułamku sekundy: w kąpieli /błotnej też/, skaczące, "latające" /;-)/, "agillitujące", egzaminowane, bonitowane, ogryzające, poduszki rozszarpujące, pochrapujące -właśnie takie jakie wilczaki są na co dzień :twisted: ... Magda -pytasz? Gdyby nie Ty w zasadzie nie mielibyśmy pięknych zdjęć -jeśli masz Liszka dużo zdjęć do wysłanie, to ślij w moim imieniu i z "mojej" puli. ;-) ... A ja się oficjalnie pytam, czy mogę wysłać zdjęcia rodziców Laili: Harki i Irana oraz Qilina? |
Mozna jakiego sie chce wilczaka :)
Jak na razie dotarlu fotki: Fenrira, Uro (tylko 3), Ulvara, Varga, Lokiego (tylko 1 - Magda W. proszona o wiecej :rock_3), Vuko, Łowcy i Nergala. Czekam na reszte :) Dosylajcie tez fotki innych psow jak macie, tylko podpisujcie imieniem rodowodowym. Ja np. mam sporo zdjec psow - nie moich ;) |
hmm a mam w wyslanych wszystkie foty, w kazdym razie wyslalam jeszcze raz
|
Super że zdjęcia Vuko dotarły,może Kasi uda się jeszcze jakieś dorzucić,bo tak naprawdę to Kasia ma najlepsze zdjęcia i dużżżżżżżżo,pozdrawiam:)
|
All times are GMT +2. The time now is 18:35. |