Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Wystawy (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=25)
-   -   XXXIX Warmińsko-Mazurska Wystawa Psów Rasowych w Olsztynie - 01.07.2012 (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=22309)

anula 01-07-2012 19:24

a zipa nie mozna zrobic? bo rar mi sie nie kce rozpaczyć...

orlos 01-07-2012 20:46

WinRAR służy do otwarcia. Wstawie ZIPa, ale nie wiem o ktorej;)

avgrunn 02-07-2012 01:42

Fraxinia , dziekuje za zdjecia Urcia i Lolka sa naprawde super :),
a reszta zdjec mi sie jeszczze sciaga, tak to jest jak ma sie "super szybki" wioskowy internet :|

Grin 02-07-2012 08:41

Quote:

Originally Posted by avgrunn (Bericht 433587)
Dziwne to bylo tym bardziej ze z Urcia jestem bardzo dumna bo sedzina mogla z nim zrobic wszystko, sama mu zajrzala w zeby, obmacala go calego, ogon mu sprawdzala, siersc, jajka no wszystko a on nic, stal sobie pieknie i nic mu nie przeszkadzalo.

Nie dziwię się Twojemu rozgoryczeniu. Z jednej strony toleruje się zachowania psów, które ewidentnie powinny być potraktowane jako NDO, z drugiej warknięcie samca (na drugiego samca) przeszkadza...
Choć muszę dla równowagi powiedzieć, że nasza praca została na kilku wystawach doceniona; na niektórych oceną, na niektórych tylko słownie i/lub w opisie, ale to też cieszyło. Inna sprawa, że z tego co widzę, to raczej jednak niestety wyjątkowe sytuacje, szkoda...

Rychol 02-07-2012 10:08

Dzięki wszystkim za spotkanie na wystawie :) Miło było znowu Wasz zobaczyć chociaż pogoda nie za bardzo dopisała na początku ;/
Oceny jak oceny...zależne od sędziów i nie ma co na ten temat chyba dyskutować.
Biała jak to Biała...CWC i nic więcej bo za duża podnieta była i ogon u góry co też widać na fotkach zresztą :) Za dużo chłopaków było na wystawie :rock_3:lol:
Do zobaczenia na następnej :P

orlos 02-07-2012 12:47

fotki w ZIPie
http://www.slingfile.com/file/AXo2CQKhh4

Konrad:) 02-07-2012 13:40

Quote:

Originally Posted by anula (Bericht 433602)
Brawa dla Eurysiowych dzieciaczków!

:):):):gent !
Tak, E-Wilki to dobry, ładny miot. My kibicujemy ENID - ma panna potencjał, taka... córeczka tatusia:rock_38)

avgrunn 02-07-2012 13:57

A to czyli Urciowy podczas badania, nawet sie usmiecha :rock_3

http://dl.wolfdog.org/temp/1341176701-6193966.jpg

z Peronówki 02-07-2012 13:59

Quote:

Originally Posted by Konrad:) (Bericht 433707)
:):):):gent !
Tak, E-Wilki to dobry, ładny miot. My kibicujemy ENID - ma panna potencjał, taka... córeczka tatusia:rock_38)

Jeszcze zeby biegala jak tatus to bylby cumus... :p Ellander to bardziej mama - widac rysy Eurysia, ale ruch, budowa i wyraz to Polski dwor. Ale to pierwszy Wilk z PD, ktory mial choc prez chwile ogon w gorze. Eury na serio odwalil kawal dobrej roboty - te charaktery to juz inna bajka.

z Peronówki 02-07-2012 14:01

Quote:

Originally Posted by avgrunn (Bericht 433713)
A to czyli Urciowy podczas badania, nawet sie usmiecha :rock_3

avgrunn - ja juz za sama glowe dalabym mu wygrac ta klase. :rock_3 Juz pal szesc ta siersc :love, indeksy :love i zachowanie w ringu... :love

avgrunn 02-07-2012 14:05

Quote:

Originally Posted by orlos (Bericht 433694)

a mnie sie nie chca sciagnac ;( nie da sie do wystawy ich dodac?

Rychol 02-07-2012 14:12

Orlos: nie to żebym się czepiał ale wstaw jakiś bezpłatny link...
Nawet przy opcji pobierz darmowo trzeba smsy wysyłać....

orlos 02-07-2012 14:13

Quote:

Originally Posted by avgrunn (Bericht 433718)
a mnie sie nie chca sciagnac ;( nie da sie do wystawy ich dodac?

ich jest ponad 360 ;P
A ja nie znam sie na tyle by uznać które są warte wstawienia;P

Mogę coś poselekcjonować ;)

orlos 02-07-2012 14:15

Quote:

Originally Posted by Rychol (Bericht 433720)

Przepraszam, nie wiedizałem. Pierwszy raz z tego portalu skorzystałem:)
Obiecuję poprawe;)

avgrunn 02-07-2012 14:17

Quote:

Originally Posted by orlos (Bericht 433721)
ich jest ponad 360 ;P
A ja nie znam sie na tyle by uznać które są warte wstawienia;P

Mogę coś poselekcjonować ;)

Poselekcjonuj albo wstaw wszystkie :shiny ale chyba tyle czasu nie masz :)

Grin 02-07-2012 14:21

Quote:

Originally Posted by Rychol (Bericht 433720)

Nie trzeba (przynajmniej ja nie musiałam); trzeba wejść na "wolne pobieranie" czy coś takiego. Tylko wtedy faktycznie ściąga się prawie 2 godz....

fraxinia 02-07-2012 14:33

Mi też się udało ściągnąć bez wysyłania SMSa, ale trwało to cały wieczór. Sporo zdjęć jest nie ostrych, parę pustych ringów (bo piesek już uciekł z kadru) ale i tak to jest super relacja:) Bardzo podobają mi się zdjęcia, gdy psy biegają po prostej. Super widać ustawienie łapek:)
Orłoś, może to wrzucisz na Picassę?

avgrunn 02-07-2012 14:33

Quote:

Originally Posted by Grin (Bericht 433724)
Nie trzeba (przynajmniej ja nie musiałam); trzeba wejść na "wolne pobieranie" czy coś takiego. Tylko wtedy faktycznie ściąga się prawie 2 godz....

Nam sie sciagalo pol dnia i sie nie sciagnelo teraz mam ostatnie podejscie.

EDIT: Ostatnie podejscie poszlo sie gonic, blad pobierania, ponawiam prosbe o wrzucenie albo do wynikow wystawy albo na jakas Picasse czy cos :D

orlos 02-07-2012 15:52

Quote:

Originally Posted by fraxinia (Bericht 433725)
Mi też się udało ściągnąć bez wysyłania SMSa, ale trwało to cały wieczór. Sporo zdjęć jest nie ostrych, parę pustych ringów (bo piesek już uciekł z kadru) ale i tak to jest super relacja:) Bardzo podobają mi się zdjęcia, gdy psy biegają po prostej. Super widać ustawienie łapek:)
Orłoś, może to wrzucisz na Picassę?

Quote:

Originally Posted by avgrunn (Bericht 433726)
Nam sie sciagalo pol dnia i sie nie sciagnelo teraz mam ostatnie podejscie.

EDIT: Ostatnie podejscie poszlo sie gonic, blad pobierania, ponawiam prosbe o wrzucenie albo do wynikow wystawy albo na jakas Picasse czy cos :D

Co do ostrosci i uciekających piesków: Mówiłem, by nie liczyć na mój talent do fotopstrykania ;)

Dobra, wygrałyście i mnie złamałyście... tak bardzo nie chciałem instalowac tej Picassy, że aż się zmuszę teraz;P Mam nadzieję, ze szybko obczaje jej obsługę ;)

No to link do albumu (mam nadzieję, że wszystko działa): https://picasaweb.google.com/tomaszo...ychOlsztyn2012

avgrunn 02-07-2012 15:59

Quote:

Originally Posted by orlos (Bericht 433731)
Dobra, wygrałyście i mnie złamałyście... tak bardzo nie chciałem instalowac tej Picassy, że aż się zmuszę teraz;P Mam nadzieję, ze szybko obczaje jej obsługę ;)

Oj tam oj tam ;), do facebooka sie przekonales to picassa to bedzie pikus

Ale dziekujemy i powodzenia ze zdjeciami :)

All times are GMT +2. The time now is 18:35.