![]() |
Quote:
Niską osobówka da się radę? S. |
Ciężko trafić, ale na stronie Brandysówki jest dokładnie wytłumaczone jak jechać żeby się nie wpakować gdzieś.
|
Tez byśmy się zastanawiali bo fajnie to wyglada, ale poziom mojego usportowienia jest zdecydowanie za niski na takie atrakcje:lol:
|
No My trochę pojeździliśmy, niczym znaleźliśmy zjazd i oznaczenia, mam nadzieje że w tym roku będzie lepiej oznakowane, przynajmniej dla tych którzy jadą pierwszy raz.
|
Quote:
|
Quote:
|
A ja mam pytanko: ile płacą osoby za ognisko, które nie będą brały udziału
w zawodach? |
Quote:
Można autkiem "spadnąć" sobie z drogi. tj. trzeba uważać, bo droga bardzo wąska jak Larson wróci, to może ku "przestrodze" przypomni nam swoją przygodę |
To nie tak do końca ;) na sam start prowadzi szeroka asfaltowa droga :) co prawda mijamy zakaz wjazdu, ale dla uczestników imprezy on nie obowiązuje, możemy na niego nie zwracać uwagi :) Natomiast jak ktoś wybierze się z od drugiej strony może być ciężko.....
Nie wiem czy można wklejać linki z google maps, ale droga jest prosta. Tutak dojazd do Brandysówki która jest na starcie/mecie http://www.dolinabedkowska.pl/#/dojazd/4535595215 |
W ciągu najbliższych dni pojawi się formularz zgłoszeniowy na III WAR, cena pozostaje taka sama jak rok temu, natomiast są zmiany w regulaminie które mam nadzieję usprawnią przebieg zawodów :) No i jeszcze coś dla starych bywalców....trasa będzie zmieniona :))))))))))))
|
Quote:
|
Termin to ostatnia sobota września :) 29 :)
|
Quote:
|
Tak, tak rozumiem :) pewnie jak większość uczestników :)
|
Quote:
Jak to???!!! a my liczyliśmy na wygraną w tym roku:twisted:8) Witek, będziecie??? |
Quote:
|
Quote:
Wierzymy, że Narsilek to gentlewolf i nie wytnie nam takiego nr :rock_3 będziecie od piątku ?? |
Quote:
Więc oddajemy palmę pierwszeństwa dobrowolnie :twisted: Będziemy od piątku, pokój zarezerwowany :) |
Hmm, zesmy sie pozastanawiali troche za dlugo, bo juz wolnych dwuosobowych pokojow nie ma :( a namioty to nie dla nas. Szkoda, bo planowalismy przyjechac wczensiej i pozwiedzac Krakow, coz no ale na przyszly rok zdecydowanie wczesniej sie za to zabiore. :p
|
W okolicy jest dużo gospodarstw agroturystycznych, nie ma problemu znoclegiem :)
Wystarczy w google wpisać "Będkowice noclegi", lub "Bolechowice noclegi" |
All times are GMT +2. The time now is 23:40. |