![]() |
Można tam wpisać w przygotowaniu, ale to jest jakiś inny problem... Nie wiem dokładnie o co chodzi, ale być może, że musimy w rodowodzie zmienić właściciela...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Poprzedni wlasciciele zarejestrowali psa? Jesli tak to zglos na stary nr rejestracyjny i sie nie przejmuj papierkami.
|
Quote:
|
I Ch. Weteranow skoro zaczeli brac za nie kase. Weterany duzo mowia o danej hodowli i lini :) weteran w doskonalej kondycji jest lepsza wizytowka niz niewiadomo jak piekne i zdrowe mlode psy :)
|
Quote:
|
Gratulacje dla Harki!:)
A ta uwaga o Ch. weteranów jest moim zdaniem bardzo słuszna. Weteran nigdy nie będzie się prezentował równie pięknie jak 3-4 letni samiec w szczycie formy, ale jeśli idzie dziarsko, widać jeszcze błysk w oku i tą wiekową godność - to należy mu się taki championat. Tym bardziej, że rzeczywistość jest taka, że wiele hodowli pozbywa się "darmozjadów":( A prezentowanie ich w dobrej formie ładnie świadczyłoby o hodowcach i właścicielu. Niektóre psy przecież starzeją się pięknie... |
Jest jeszcze jeden warunek między pierwszym CWC a ostatnim musi upłynąć co najmniej 6-miesięcy i jeden dzień .
|
Quote:
|
Tak jak bylo pisane. Nie czekaj na rodowod tylko spokojnie zglaszaj. Skoro juz czekacie na wydanie rodowodu to napewno ktos go rejestrowal, a to wystarczy :)
|
Albo dzwoń i bądź upierdliwa :D U nas to poskutkowało i w ciągu tygodnia czy dwóch dostaliśmy rodowód :)
|
My czekamy od chyba połowy września... Ma być na przełomie roku, więc trochę jeszcze poczekam, ale przed końce stycznia to chyba się upomnimy...
|
nowosc-50 zl za dyplom
http://www.warszawa.zkwp.pl/oddzialy...dzial=warszawa |
Quote:
|
Prawo nie dziala wstecz, wiec raczej nie bedziesz placic.
wyglada na to ze obowiazuje wszystkich, bo to oplata na rzecz zarzadu glownego, nie oddzialu. |
Quote:
50 zeta nie majątek, ale po co mam bulic, jesli ew. nie musze? |
Nie dość, że składki i wystawy zdrożały. Nie dość, że zwiększyła się ilość potrzebnych wniosków, to jeszcze będzie trzeba płacić 50 zł, za świstek papieru :? Paranoja. Ja wysłałam wniosek o przyznanie Mł.Ch.Pl 16 października, wystawiony został 16 listopada. Zapomnieli go jednak wysłać :? W końcu po wielu mailach i telefonach do ZG, wysłali go 2 lutego :twisted: Pełna profeska
|
W w-wskim O/ZK dzisiaj byla impezja: czipsy, pogaduszki, herbatka, 2 male ząbkujące bouceronki pod stolem :) - tak wygladal dyzur sekcji I
Ale bardzo milo bylo - wpis do rodowodu na poczekaniu, panie w info i w kasie super wspolpracujace. Nawet w korku nie stalam... Tyle ze nadal niiewiele wiem :p |
All times are GMT +2. The time now is 11:49. |