![]() |
No tak wagary macie zaliczone :rock_3
Jak ona dożyje późnego wieku to będzie to cud ;-) |
Kolejny niedzielny spacer za nami. Piękna pogoda, jesień nas rozpieszcza w tym roku. "Małemu" Baruchowi tym razem towarzyszyła tylko jedna dziewczyna, ale i tak zabawa była przednia :).
https://picasaweb.google.com/1003807...JeQgJG75JX8uwE |
Thanks
Great Effort
These pics are really wonderful. Thanks for sharing if you have more please share it. |
Nie pokażę Larce co ją ominęło przez moją pracę :(
Ale Baruch pewnie był mniej "rozproszony" jak tej naszej laleczki nie było ;) |
HEJ!
Zdjęcia (oraz uczestnicy, otoczenie i ogólnie spacery) cud, miód i orzeszki... Chciałabym je dodać, dokładnie, te na których jest Baruch do jego galerii na naszej stronie. Jednak zakładam poszczególne albumy, datami i nie wiem kogo wpisać jako autora zdjęć, proszę podpowiedzcie, bo nie chciałabym by wyszło jakieś nieporozumienie. Ostrzegam, że dalej chciałabym podkradać, oczywiście jeśli się zgadzacie |
Widzę, że zdjęcia już w galerii ;-). Nawet fajne opisy są, których mnie się nie chciało robić.:)
Podkradaj nie ma sprawy, a autorem zdjęć jest moja córka Dominika Kłosok. Jedna uwaga Scylla przez 2 l ;-) |
Quote:
Gratulcje raz jeszcze dla cory za zdjecia! |
Korzystając z pięknej pogody wybraliśmy się na spacer z Borysem i jego przewodnikiem:)
Lara dała "małemu" popalić ale chyba mu się podobało ;) na dowód mam fotki gdyby ktoś miał wątpliwości... https://picasaweb.google.com/oktawia...eat=directlink |
Piękne fotki, pięknych miejsc!!! zazdraszczam:)!!
|
Super, kolejny "mały" szczeniaczek w towarzystwie :rock_3. Może kiedyś w niedziele dołączy do nas.
Ten las jest piękny. A Lara każdemu daje "popalić" :lol:, ale buzi szczególnie mnie daje cudnie :lol:. Ty już zbieraj na operację plastyczną mojego nosa bo po tych wszystkich buziakach jakie od niej dostałam będzie konieczna :rock_3 |
Quote:
|
Quote:
Chętnie z zaproszenia skorzystam :twisted:! Tylko to by nie był bal a danse macabre :twisted: |
Zwał jak zwał :twisted: będzie wesoło :twisted:.
|
Quote:
|
Quote:
A z Borysem tak szaleli,że podcinanie w wykonaniu Lary&Scylli to pikuś!:twisted: |
Quote:
Tak więc w styczniu mamy Będzin lub w marcu Katowice (moze Katowce staną się tradycją...?) A my osobiście zapraszamy Larke na ring :) Planujemy pojawić się na obu wystawach i liczymy Okatwio na spotkanie! |
Quote:
Widzisz Paweł... i nie będziesz już narzekał że Wonderka nie ma koleżanek do zabawy. |
Quote:
To całkiem dobrze o Pawle świadczy :rock_3 |
Quote:
nieprawdaż8) |
Zjawimy się na wystawie w pełnym składzie jak tylko przyjdzie odpowiednia chwila. Tylko Borys podrośnie...
|
All times are GMT +2. The time now is 04:41. |