Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Wystawy (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Krajowa Stołeczna Wystawa Psów Rasowych (CAC) (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=20801)

jaskier 09-09-2011 22:20

Quote:

Originally Posted by anula (Bericht 402758)
kolezanka juz dzisiaj zaczela je czesać :shock:
Jak to dobrze miec wilczaka...

E tam, ja swojego niecnotę muszę czesać 2 razy w tygodniu bo inaczej włos ściele się gęsto po podłodze, po ubraniach i po meblach ;) A jak wyczeszę kilka garści kudłów, to ściele się mniej gęsto ;)

Do jutra. My pewnie w takim razie też wcześniej (o 10) przyjedziemy - raz, że też musimy się z tłumem obstukać, dwa, że to trzecia wystawa - przydałoby się w końcu własną ringówkę kupić, żeby nie powtórzyło się zamieszanie z Białego, któregom autorem ;)

Gaga 09-09-2011 23:55

P-O-W-O-D-Z-E-N-I-A !:) I dołączam do Agi z prośbą o opiekę nad "bejbisiem" (który potem wszystko powie dziadkowi:twisted:, który wujek był miły, a który nie...).

jaskier 10-09-2011 07:10

Quote:

Originally Posted by Gaga (Bericht 402764)
P-O-W-O-D-Z-E-N-I-A !:) I dołączam do Agi z prośbą o opiekę nad "bejbisiem" (który potem wszystko powie dziadkowi:twisted:, który wujek był miły, a który nie...).

Oj, coś czuję, że maluch poradzi sobie lepiej niż nie jeden starszak, a już na pewno lepiej niż Jaskier, który na czas wystawy staje się wilczakiem specjalnej troski i próbuje każdej okazji, żeby dać nogę z imprezy ;)

Wonderfull Wolf ES 10-09-2011 09:11

Quote:

Originally Posted by jaskier (Bericht 402780)
Oj, coś czuję, że maluch poradzi sobie lepiej niż nie jeden starszak, a już na pewno lepiej niż Jaskier, który na czas wystawy staje się wilczakiem specjalnej troski i próbuje każdej okazji, żeby dać nogę z imprezy ;)

To trzeba go izolować od Wonderfulii, bo jeszcze razem wpadną na plan - ucieczka :)

Gaga, Ty się nie martw, Biesio lllluuuuubbbbiiiii szczeniaczki, będzie bardzo dobry wujcio ;-)

jaskier 10-09-2011 09:36

Quote:

Originally Posted by Wonderfull Wolf ES (Bericht 402788)
To trzeba go izolować od Wonderfulii, bo jeszcze razem wpadną na plan - ucieczka :)

Izolować powiadasz? A już myślałem, że pobiegacie razem z nami dla rozluźnienia ;) Zamiast śmiać się z nas stojąc leniwie na trawce ;)

Gaga 10-09-2011 14:35

Quote:

Originally Posted by Wonderfull Wolf ES (Bericht 402788)

Gaga, Ty się nie martw, Biesio lllluuuuubbbbiiiii szczeniaczki, będzie bardzo dobry wujcio ;-)

Ja się nie martwię, ja tylko przyprowadzę Cheya i przepytam :rock_3, kto był grzecznym wilczakiem:)

A teraz - chwalić się proszę ;)

Wonderfull Wolf ES 10-09-2011 18:35

Quote:

Originally Posted by Gaga (Bericht 402822)
A teraz - chwalić się proszę ;)

Wonderfulia powtórzyła Radom :) CWC, ocena doskonała, lok. I, najlepsza suka w rasie

innych nie piszę, bo nie chcę namieszać kto co. Łukasz to nie pisze, więc Haczi, czyli Robin Wilczy Duch, ocena doskonała, naj. junior.

anula 10-09-2011 19:02

Bies byl dzisiaj niegrzecznym, miotającym się wilczakiem, we władzy testosteronu. Wygral w swojej klasie - bo byl jeden jedyny :lol:.
Najlepsze bylo, jak asystent sedziego pyta sie mnie, wchodzacej na ring: A co on taki ciemny? Ja mu na to, ze sie opalił na wakacjach :roll:
opis b.dobry, kolejny CWC do kolekcji ;)
Za to sie pochwale sukcesikiem cudzego pieska, a co tam - wybiegalam najlepszego szczeniaka dla mojej znajomej - w stawce byly cztery leonbergery, okolo polroczne - to sa dopiero spokojne, delikatne miśki - do zaglaskania, mniam :) jakby ktos chcial - sa dwa do kupienia...

Gaga 10-09-2011 21:26

Gratulujemy:)
Asystent chyba od innych ras, bo taki dziwienie się świadczy o tym, że się wzorca nie czytało:P

Dostaliśmy wieści o debiucie wnusia i rozpękliśmy się z dumy i radości, aż żałujemy, że nie udało się nam widzieć i kibicować osobiście (ale mamy usprawiedliwienie od weta).

jaskier 10-09-2011 21:44

Quote:

Originally Posted by Gaga (Bericht 402864)
Gratulujemy:)
Asystent chyba od innych ras, bo taki dziwienie się świadczy o tym, że się wzorca nie czytało:P

Oj, nawet nie zaczynaj. Tragiczny był ten gość. Na moje oko były funkcjonariusz. Kiedy się odzywał, to tylko z pretensjami i tonem takim, jakby prowadził śledztwo. Ale wilczakowcy nie z tych, co sobie pozwalają na takie numery - koleszka zebrał na miejscu opierdol od kilku osób. Pan sędzia za to był miły.

Bajka 10-09-2011 21:52

Gratulacje wszystkim!!(małym, dużym i tym co się opalali na wakacjach);)
Wonderka się rozszalała widzę:):thumbs
A tymi wynikami wnuków, to pochwal się Gaga tak kompletniej i dokładniej co kto i jak, a nie tylko domysły i domysły;)Radość wielka jest, to się trzeba dzielić:):):):thumbs

Quote:

Originally Posted by Gaga (Bericht 402864)

My pośrednio doświadczyliśmy takiego zjawiska: sędzina (Czeszka!!!) w ringu finałowym patrzy na psa, patrzy, przygląda się i pyta "Przepraszam, czy to csv czy saarloos? Bo mnie się te rasy zawsze mylą..."

Irmina 10-09-2011 22:04

Witam! Dziękujemy za spotkanie:) Michał próbował później doliczyć się "Wandalków", ale po 6 było 12, później 17 a skończył na 40..... Biesu miał "mocne wejscie", jak to na młody testosteron przystało:)
I dla porządku, jak zawsze, wpisuję cytując: "duzy, silny, b. dob. typ i wyraz dob. głowwa mocny prosty grzbiet dob. ułożony zad. dob. kąt. kończyn. przed. i b. dob. tylnych silna przestrzenna akcja"
tak, jak Biesu, Wandal biegał sam - rozgladał się za to za każdym ogonem - ocena doskonała i CWC
Do miłego:)

Gaga 10-09-2011 22:15

Quote:

Originally Posted by Bajka (Bericht 402868)
Wonderka się rozszalała widzę:):thumbs

Z takim poczuciem własnej wartości, zdobytym podczas zbiorowych adoracji przez grupę chłopaków, to dziwi nic:)

Quote:

A tymi wynikami wnuków, to pochwal się Gaga tak kompletniej i dokładniej co kto i jak, a nie tylko domysły i domysły;)Radość wielka jest, to się trzeba dzielić:):):):thumbs
Ja bym bardzo chciała, ale pierwszeństwo ma tu mamuśka, czekamy na Grabę:)

Wonderfull Wolf ES 11-09-2011 02:05

Ja do asystenta mam zupełnie inaczej - dzisiaj było moje drugie spotkanie z nim i uważam, że w stosunku do mnie był super. Podpowiadał mi jak Wonderę ustawić, co robić, czego nie. Poza tym sympatyczny bardzo był. U mnie człowiek jest bardzo na plus :)

A Sukullusa coś faktycznie się rozszalała ...8)

Gaga, a co z Cheyem? cóż to za laurka weterynaryjna??????

Bajka 11-09-2011 08:03

Quote:

Originally Posted by Gaga (Bericht 402872)
Ja bym bardzo chciała, ale pierwszeństwo ma tu mamuśka, czekamy na Grabę:)

Aaaa, no tak:) Prawda:)Pani mamie należy pierwszeństwo oddać:)

Quote:

Originally Posted by jaskier
koleszka zebrał na miejscu opierdol od kilku osób.

A widzisz? A widzisz? A nie mówiłam, że wystawy to czysta przyjemność:twisted::twisted::twisted:

anula 11-09-2011 08:09

Quote:

Originally Posted by jaskier (Bericht 402866)
Oj, nawet nie zaczynaj. Tragiczny był ten gość. Na moje oko były funkcjonariusz. Kiedy się odzywał, to tylko z pretensjami i tonem takim, jakby prowadził śledztwo. Ale wilczakowcy nie z tych, co sobie pozwalają na takie numery - koleszka zebrał na miejscu opierdol od kilku osób. Pan sędzia za to był miły.

Ja tam nic do niego nie mam, ale na głupie pytanie dostal glupia odpowiedz ;-)
Mysle, ze nie jest taki zly, moze tylko troche niezreczny, ale pewnie dlatego, ze chce rozladowac napiecie, chociaz mu czasem nie wychodzi :)

Gaga 11-09-2011 10:24

Quote:

Originally Posted by Wonderfull Wolf ES (Bericht 402899)
A Sukullusa coś faktycznie się rozszalała ...8)

Dojrzała kobieta i teraz rozsiewa z wdziękiem swój czar (w przeciwieństwie do rozsiewanej /bez wdzięku/ zajebistości przez nasze samce) :D

Quote:

Gaga, a co z Cheyem? cóż to za laurka weterynaryjna??????
Sztukujemy urwaną ostatnio łapę, właśnie siedzę i dziergam owijkę:) Mamy prikaz stabilizacji łapy na spacerach, zakupiliśmy kolorowe bandaże - w Bieszczady pasi, zielony kolor :p Ale postanowiłam sobie ułatwić życie i pod spód dać coś w rodzaju końskiej owijki. Jak do tego przyczepie światełko i dzwoneczki, to będzie "wiejski tuning" :D

Wonderfull Wolf ES 11-09-2011 12:42

Quote:

Originally Posted by Gaga (Bericht 402918)
Sztukujemy urwaną ostatnio łapę, właśnie siedzę i dziergam owijkę:) Mamy prikaz stabilizacji łapy na spacerach, zakupiliśmy kolorowe bandaże - w Bieszczady pasi, zielony kolor :p Ale postanowiłam sobie ułatwić życie i pod spód dać coś w rodzaju końskiej owijki. Jak do tego przyczepie światełko i dzwoneczki, to będzie "wiejski tuning" :D

Bidak :cry: plus jest taki, że chociaż kamuflaż mu to ułatwi w Bieszczadach :D

anula 11-09-2011 17:05

Quote:

Originally Posted by Gaga (Bericht 402918)
Dojrzała kobieta i teraz rozsiewa z wdziękiem swój czar (w przeciwieństwie do rozsiewanej /bez wdzięku/ zajebistości przez nasze samce) :D

Trzymamy łapki i kciuki za łapę Księciunia...
A ja, po wczorajszym dniu intensywnej, wymuszonej gimnastyki izometrycznej leczę zakwasy :roll:
Ale nicto, od pazdziernika wracamy do szkoly, tym razem dla droslych psow. Nie dam sobą pomiatać na drugim koncu smyczy, nawet jesli sie to da wytlumaczyc hustawka hormonalną;-)

Gaga 11-09-2011 19:09

Quote:

Originally Posted by anula (Bericht 402962)
A ja, po wczorajszym dniu intensywnej, wymuszonej gimnastyki izometrycznej leczę zakwasy :roll:

Ulalaaa...to było chyba jakoś szczególnie? Może za dużo samców po drodze i tarasowały biesowy szlak ku ringowi? Musiał naburczeć, aby się nieco porozchodziły:) Az ta szkoła zabrzmiała jak kara :) Dobrze, że wcześniej młody podzikuje sobie na szlakach;p

All times are GMT +2. The time now is 11:09.