![]() |
Quote:
Do jutra. My pewnie w takim razie też wcześniej (o 10) przyjedziemy - raz, że też musimy się z tłumem obstukać, dwa, że to trzecia wystawa - przydałoby się w końcu własną ringówkę kupić, żeby nie powtórzyło się zamieszanie z Białego, któregom autorem ;) |
P-O-W-O-D-Z-E-N-I-A !:) I dołączam do Agi z prośbą o opiekę nad "bejbisiem" (który potem wszystko powie dziadkowi:twisted:, który wujek był miły, a który nie...).
|
Quote:
|
Quote:
To trzeba go izolować od Wonderfulii, bo jeszcze razem wpadną na plan - ucieczka :) Gaga, Ty się nie martw, Biesio lllluuuuubbbbiiiii szczeniaczki, będzie bardzo dobry wujcio ;-) |
Quote:
|
Quote:
A teraz - chwalić się proszę ;) |
Quote:
innych nie piszę, bo nie chcę namieszać kto co. Łukasz to nie pisze, więc Haczi, czyli Robin Wilczy Duch, ocena doskonała, naj. junior. |
Bies byl dzisiaj niegrzecznym, miotającym się wilczakiem, we władzy testosteronu. Wygral w swojej klasie - bo byl jeden jedyny :lol:.
Najlepsze bylo, jak asystent sedziego pyta sie mnie, wchodzacej na ring: A co on taki ciemny? Ja mu na to, ze sie opalił na wakacjach :roll: opis b.dobry, kolejny CWC do kolekcji ;) Za to sie pochwale sukcesikiem cudzego pieska, a co tam - wybiegalam najlepszego szczeniaka dla mojej znajomej - w stawce byly cztery leonbergery, okolo polroczne - to sa dopiero spokojne, delikatne miśki - do zaglaskania, mniam :) jakby ktos chcial - sa dwa do kupienia... |
Gratulujemy:)
Asystent chyba od innych ras, bo taki dziwienie się świadczy o tym, że się wzorca nie czytało:P Dostaliśmy wieści o debiucie wnusia i rozpękliśmy się z dumy i radości, aż żałujemy, że nie udało się nam widzieć i kibicować osobiście (ale mamy usprawiedliwienie od weta). |
Quote:
|
Gratulacje wszystkim!!(małym, dużym i tym co się opalali na wakacjach);)
Wonderka się rozszalała widzę:):thumbs A tymi wynikami wnuków, to pochwal się Gaga tak kompletniej i dokładniej co kto i jak, a nie tylko domysły i domysły;)Radość wielka jest, to się trzeba dzielić:):):):thumbs Quote:
|
Witam! Dziękujemy za spotkanie:) Michał próbował później doliczyć się "Wandalków", ale po 6 było 12, później 17 a skończył na 40..... Biesu miał "mocne wejscie", jak to na młody testosteron przystało:)
I dla porządku, jak zawsze, wpisuję cytując: "duzy, silny, b. dob. typ i wyraz dob. głowwa mocny prosty grzbiet dob. ułożony zad. dob. kąt. kończyn. przed. i b. dob. tylnych silna przestrzenna akcja" tak, jak Biesu, Wandal biegał sam - rozgladał się za to za każdym ogonem - ocena doskonała i CWC Do miłego:) |
Quote:
Quote:
|
Ja do asystenta mam zupełnie inaczej - dzisiaj było moje drugie spotkanie z nim i uważam, że w stosunku do mnie był super. Podpowiadał mi jak Wonderę ustawić, co robić, czego nie. Poza tym sympatyczny bardzo był. U mnie człowiek jest bardzo na plus :)
A Sukullusa coś faktycznie się rozszalała ...8) Gaga, a co z Cheyem? cóż to za laurka weterynaryjna?????? |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Mysle, ze nie jest taki zly, moze tylko troche niezreczny, ale pewnie dlatego, ze chce rozladowac napiecie, chociaz mu czasem nie wychodzi :) |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Bidak :cry: plus jest taki, że chociaż kamuflaż mu to ułatwi w Bieszczadach :D |
Quote:
A ja, po wczorajszym dniu intensywnej, wymuszonej gimnastyki izometrycznej leczę zakwasy :roll: Ale nicto, od pazdziernika wracamy do szkoly, tym razem dla droslych psow. Nie dam sobą pomiatać na drugim koncu smyczy, nawet jesli sie to da wytlumaczyc hustawka hormonalną;-) |
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 11:09. |