Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Wystawy (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=25)
-   -   bielsko 3.07 (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=18484)

Witek 03-07-2011 22:36

Moja pierwsza próba większego wyrwania się od pieluch, karmienia, pieluch karmienia niestety nie za bardzo się udała...
Ale Aszczu dostała doskonałą, choć poza klasyfikacją.

No i gratulacje dla wszystkich :)

Wilu 03-07-2011 22:46

Quote:

Originally Posted by trunksia&witgor (Bericht 392900)
Aszczu dostała doskonałą

Fajnie że Was oceniła qrcze spóźniliście się dosłownie pare minut ;( chlip chlip i szkoda że poza klasyfikacją :(

Gratuluje zwycięzcą i mniej zwycięzkim również gratuluje ;) My standardowo na naszej ulubionej pozycji =]

Wystawa super słonko ciut za mocno prażyło przydałaby się jakaś choćby chmurka na niebie, ale ogólnie fajnie było. Tak prażyło i tak się spociłem że dosłownie caaały mokry byłem, hmm tylko słyszałem że psy się nie pocą (prócz niewielkich obszarów) a tu taka niespodzianka ;)

A poważniej pogoda całeim iście wakacyjna ;) ringi troszkę małe i choć Lunek jeszcze mały (:P) jest ciężko było jakoś się dobrze rozpędzić na tym ringu =]

Ale co powiem to powiem, jeszcze chyba nigdy nie przydazyło mi się moknąć (dobrowolnie :P) w tak doborowym towarzystwie ;)

Pozdrawiam serdecznie ;)

Galicja 03-07-2011 23:16

Quote:

Originally Posted by trunksia&witgor (Bericht 392900)
Moja pierwsza próba większego wyrwania się od pieluch, karmienia, pieluch karmienia niestety nie za bardzo się udała...
Ale Aszczu dostała doskonałą, choć poza klasyfikacją.

No i gratulacje dla wszystkich :)

A to przepraszam...za pomyłkę:) Ja skupiałam się na podziwianiu tego maleństwa co było zawinięte szczelnie pod kurtką taty :))

Bajka 04-07-2011 07:59

Gratulujemy, dziękujemy i pozdrawiamy:) Dawno tak nie zmarzłam w miłym towarzystwie;)
Quote:

Originally Posted by Galicja
Ja skupiałam się na podziwianiu tego maleństwa co było zawinięte szczelnie pod kurtką taty )

Chciałam powiedzieć, że mi chyba mózg zamarzł,albo przemókł, bo rozglądałam się za Kajtkiem i NIE WIDZIAŁAM ani jego ani Witka i pewna byłam,że Madzia jest tylko z Astarte! Dopiero mnie Wojtek w drodze powrotnej uświadomił, że byliście w komplecie:)

Chciałam bardzo podziękować Olce, która chociaż (póki co:twisted:) nie ma jeszcze wilczaka,ale wolfdoga czasem czytuje, za przygarnięcie nas i psów, wysuszenie, nakarmienie i w ogóle wszytko:)

A za rok poproszę w Ustroniu taką pogodę jak w roku ubiegłym:)

Witek 04-07-2011 08:49

Quote:

Originally Posted by Bajka (Bericht 392947)

Chciałam powiedzieć, że mi chyba mózg zamarzł,albo przemókł, bo rozglądałam się za Kajtkiem i NIE WIDZIAŁAM ani jego ani Witka i pewna byłam,że Madzia jest tylko z Astarte! Dopiero mnie Wojtek w drodze powrotnej uświadomił, że byliście w komplecie:)

My teraz to już raczej tylko w komplecie :) Szkoda tylko, że nasz kot nie jest entuzjastką wycieczek ;)

Quote:

Originally Posted by Bajka (Bericht 392947)
A za rok poproszę w Ustroniu taką pogodę jak w roku ubiegłym:)

O tak, tak, tak! I spacer w Wiśle! Choć pewno suczyska będzie trzeba ostro pilnować :D

Gia 04-07-2011 09:52

Gratulacje wszystkim!!!!
Tak to jest, że najłatwiej się spóźnić na najbliższe sobie wystawy...
Ale mam nadzieję, kolejna przed Wami Trunksia ;)

Lunka!!!!!!! Znowu BOB???? Szalejesz ;)

GRABA 04-07-2011 16:08

Quote:

Originally Posted by Gia (Bericht 392970)
Lunka!!!!!!! Znowu BOB???? Szalejesz ;)

A coooo?????? Przecież wiadomo, że panna naj, naj i z każdej wystawy przywieźć coś musi - hehe. Będzie miala najwięcej BOBków ze wszystkich csv:)
Dziewczyny dzielnie pracują na ZW Świata (kciukam mocno!!!)

Gratulacje dla Wszystkich - jesteście mocni, w taką pogodę......

Bajka 04-07-2011 21:13

Quote:

Originally Posted by Trunksia
O tak, tak, tak! I spacer w Wiśle! Choć pewno suczyska będzie trzeba ostro pilnować

Wiesz co Madzia, ja myślę, że jak Wy weźmiecie swojego kota, my swojego, to dziewczyny nawet się nie zauważą:lol::lol::lol:Każda się zajmie kotem "koleżanki":lol:;);)

Quote:

Originally Posted by GRABA (Bericht 393081)
... i z każdej wystawy przywieźć coś musi - hehe.

Będzie miala najwięcej BOBków ze wszystkich csv:)
Dziewczyny dzielnie pracują na ZW Świata (kciukam mocno!!!)

Jasne, galaktyki może od razu, co się mamy ograniczać, nie? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:GRABA! Proszę się z nas nie naśmiewać wredna ty babo;) Dość się stresuję powagą sytuacji bo my to tacy "wsiowi" jesteśmy a nie paryscy, że hej!:) Za to Lu nic się nie przejmuje, słyszała,że w tym sezonie w Paryżu nosi się na lato bardzo skąpe wdzianka, to spektakularnie zrzuciła wszytko co się dało:twisted:Wilczak potrafi :twisted:

Edit: A czy ktoś z Was może wysłał wyniki do bazy Wolfdoga? Tak pytam, żeby nie dublować i nie robić bałaganu.

Konrad:) 04-07-2011 23:17

Quote:

Originally Posted by Galicja (Bericht 392884)

Bardzo cieszymy się z wystawowego debiutu Eskela-Tarsa . Przystojny z niego młodzian:)
Pogoda była "pod psem" i najwyraźniej krople deszczu zalewały Tarsikowi jego bursztynowe oczęta;), więc tym bardziej podziwiam, że po omacku - tylko na niuch tak ładnie sobie w ringu pobiegał:)

Gratulacje dla wszystkich NIEPRZEMAKALNYCH:klatsch:p

GRABA 05-07-2011 07:03

Quote:

Originally Posted by Bajka (Bericht 393129)
Jasne, galaktyki może od razu, co się mamy ograniczać, nie? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:GRABA! Proszę się z nas nie naśmiewać wredna ty babo;) Dość się stresuję powagą sytuacji bo my to tacy "wsiowi" jesteśmy a nie paryscy, że hej!:) Za to Lu nic się nie przejmuje, słyszała,że w tym sezonie w Paryżu nosi się na lato bardzo skąpe wdzianka, to spektakularnie zrzuciła wszytko co się dało:twisted:Wilczak potrafi :twisted:

Tyyyy, Tyyyy, Tyyy - toć ja kciukam naprawdę, a Ty mi tak...:snipersmilie
I tak żeby Luuuu dogoniła Chantalkę, to by musiała jak ona od lutego linieć,
a Luuu dopiero zaczęła zatem - szansa jest spora!!!!! Głowa do góry - pewnie więcej ludzi Wam będzie kciukać:)!!!

Witek 05-07-2011 09:28

Quote:

Originally Posted by Bajka (Bericht 393129)
Wiesz co Madzia, ja myślę, że jak Wy weźmiecie swojego kota, my swojego, to dziewczyny nawet się nie zauważą:lol::lol::lol:Każda się zajmie kotem "koleżanki":lol:;);)

A ja myślałam, że koty sucze ustawią :lol::lol:

Galicja 05-07-2011 09:51

Quote:

Originally Posted by Konrad:) (Bericht 393151)
Pogoda była "pod psem" i najwyraźniej krople deszczu zalewały Tarsikowi jego bursztynowe oczęta;), więc tym bardziej podziwiam, że po omacku - tylko na niuch tak ładnie sobie w ringu pobiegał:)

Oczęta śliczne , nie przeczę , bardzo fajny psiak o długich łapach, niestety mój aparat nie jest przystosowany do takich ekstremalnych warunków :) więc i nawet moja Czakram nie zdołała się zmieścić w czasie kadrowania ;)

Konrad:) 05-07-2011 13:54

Quote:

Originally Posted by Galicja (Bericht 393193)
... więc i nawet moja Czakram nie zdołała się zmieścić w czasie kadrowania ;)

Madziu, w ramach rekompensaty za brak fotek Czakram z Bielska wstawiam "nowodworską" Bruxe. Zdjęcie kiepskie, bo pogoda też była paskudna, ale wiadomo o co chodzi:rock_3 - to była najpiękniejsza głowa wystawy - marzenie:love!

http://eury.zperonowki.com/galeria/d...2/IMG_5394.JPG

Galicja 05-07-2011 23:06

Quote:

Originally Posted by Konrad:) (Bericht 393239)
Madziu, w ramach rekompensaty za brak fotek Czakram z Bielska wstawiam "nowodworską" Bruxe. Zdjęcie kiepskie, bo pogoda też była paskudna, ale wiadomo o co chodzi:rock_3 - to była najpiękniejsza głowa wystawy - marzenie:love!

http://eury.zperonowki.com/galeria/d...2/IMG_5394.JPG

Dziękuję :)))) Dawno jej nie widziałam...

All times are GMT +2. The time now is 15:19.