![]() |
Moja pierwsza próba większego wyrwania się od pieluch, karmienia, pieluch karmienia niestety nie za bardzo się udała...
Ale Aszczu dostała doskonałą, choć poza klasyfikacją. No i gratulacje dla wszystkich :) |
Quote:
Gratuluje zwycięzcą i mniej zwycięzkim również gratuluje ;) My standardowo na naszej ulubionej pozycji =] Wystawa super słonko ciut za mocno prażyło przydałaby się jakaś choćby chmurka na niebie, ale ogólnie fajnie było. Tak prażyło i tak się spociłem że dosłownie caaały mokry byłem, hmm tylko słyszałem że psy się nie pocą (prócz niewielkich obszarów) a tu taka niespodzianka ;) A poważniej pogoda całeim iście wakacyjna ;) ringi troszkę małe i choć Lunek jeszcze mały (:P) jest ciężko było jakoś się dobrze rozpędzić na tym ringu =] Ale co powiem to powiem, jeszcze chyba nigdy nie przydazyło mi się moknąć (dobrowolnie :P) w tak doborowym towarzystwie ;) Pozdrawiam serdecznie ;) |
Quote:
|
Gratulujemy, dziękujemy i pozdrawiamy:) Dawno tak nie zmarzłam w miłym towarzystwie;)
Quote:
Chciałam bardzo podziękować Olce, która chociaż (póki co:twisted:) nie ma jeszcze wilczaka,ale wolfdoga czasem czytuje, za przygarnięcie nas i psów, wysuszenie, nakarmienie i w ogóle wszytko:) A za rok poproszę w Ustroniu taką pogodę jak w roku ubiegłym:) |
Quote:
Quote:
|
Gratulacje wszystkim!!!!
Tak to jest, że najłatwiej się spóźnić na najbliższe sobie wystawy... Ale mam nadzieję, kolejna przed Wami Trunksia ;) Lunka!!!!!!! Znowu BOB???? Szalejesz ;) |
Quote:
Dziewczyny dzielnie pracują na ZW Świata (kciukam mocno!!!) Gratulacje dla Wszystkich - jesteście mocni, w taką pogodę...... |
Quote:
Quote:
Edit: A czy ktoś z Was może wysłał wyniki do bazy Wolfdoga? Tak pytam, żeby nie dublować i nie robić bałaganu. |
Quote:
Pogoda była "pod psem" i najwyraźniej krople deszczu zalewały Tarsikowi jego bursztynowe oczęta;), więc tym bardziej podziwiam, że po omacku - tylko na niuch tak ładnie sobie w ringu pobiegał:) Gratulacje dla wszystkich NIEPRZEMAKALNYCH:klatsch:p |
Quote:
I tak żeby Luuuu dogoniła Chantalkę, to by musiała jak ona od lutego linieć, a Luuu dopiero zaczęła zatem - szansa jest spora!!!!! Głowa do góry - pewnie więcej ludzi Wam będzie kciukać:)!!! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
http://eury.zperonowki.com/galeria/d...2/IMG_5394.JPG |
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 15:19. |