![]() |
Quote:
|
No, teraz to już jest co oglądać na wystawach, bo jednak trochę wilczaków się wystawia :P
Jak ja byłam na wystawie jakoś ok. 2000r. i pierwszy raz w życiu zobaczyłam tam wilczaka...to był cały jeden! :) - hmmm...może wrzucę na forum jego zdjęcie, to ktoś rozpozna co to za pies? :rock_3 (jeśli mogę...) Od tamtej pory moja miłość trwa i jakoś nie chce mi przejść :twisted: Bardzo się cieszę, że będę mogła pooglądać trochę piękności na żywo - mam nadzieję, że nie będę zbyt męcząca dla Was :shiny |
To i ja się podłączam.... będą dwie gapiące się wariatki :D Odrazu chciałabym zapytać, czy mogę porobić trochę zdjęć? Wyłącznie na użytek prywatny dla siebie do kompa na tapętkę ;) co by oczy nacieszyć pięknościami.
|
Hi hi w wolnej chwili oddam Lunka na wytarmoszenie ;) (ciekawe kto pierwszy odpuści :P :D ) serdecznie zapraszam jak i reszta a jak Bajka będzie to nawet będzie można zobaczyć jak rodzinne więzi są mocne i co się robi z młodszymi od siebie ;) :D (Bajeczko a spróbuj nie zwlec się z łóżka to z Lunkiem będziesz mieć doczynienia:P)
\ |
Foty sa zawsze mile widziane! :) Wrzucac wrzucac ;)
|
Quote:
Quote:
|
Oo, widzę że nie jestem jedyną niepoprawną fanatyczką, która będzie plątać się przy wilczakach :p
Bardzo cieszę się, że będę miała okazję poznać te Wasze "diabły" :evil_lol Już nie mogę się doczekać wystawy :) |
Ja też już nie mogę się doczekać wystawy, zazwyczaj na tydzień przed zaczynam już świrować z niecierpliwości :lol: Najgorzej, że według najnowszych przewidywań, w niedzielę w Krakowie ma być burza z deszczem...extra :lol::lol:
Rok temu byłam z Tamlinem na wystawie, była piękna pogoda, a husky miały ring w hali. Teraz jadę z Baldurem, pogoda ma być koszmarna, a wilczaki pewnie będą na dworze :lol::lol: Ironia losu :twisted: |
Według moich źródeł prognozowych ma być bezchmurnie! 8) jedynie temperatura trochę spadnie do 12 stopni, ale lepsze to niż skwar :)
|
Mam pytanko: ile czasu zajmuje na piechotę przejście od miejsca wystawy na Bulwar Czerwieński? Chciałam po ocenie dołączyć do moich, a nie wiem jak się z nimi umówić? A i czy trzeba mieć w mieście dla psa kaganiec czy starczy kantar?
|
Już się nie mogę doczekać wystawy :) Teraz tylko siedzę i dumam, którym pociągiem jechać, tym który jest w Krakowie o 8:41 czy tym, który na miejscu jest o 10:41 :ehmmm Wiem że wilczaki mają wejść po 12, ale ja z natury ostrożna jestem i boję się co to będzie jak ktoś wpadnie na pomysł zmiany kolejności sędziowania albo sędzia bardzo się pośpieszy z sędziowaniem :ehmmm Cóż...więc póki co tak sobie wciąż siedzę i myślę :lol:
|
Quote:
Lorka po mieście chodzi bez niczego, chyba, ze wsiadamy do tramwaju lub autobusu - wtedy wkładam jej plastikowy kaganiec, żeby inni pasażerowie czuli się bezpiecznie i żeby nie zapłacić mandatu. 8) |
Quote:
|
No to jakaś godzinka spacerkiem... ;)
|
Quote:
|
I po wystawie ;-) Moim zdaniem było naprawdę super :) Pogoda znośna, teren super, towarzystwo świetne :) Baldur pierwszy raz na jakiejkolwiek wystawie okazał chęć do zabawy z suczkami :lol: Wielkie dzięki Grabie za piwko ;-) i równie wielkie dzięki Spiderce za ''legitymacyjne'' zdjęcia Baldiego :lol: Całej reszcie ekipy ogromne dziękasy za dzielne towarzyszenie naszej czeredzie :lol:
Baldiemu poszło w ringu bardzo dobrze ;-) Gratki dla wszystkich uczestników, zwłaszcza dla zwycięzców Enid, Czakram, Cvako i Chantalki :) Baldur - ocena wybitnie obiecująca, lokata I, Najlepsze Szczenię w Rasie, a w finale ... BEST IN SHOW SZCZENIĄT :sooo_hapy:sooo_hapy |
Quote:
Piwo? Aga!!! |
Ja również gratuluję sukcesów!
Bardzo się cieszę, że mogłam poznać Was i Wasze cudowne psy :smileyb Dziękuję za cierpliwość, bo nie odstępowałam Was na krok :P Ale cóż poradzić - żadna inna rasa praktycznie dla mnie nie istniała w towarzystwie wilczaków :lol: Tutaj link do zdjęć z dzisiaj. Jeszcze nie wszystkie wrzuciłam, myślę że reszta pójdzie jutro :) https://picasaweb.google.com/1131591...Pamps3b36yBogE Zdjęcia, na których widać same psiaki poza ringiem, pozwoliłam sobie wrzucić na Dogomanię. (http://www.dogomania.pl/threads/2029...9kna-i-Bestia.) Zdjęć z ringów nie publikuję nigdzie, są tylko na Picassie do Waszego wglądu i użytku. Dostepne tylko dla osób posiadających link ;) Gdyby ktoś chciał, żeby jakieś zdjęcie usunąć, to proszę pisać bez skrępowania, bo nie każdego pytałam o pozwolenie na cykanie zdjęć ;-) Mam nadzieję, że za kilka lat będę biegać po ringach razem z Wami :look2 |
Nam udało się zrealizować plan w 100%, tzn zakończyć karierę wystawową Lorki z oceną bdb, czyli bez konieczności wychodzenia na ring drugi raz i do tego z świetnym opisem ("Dobra wielkosc i proporcje, sucza głowa, nieco krótka kufa, górna i dolna linia w normie, ogon w ruchu wysoko noszony, wolałbym żywszy temperament" :lol: ) Sędzia ją wyczuł - psica była faktycznie padnięta; od środy niańczyła 1,5 rocznego szkraba, który wyjechał godzinę przed wystawą i w ringu już ledwo trzymała się na łapach ze zmęczenia... :lol:
Co by nie było - żegnajcie wystawy! :jumpie Uroczyście obiecaliśmy burej, że jej łapa już nigdy nie będzie musiała stanąć na ringu i wydawała się bardzo zadowolona 8) Nie muszę dodawać, że my jeszcze bardziej - nikt nas nie przekona, że białe jest czarne, a wystawy są fajne - to zupełnie obce nam klimaty ;) NB Czy często się zdarza, że nie ma w ringu pokazywania zębów? Żałowałam, bo komenda "zęby" była naszym hitem i ominęła nas ostatnia szansa jej zaprezentowania :lol: |
Quote:
Gratulacje dla zwycięzców, dzięki za miłe spotkanko. wyniki Dervli: ocena doskonała, CWC, złoty medal |
All times are GMT +2. The time now is 11:16. |