Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Videos & photo stories (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=171)
-   -   Cheitan (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=1839)

Ynk 22-02-2005 23:41

Cholera.
Czy Panie muszą tak bardzo wnikać w to jak my - panowie - sikamy?
Wrrr...

Y'n'Co.

Gaga 22-02-2005 23:49

Przedstawiam Wam nanowsze osiagniecie Cheitana,,,,to juz umie, zajelo mu to 2 dni :cheesy:
http://foto.onet.pl/upload/25/0/_428219_n.jpg
http://foto.onet.pl/upload/5/0/_428218_n.jpg

Ori 23-02-2005 01:04

czyli pierwsza kanapa zaliczona? :cheesy:
poczekajcie az urosnie!
nie zmiescicie sie wszyscy :mrgreen:

Rona 23-02-2005 09:13

Quote:

Originally Posted by Gaga

Serduszko kochane :D

z Peronówki 23-02-2005 12:29

Quote:

Przedstawiam Wam nanowsze osiagniecie Cheitana,,,,to juz umie, zajelo mu to 2 dni :cheesy:

To fakt - w tej dziedzinie Maly ma tyly, bo musial jezdzic z nami, wiec ominely go lekcje rozpuszczania, ktore reszcie zafundowali nasi rodzice. Ja juz w domu polikwidowalam legowiska dla szczeniakow - nikt ich nie uzywal.... ;)

Narvana 23-02-2005 13:26

A jak Culsu w nowym domku?
I kiedy reszta szczeniakow wybywa?

z Peronówki 02-03-2005 23:11

Quote:

Originally Posted by Narvana
A jak Culsu w nowym domku?

Ostro gnebi swojego nowego chlopaka... :mrgreen: Poczatkowo potrzebowali tlumacza polsko-niemieckiego, ale teraz juz jakos sie dogaduja....

Quote:

I kiedy reszta szczeniakow wybywa?

Biorac pod uwage, ze czasem trudno wlascicielom wyjechac z domow (a czekac na wiosne za dlugo) i to, ze nas trudno przekonac, ze powinnismy sie rozstac z maluchami to staramy sie bezbolesnie oddawac sztuka po sztuce. I coraz smutniej u nas w domu... Oj, chyba mam dzis dola... :(

Narvana 02-03-2005 23:20

No to ma chlopak wesolo! :mrgreen:
Margo nie doluj sie Spoko :)

Gaga 03-03-2005 00:00

Quote:

Originally Posted by Margo
I coraz smutniej u nas w domu... Oj, chyba mam dzis dola... :(

No halo! Glowy do gory! Bedzie im dobrze :wink: Dla pocieszenia juz powoli zasiadam ( z wydatna, techniczna pomoca Przemka) do blogowania...na razie w przerwach miedzy wieszaniem szafek, wstawiania drzwi i sprzatania ale juz niedlugo regularnie...
Zanuc sobie przed snem "do serca przytul psa...." i nie smuc sie :)

Rona 03-03-2005 00:10

Quote:

Originally Posted by Margo
. Oj, chyba mam dzis dola... :(

To pozwolisz, że na pocieszenie Ci przypomnę te nieprzespane noce, pogryzione kończyny, podziurawione ubrania, posikane dykietki, suszone uszy w łożku itd. :D Musicie odpocząć i powoli zacząć zbierać siły, bo jak Belka poczuje wolę Bożą to będzie mieli powtórkę z rozrywki. :wink:

z Peronówki 03-03-2005 01:00

Quote:

No halo! Glowy do gory! Bedzie im dobrze :wink: Dla pocieszenia juz powoli zasiadam ( z wydatna, techniczna pomoca Przemka) do blogowania...na razie w przerwach miedzy wieszaniem szafek, wstawiania drzwi i sprzatania ale juz niedlugo regularnie...

Hmmm...niezle to... :) 24 wglad co sie dzieje u Cheitana.... No to teraz oprocz Amberka bede mogla miec oko tez na drugiego chlopaka.... To tak jakby miec 7 psow... ;) Choc cale szczescie to nie ja bede musiala sprzatac klatke chomika... :mrgreen:

Quote:

Zanuc sobie przed snem "do serca przytul psa...." i nie smuc sie :)

OK, mam przeciez Cerberka.... :mrgreen: Choc ktos mu wypisal na futerku "Nie mozesz go sobie zostawic"... :twisted: :wink:

z Peronówki 03-03-2005 01:03

Quote:

Originally Posted by Rona
To pozwolisz, że na pocieszenie Ci przypomnę te nieprzespane noce, pogryzione kończyny, podziurawione ubrania, posikane dykietki, suszone uszy w łożku itd. :D

Rzeczywiscie! :mrgreen: I pomyslec jak szybko sie cos takiego zapomina.... :cheesy:

Quote:

Originally Posted by Rona
Musicie odpocząć i powoli zacząć zbierać siły, bo jak Belka poczuje wolę Bożą to będzie mieli powtórkę z rozrywki. :wink:

Fakt. Wtedy to bedzie rozrywka. Ali to skromna dziewczynka. Ale Belce na 100% przewroci sie w glowie jak zostanie "Pania Matka".... 8)

Agnieszka 03-03-2005 15:10

Gaga to zakładasz jakąś stronka, czy coś?

Huan 03-03-2005 15:17

Quote:

Originally Posted by Agnieszka
Gaga to zakładasz jakąś stronka, czy coś?

Podpowiedz: zerknij na jej podpis...

Agnieszka 03-03-2005 15:23

Quote:

Originally Posted by Przemek
Podpowiedz: zerknij na jej podpis...

A faktycznie, wcześniej tego nie widzialam. Zabieram sie w takim razie do czytania... ;)

Gaga 03-03-2005 15:47

Dzis w pracy walnelam dluuugi tekst i wszystko poszlo w kosmos :evil: , bedzie wolniej ale bede pisala z domu....i obiecuje mniej chaotycznie ;-) ale musze szybko nadrobic zalegly tydzien, zeby mi nie pouciekalo;p Potem obiecuje wieksze streszczenia i na temat.

Narvana 03-03-2005 15:59

Jeno pytanie: to ma byc tylko pamietnik? Bo widze ze to blog wiec sie pytam z ciekawosci :P

Gaga 03-03-2005 16:22

Powiem tak: slowo "blog" wywoluje u mnie gesia skorke i drgawki :evil: , ponadto nie fatygowalam sie aby zglebic istote "blogu..-a?" wg definicji...
ale chcialam opisac po kolei wszystko to co udalo mi sie zauwazyc u wilczaka, opisac jakie sa reakcje, jak sie uczymy roznych rzeczy...byc moze komus sie przyda na etapie zastanawiania sie nad wyborem wilczaka.
Na razie troche emocjonalnie podchodze do sprawy ale mam nadzieje, ze wyjdzie tam pare rzeczy z sensem. Co prawda wolalabym aby wiecej z sensem wyszlo mi w kontaktach z Wampirem ale moge ew. pojsc na kopmpromis;)

Narvana 03-03-2005 16:24

Quote:

Powiem tak: slowo "blog" wywoluje u mnie gesia skorke i drgawki :evil:

Dlatego oprocz 'ciekawosci' zadalam to pytanie bo ja odczywam to samo ;)

z Peronówki 03-03-2005 16:36

Quote:

Quote:

Powiem tak: slowo "blog" wywoluje u mnie gesia skorke i drgawki :evil:

Dlatego oprocz 'ciekawosci' zadalam to pytanie bo ja odczywam to samo ;)

Chcialabym sie dolaczyc do waszej grupy przeciwnikow blogow (gdzie mam wyslac zgloszenie :wink: ). Ale prawde mowiac w pewnym momencie cos takiego strasznie sie przydaje. Ja zastanawialam sie nad blogiem odnosnie szczeniakow, aby moc potem porownywac kolejne mioty pod wzgledem rozwoju, itp. A co lepiej sie do tego nadaje jak wlasnie internetowy pamietnik.... Wiec ostatnio zakopalam z blogami topor wojenny. Przemek chyba tez.... ;)

All times are GMT +2. The time now is 03:17.