![]() |
Psi "MIX" jsem tam žádné nenašel a ani by se tam neměli objevovat. Pokud se něco takového stane, budu rád, když mne upozorníte. Psi "NON-FCI" jsou trochu jiný problém. Dlouho (roky) jsme diskutovali, zda budeme poskytovat prostor i chovatelům, keří chovají pod jinou organizací, než FCI. Nakonec jsme se shodli na tom, že ano. Jsou to stejní českoslovenští vlčáci jako ostatní. To, že podléhají jiným chovným podmínkám nic neznamená, protože ve většině zemí, kde se ČsV chovají pod FCI, žádné chovné podmínky neexistují, takže tito psi mají naprosto stejnou hodnotu.
|
do nedávna tam boli aj psy MIX. OK, keď náhodou, tak písnem správu. mne osobne to skutočne nevadí. len som si chcela ujasniť ako to funguje. dík za odpoveď.;)
|
Neboj, toho mám už zkouknutého (toho z Kadaně), je to cokoliv jen ne čsv, dokonce ani kříženec s ním :lol:
|
Tak to jo,
jsme nemocní a malý se vzbudil v 6 ráno, tak jsem chtěla nějak užitečně využít čas, tak jsem projela web, no raději zbytečně než nedělat nic :-) |
Když jsem viděla že toto téma poskočilo, taky jsem poskočila.
|
Quote:
|
http://www.wolfdog.org/ita/dbase/d11916.html
http://www.wolfdog.org/ces/dbase/d9961.html Nasla jsem v databasi 2 cevecka,co znamena mix a co vykricnik. Diky za odpoved. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Hm? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
mě by spíš zajimalo,kdo a jake důkazy jsou proti te feně že neni čistokrevná?
To jsi potom muže jen tak někdo pomyslet že tam to je křiženec tak mu dáme za jmeno MIX?musí se to snad někde dokazat a doložit že to není jen doměnka nebo spekulace.zajimalo by mě pokud,by jsi někdo koupil štěně od te feny jestli by se mohlo u nás uchovnit?Když budou vyřizeny PP.děkuji Hynek |
Bohužel, takové důkazy v ruce nikdo mít nebude, protože těžko si majitel takového křížence nechá udělat DNA testy, aby se ukázalo, že jeho čsv není čistokrevné. Nicméně o těchto CHS se to ví, že kříží. A není to je Frank a Suski, je jich více. Mnohem více inofrmací je především na anglickém fóru, tam se to čas od času probírá.
|
tak že u určiteho psa nebo feny muže jít i za doměnku?nebo jak je známo o pomluvy když někdo závidí.a s tím uchovněním mi někdo odpoví?děkuji
|
Quote:
Wolfdog.org není žádný oficiální klub a ani mezinárodní organizaci FCI zastupujícího médium! Inteligentní člověk toto ví, do podobných diskusí se nezapojuje a diskuze na toto téma ZDE nevede. Pisatelé a administrátoři by však měli velmi pečlivě vážit, pod co se podepisují. Označovat některá zvířata za "mix" bez toho, že mám v rukou důkazy je pomluva, protiprávní jednání a poškozování dobrého jméno chovatele. Něktará ČSV se zdaleka svým typem nepřibližují standardu ČSV, jako zde označená zvířata. Některá ČSV lze bez nadsázky označit za atypy, mutanty a vady nesoucí degeneráty, některým nesouhlasí původ, někteří jsou pro další chov nevyhovující a přesto se na nich "chová" pod záštitou řízeného chovu a vidinou světlých zítřků. Největší "množírna" je v současné době ČR...Co z těch spojení bude? Jaký má chovatel cíl?? Kam ta zvířata půjdou? Ví to vůbec někdo?? Ale to administrátorům wolfdogu nevadí. Ti shání především drby a je naprosto jedno, co je podložené a co smyšlené. Jako kvočny, kterým se hodí zrní...jen když je do čeho klovat, že. ...a tak, nudící se "přátelé" klovejte a zobejte.....ko,ko,ko dák??;-) Těším se na příspěvky Všeználků a Neználků zvláště, ty mě fakt baví! :) Monika http://www.wolfdogs.cz/ |
Quote:
|
to jsou správné otázky a také by mne zajímaly odpovědi.mimo i to konkrétně s uchovněním.
|
All times are GMT +2. The time now is 11:49. |