Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Hodowla (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=30)
-   -   Dak & Alistair i czy Wiewiór jeszcze świętuje??? (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=1582)

z Peronówki 27-12-2004 20:18

Re: A Wiewiór jeszcze świętuje???

Quote:

Originally Posted by Gaga
Wigilia minela...dwa dni swiat tez a tu cisza....

..bo glupio pisac.... :roll: Najlepiej zwalic na hodowce-matematyka, czyli Przemka :mrgreen: Bo do niego sie zaczelo - nie pamietam kiedy zasial panike, ze termin wypadnie w Wigilie. Ale przeciez wczesniej pisalam i wszystkim mowilam, ze porod bedzie miedzy Swietami, a Nowym Rokiem... 8) Cale szczescie, ze zerknelismy w kalendarz, zanim zapadla decyzja, by Wiewiora zabrac do weta :twisted: Tak wiec narazie odpoczywamy - po wizycie rodzinki Wiewior zrobil sie jeszcze bardziej okragly i juz tak nie skacze. Na swoim miejscu na parapecie tez sie juz nie miesci.-- :D

Agnieszka 27-12-2004 20:19

Mnie też to strasznie ciekawi... Czy musieliście kupoiwac te 15 prezentów zamiast 5 ;-))
No i jakie szczenięta, ile... :)

Agnieszka 27-12-2004 20:20

Re: A Wiewiór jeszcze świętuje???

Quote:

Originally Posted by Margo
Tak wiec narazie odpoczywamy - po wizycie rodzinki Wiewior zrobil sie jeszcze bardziej okragly i juz tak nie skacze. Na swoim miejscu na parapecie tez sie juz nie miesci.-- :D

Czyli bedziecie wspaniale świetować Nowy Rok :mrgreen:

Gaga 27-12-2004 20:30

No i znowu wszystko na biednego Przemka ...a okazuje sie ze to rodzinka ukradkiem podtucza Ali :mrgreen:

Agnieszka 27-12-2004 20:54

Quote:

No i znowu wszystko na biednego Przemka ...a okazuje sie ze to rodzinka ukradkiem podtucza Ali :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
I się okaże, że pies caly rok bedzie "w ciazy" 8)

Narvana 27-12-2004 21:02

No biedny Przemus
:bussi dla niego :wink:

Ynk 27-12-2004 21:06

Qrde Przemek ty masz dobrze, nic nie robisz a dziewczyny Ci buzi dają same z siebie.
Może i mnie ktoś by tak opieprzył, co? :mrgreen:

Narvana 27-12-2004 22:36

Och Ynki-tylko na zywo dla Ciebie :bussi

Ynk 27-12-2004 23:40

Quote:

Originally Posted by Narvana
Och Ynki-tylko na zywo dla Ciebie :bussi

Jaaa pierdykam!
Przemek!
Widziałeś!? Widziałeś to?!
Nic nie zrobiłem, nikt mnie nie pobił, nawet kapciem nie dostałem!
A Anioł zstąpił i ucałował mnie!
:cheesy:
Narvana! Gdzie Ci wysłać kwiatki?! :mrgreen:

z Peronówki 27-12-2004 23:59

Quote:

...a okazuje sie ze to rodzinka ukradkiem podtucza Ali

Tzn.... :ehmmm Widzisz :zweifel , re-so Ali udalo sie lepiej niz myslelismy. 8) I tak wzroslo jej mniemanie o sobie, ze jesli cos jej sie podoba na twoim talerzu to bierze i nie pyta o zdanie. Przemek juz z nia walczyl o kurczaka. :twisted: W raczej o jego odzyskanie... :wink:

Quote:

Originally Posted by Agnieszka
I się okaże, że pies caly rok bedzie "w ciazy"

To nie Belka... ;) Poza tym, gdyby tak bylo, to oznaczalo by to, ze Ali zmienila sie nam w dojna koze... ;)

Quote:

Originally Posted by Ynk
Narvana! Gdzie Ci wysłać kwiatki?!

Skoro pisala, ze po Swietach nie przytyla, to moze lepiej czekoladki? :mrgreen:

Narvana 28-12-2004 00:10

Heh-kwiatki moga byc i czekoladki tez :mrgreen:
Ynk serio chcesz przyslac? Dac adres? :mrgreen:
Ynki kochany specjalnie for you:
http://www.owczarkibelgijskie.waw.pl...smiles/589.gif http://www.owczarkibelgijskie.waw.pl...smiles/532.gif

Gaga 28-12-2004 00:34

Quote:

[
Tzn.... :ehmmm Widzisz :zweifel , re-so Ali udalo sie lepiej niz myslelismy. 8) I tak wzroslo jej mniemanie o sobie, ze jesli cos jej sie podoba na twoim talerzu to bierze i nie pyta o zdanie. Przemek juz z nia walczyl o kurczaka. :twisted: W raczej o jego odzyskanie... :wink:

A jakies rany ciete ? szarpane? I niebawem Prezmek jak Mel Gibson w Nagiej Broni ( chyba 2 ) z duma bedzie pokazywal blizny "wojenne" :mrgreen:

Agnieszka 28-12-2004 01:19

Quote:

To nie Belka... ;) Poza tym, gdyby tak bylo, to oznaczalo by to, ze Ali zmienila sie nam w dojna koze... ;)

Co się tyczy dojnych kóz... Karmiliście kiedyś dorosłego Wilczaka z buteleczki? :mrgreen: Wiecie, jaka to frajda? :mrgreen:
Tylko smoczka brak ;)

Quote:

A jakies rany ciete ? szarpane? I niebawem Prezmek jak Mel Gibson w Nagiej Broni ( chyba 2 ) z duma bedzie pokazywal blizny "wojenne"

:mrgreen:

z Peronówki 28-12-2004 01:33

Quote:

A jakies rany ciete ? szarpane? I niebawem Prezmek jak Mel Gibson w Nagiej Broni ( chyba 2 ) z duma bedzie pokazywal blizny "wojenne" :mrgreen:

A gdzie! :D Tak jak pisalam Wiewior stosuje metody bardziej wyrafinowane i nie znizy sie do agresji, w ktorej w ruch ida zeby... :twisted: Tak wiec walka o kurczaka polegala raczej na przeciaganiu sie udkiem.... :wink:

Agnieszka 28-12-2004 01:50

Biedne udko....

Gaga 28-12-2004 12:23

Quote:

Tak wiec walka o kurczaka polegala raczej na przeciaganiu sie udkiem.... :wink:

Stawiam na wynik : Przemek palka a Wiewior podudzie....i slusznie...przy palce sa te kostki co to ich psom nie wolno :wink:

Ori 28-12-2004 12:42

no Wiewior plus stol to nie jest dobre skojarzenie przy posilku :wink:
bo Wiewior chyba psuje sie troche ostatnio, albo za dobrze ja karmia :eek

z Peronówki 28-12-2004 14:37

Quote:

Originally Posted by Ori
bo Wiewior chyba psuje sie troche ostatnio, albo za dobrze ja karmia :eek

Nie karmia, nie karmia, tylko Wiewior nie jest glupi... :twisted: :mrgreen: Przez dlugi czas jechala na wspolczyciu: "biedne, skrzywdzone malenstwo", dzieki czemu dostawala najlepsze kawalki. Potem przeszla na "suczka w ciazy, ktora musi byc dobrze zywiona". 8)
Do tego doszlo rozpieszczanie przez rodzicow, ktorzy potajemnie dawali jej jedzenie przy stole. Teraz sie troche opanowali, bo ostatnio droga mama chciala Wiewiora poczestowac skora wedzonego sledzia. Wiewior podszedl, zerknal: w rece skora, na talerzu sledz....i co wybrala... :twisted: Tak wiec Bozia mame pokarala i teraz juz wszystko wraca do normy...

Ja tam nie narzekam, bo Wiewior ogolnie jest w normie. Tzn nie kradnie ze stolu tak jak to znamy z "psow problematycznych". Nie wyrywa niczego nieproszona. 8) Nawet udko z Przemka talerza uciekalo dlatego, ze Przemek jedzeniem pogardzil (czyt. nie bylo go przy stole), a przeciez jak alfy sie najedza, to reszta stada moze wtedy juz spokojnie siadac do jedzenia. Czyli z psiego punktu widzenia wszystko jest OK....
W oczy rzuca sie tylko straszna ciekawosc Ali, ktory musi zernac do kazdej puszki, do kazdego pojemnika. Nawet jesli nie jest zainteresowana jedzeniem... :D

z Peronówki 28-12-2004 14:40

Quote:

Stawiam na wynik : Przemek palka a Wiewior podudzie....i slusznie...przy palce sa te kostki co to ich psom nie wolno :wink:

Ale w tym wypadku Wiewior nie dostal nic. Gorzej: popelnil smiertelny blad, bo u nas kazdy pies wie, ze z Przemkiem mozna wszystko, ale kradziez jego jedzenia zawsze konczy sie ciezkimi obrazeniami psiego ciala.... :twisted: :wink: A dla zasady skradzione jedzenie wyciagnie chocby z gardla, aby pies nie czul sie nagrodzony... :mrgreen:
Tak wiec mieso bylo podzielone potem pomiedza reszte stada.... :D

Gaga 28-12-2004 19:24

Quote:

A dla zasady skradzione jedzenie wyciagnie chocby z gardla, aby pies nie czul sie nagrodzony... :mrgreen:
Tak wiec mieso bylo podzielone potem pomiedza reszte stada.... :D

No no ...jestem pod wrazeniem ...toz to mistrzostwo kata :twisted:
W zyciu nie podejrzewalabym Przemka o taka druga strone natury...a pomyslec, ze robi takie sympatyczne wrazenie :mrgreen:

All times are GMT +2. The time now is 10:19.