![]() |
Quote:
|
Albo nie 8) Sciagne jutro jeszcze przed pojsciem do szkoly bo tak to dzis musialabym do nocy siedziec :?
A jutro bedzie miec komputer duuzo czasu na sciaganie :P Wiec ja jutro juz bede miec :) P.S Agnieszka, zeszyt 8) |
Quote:
|
Jest taki program, jest :P FlashGate sie nazywa :wink:
Abo kupujesz gazete z progtamami-bo FlashGate jest praktycznie zawsze albo z netu sciagasz :wink: Szybko sie sciaga :wink: Jednak ja tego programu nie uzywam :| |
Quote:
|
Quote:
|
No wiem ze kompom ani programom sie nie ufa, ale jednak. Moi znajomi z namietnoscia uzywaja tego programu (sciagaja filmy ktore normalnie sie sciagaj tydzien jak nie dluzej) wiec mozesz sprobowac
|
Dzis przed pojsciem do szkoly postanowilam ze scigne Du Hast przechodze ze szkoly i co widze? TP mnie informuje o tym ze jestem rozlaczona od uslugi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:
I nie mam teledysku! :evil: :evil: :evil: :evil: |
Nie ufa się maszynom.... :mrgreen: :wink:
|
Quote:
Jak Przemek przerobi filmy to wrzucimy je wszystkie na serwer.... |
Quote:
Wilczaki byly w 'Du Riechst So Gut'. :twisted: W sumie zaden problem, bo Rammstein bardzo lubie i ten teledysk tez.... :D |
Aha
Spox 8) Czyli wilczaki sa w innym teledysku? Trza szukac! :twisted: |
Quote:
|
Aha
To fajnie Musze sie pochwalic: ladne mam emblematy? Bo mam kilka Jutro bedzie inny... :D |
Jakos znajomo wyglada ;)
a co na to prawa autorskie? no ale ja mam zdjecie zrobione przez Przemka, wiec musze cicho siedziec :oops: |
Quote:
No wlasnie lepiej ciiicho siedz :twisted: |
Buuuuuuuuuu :cry:
W Wiedzminie mialy byc na poczatku wilczaki? No Ale ze film sobie skrocili wiec wilczakow nie ma! :evil: Bo zakladam ze byly na poczatku czyli jak Geralt byl mlodym chlopczykiem :wink: |
Margo, jak już będziecie mieć ten klip, to napisz ok?
Mój brat właśnie dziś zkończył ściagać "Du hast"... No i dupa. Wilczaków nie ma ;pp A wczoraj "Wiedźmina" całego obejżałam. Czekałam na Wilczaki... I faktycznie, one był jedynie w serialu, niestety. Wesołych Świąt! |
Quote:
Quote:
|
Sciagnelam teledysk gdzie rzekomo powinny wilczaki byc i co-teledysk mi nie chodzi :evil: Margo jak siciagniesz ten teledysk to wgrasz go na ta strone co sa inne filmiki z wilczakami?
|
All times are GMT +2. The time now is 15:39. |