Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   _Administracja (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=57)
-   -   Lista reproduktorów (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=15143)

anula 18-10-2012 20:26

Quote:

Originally Posted by Grin (Bericht 441136)
Hiiii, ja też w sumie mogę, co mi tam. Łowca może by miał jakieś obiekcje, ale nie musi się dowiedzieć. :D

like it :o

Irmina 18-10-2012 21:02

Witam!
oczekiwałam odpowiedzi od Administratora lub waszych podpowiedzi - jak dotrzeć do Administratora bazy....
temat jest ważny - nie dotyczy tylko wpisów dotyczących reproduktorów - w tej samej CZARNEJ DZIURZE giną skany dotyczące zdrowia i itp.
baza najlepiej działa, gdy jest wiarygodna = kompletna.
dlatego pojawiają się wpisy z pytaniem o aktualizację bazy.

proszę - nie spłycajmy poważnego tematu i nie sprowadzajmy go do poziomu portali kupię / sprzedam/ zamienię / oddam w dobre ręce.

Proszę Administratora o informację, kiedy planowana jest aktualizacja bazy i czy maile ze skanami dotarły.

proszę o pomoc, ale tylko w temacie Administrator - baza.
IS:)

Wonderfull Wolf ES 18-10-2012 21:05

oooo, to Wondera się wymieni chętnie (jeszcze nie wiem czym :) ) w zamian za bycie REPem - tak bardzo nie chce dostać cieczki i tak mocno czuje się mężczyzną... proszę to będzie dla niej wspaniały prezent na 3 urodziny:twisted::lol::lol:

anula 18-10-2012 21:10

Quote:

Originally Posted by Irmina (Bericht 441142)
Witam!
oczekiwałam odpowiedzi od Administratora lub waszych podpowiedzi - jak dotrzeć do Administratora bazy....
temat jest ważny - nie dotyczy tylko wpisów dotyczących reproduktorów - w tej samej CZARNEJ DZIURZE giną skany dotyczące zdrowia i itp.
baza najlepiej działa, gdy jest wiarygodna = kompletna.
dlatego pojawiają się wpisy z pytaniem o aktualizację bazy.

proszę - nie spłycajmy poważnego tematu i nie sprowadzajmy go do poziomu portali kupię / sprzedam/ zamienię / oddam w dobre ręce.

Proszę Administratora o informację, kiedy planowana jest aktualizacja bazy i czy maile ze skanami dotarły.

proszę o pomoc, ale tylko w temacie Administrator - baza.
IS:)

Irmina - temat moze sie nazywac rownie dobrze: Wierzysz-W-Duchy?!?
Ja niezbyt wierze, wiec z przyjemnoscia moje duchy zamienie na inne ;-)

avgrunn 18-10-2012 21:21

Quote:

Originally Posted by anula (Bericht 441145)
Irmina - temat moze sie nazywac rownie dobrze: Wierzysz-W-Duchy?!?
Ja niezbyt wierze, wiec z przyjemnoscia moje duchy zamienie na inne ;-)

Ze smutkiem musze przyznac Anuli racje, dlatego Smrodziach ma facebooka i bloga by wszystkie informacje byly tam zawarte, a ja zebym nie musiala sie stresowac ze czegos nie ma :D

Niestety nic do wymiany nie mam, mama nie pozwala wymienic Lolka na cichszy model :rock_3

anula 18-10-2012 21:23

Quote:

Originally Posted by avgrunn (Bericht 441149)
Ze smutkiem musze przyznac Anuli racje, dlatego Smrodziach ma facebooka i bloga by wszystkie informacje byly tam zawarte, a ja zebym nie musiala sie stresowac ze czegos nie ma :D

Niestety nic do wymiany nie mam, mama nie pozwala wymienic Lolka na cichszy model :rock_3

zawsze mozesz wymienic wyczesane kudly Lolkowe (np z przeznaczeniem na sweter) w zamian za inne dobro :p

anula 18-10-2012 21:45

Quote:

Originally Posted by Wonderfull Wolf ES (Bericht 441143)
oooo, to Wondera się wymieni chętnie (jeszcze nie wiem czym :) ) w zamian za bycie REPem - tak bardzo nie chce dostać cieczki i tak mocno czuje się mężczyzną... proszę to będzie dla niej wspaniały prezent na 3 urodziny:twisted::lol::lol:

To ja wiem, ze Bies wymieni sie chetnie z Wonderą swoim "repostwem" na względy męskiej lub szczeniecej części spacerow warszawskich... urok Wondery = uprawnienia repa :p

avgrunn 18-10-2012 21:59

Quote:

Originally Posted by anula (Bericht 441150)
zawsze mozesz wymienic wyczesane kudly Lolkowe (np z przeznaczeniem na sweter) w zamian za inne dobro :p

Z Lolka to nawet na jeden palec u rekawiczki nie wystarczy, Lolek to prawie klakow nie zostawia. Ale jesli ktos chce to moge wypozyczyc Lolka jako alarm domowy, naprawde super skuteczny ;)

Grin 19-10-2012 08:24

A ja oddam mojego kota i nawet nie będę chciała nic w zamian... :pissed

avgrunn 19-10-2012 09:49

Quote:

Originally Posted by Grin (Bericht 441176)
A ja oddam mojego kota i nawet nie będę chciała nic w zamian... :pissed

O to ja moge 2 , szczochajla paskudne :evil:

All times are GMT +2. The time now is 00:25.