![]() |
Z takim psem przede wszystkim trzeba zacząć od początku, choć w zupełnie inny sposób niż ze szczeniakiem, dlatego pytam o to czy w ogóle miał jakies szkolenia. Jak sobie radzi w zupełnie nieznanym sobie miejscu, pomiędzy ludzmi których nigdy nie spotkał. Jeśli trzeba będzi to najlepiej zrobic z nim jakies testy.
Może to nic w tej sytuacji nie zmieni , ale mogę powiedziec że mój obecny pies który jest już z nami troche , nadal przejawia niektóre cech , jakich nabawił się u poprzednich właścicieli, (mimo starań żeby go naprostować). |
Co się stało z Montym?
Już od dawna nie ma go w wilczakach szukających domu, więc zastanawiam si,ę kto go przygarnął. Gia, masz jakieś wieści? Bo wiem, że miałaś jakiś kontakt z poprzednimi właścicielami. |
Nic nie wiem, to były niestety tylko wieści z ręki do ręki. Właścicielka Montyego chyba jest weterynarzem i moja wetka ją bardzo słabo zna. Gdzieś tam się konsultowały. Moja wet zmieniła miejsce pracy, więc kontakt się urwał... :( Mam jednak nadzieję, że skoro zniknął, to znaczy że znalazł wreszcie swoje miejsce na ziemi...
|
All times are GMT +2. The time now is 10:46. |