|  | 
| 
 a czego sie spodziewasz po Narvanej? :D | 
| 
 Bravo dla Vuko za ładny debiut :) i  gratki dla wszystkich. | 
| 
 Quote: 
 | 
| 
 Zartujesz sobie :twisted: Jakbys mnie nie znala :twisted::stupid:rolleyes::roflmao:beer:stupido :sooo_hapy :beerchug2:drinka Musialabym sie najpierw uspokoic, jak moja kochana :twisted: sunia :D | 
| 
 Gratulacje dla wszystkich :thumbs:klatsch Dla nas najwazniejsze wydazenie na ktore czekalismy to debiut naszego Geirroda (Vuko) BRAWO SYNUS JOTUNKOWY:cool3:thumbs:klatsch:klatsch:happy | 
| 
 To ja delikatnie poprawie wyniki szczeniaków :) 1. Geirrod Braterstwo Wilczakow - Naj. Szczenie, Wybitnie Obiecująca 2. Wiwat Cwany Wilk - Wybitnie obiecująca 3. Wisus Cwany Wilk - Wybitnie obiecująca Kolejność mogłaby być odwrotna ale i tak się cieszę! :) Wielkie brawa dla debiutantów. No i dla reszty też gratki! No! Do zobaczenia w Chojnicach :D:D W końcu będziemy w młodzieży startować:D Wpisze ktoś może wyniki do bazy? | 
| 
 Quote: 
 | 
| 
 Hm....... ja sie ciesze ale mam jeszcze pewne watpliwosci:roll: co do samego wystawiania sie Tajguliny,nie mnie oceniac ,wszystko lezy w rekach sedziego jak zawsze. Wiec pozostaje mi pieknie podziekowac za gratulacje:rock_3 No i Gaga miałas racje ,teraz to niecierpliwie czekam na sukcesy Jotunowych dzieciakow bardziej niz na swoich burych. | 
| 
 Marek, serio mieliscie 3 miejsce? Byliscie tak ustawieni, ze myslalam, ze 2... | 
| 
 Quote: 
 | 
| 
 A to znaczy, że będą ładne zdjęcia z wystawy :) | 
| 
 Quote: 
 | 
| 
 Może wystarczy dobra "flinta" z auta (zawsze możecie zwolnić) :P | 
| 
 Ha! Pięknie!!!! To my po znajomości (a co;) ) najbardziej ściskamy  i gratulujemy naszej pięknej siostrze:):) Brawo Tajgula:):):):):):):):)Super!!!!!!!!!!!:thumbs | 
| 
 Quote: 
 | 
| 
 Może nie z wystawy ale znad morza :) Świat z perspektywy wilczaka :) http://lh3.ggpht.com/_FpTJkh5KEHc/TE...%99cie0016.jpg | 
| 
 Gratulacje dla wszystkich :D A gdzie wiecej fotek :twisted: Kaska nie wymigasz sie, wiem, ze pstrykalas :p | 
| 
 Ano pstrykałam - i moze dziś coś wrzucę:) | 
| 
 OGROMNE gratulacje. Glownie za te pary! :p Quote: 
 Quote: 
 | 
| 
 Quote: 
 | 
| All times are GMT +2. The time now is 11:35. |