Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Wystawy (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=25)
-   -   13.06.2010- KWPR Racibórz (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=14397)

Louve 08-06-2010 22:32

Quote:

Originally Posted by Karina (Bericht 305696)
Mhm, to dlatego braciaka nie będzie w niedzielę w Kaliszu :p ... Powodzenia :) !

Faktem jest, iż do Raciborza mamy odrobinę bliżej :)
I tak, my również życzymy powodzenia Wam oraz wszystkim innym wystawiającym. Oby nie było upalnie...

Gia 08-06-2010 22:56

Ma być ładna pogoda i 19 stopni ;)

Witek 09-06-2010 08:03

Ja się martwię żeby nie padało....

Grin 09-06-2010 08:11

Quote:

Originally Posted by trunksia&witgor (Bericht 305796)
Ja się martwię żeby nie padało....

A co Ty "ozdóbkę" wystawiasz, czy wilczaka? :D
Ja już z dwojga złego wolę deszcz od takiego upału, zwłaszcza po ostatniej Łodzi deszcze mi już niestraszne. :D

Witek 09-06-2010 11:16

Quote:

Originally Posted by Grin (Bericht 305797)
A co Ty "ozdóbkę" wystawiasz, czy wilczaka? :D
Ja już z dwojga złego wolę deszcz od takiego upału, zwłaszcza po ostatniej Łodzi deszcze mi już niestraszne. :D

Hahaha, mój wlczak jest bardzo ozdobny ;)
A ja po ostatniej Częstochowie mam deszczu po dziurki w nosie :D

Galicja 09-06-2010 23:40

A ja jeszcze nie dostałam nic...skrzynka pusta, czy jeszcze do kogoś liścik nie przyszedł ?

Witek 10-06-2010 06:38

Ja dostałam, że mam zapłacić 120 zł, kiedy wpłaciłam już 70 :D Będę dziś dzwonić do nich żeby się najśli w tyłek :twisted: Płaciłam co prawda dopiero wczoraj, ale na stronie jest wyraźnie napisane, że 120 jest gdy płaci się w dniu wystawy a nie po terminie zgłoszeń.

Rona 10-06-2010 07:22

Do nas list przyszedł i wszystko się zgadza.

Tylko sucz coraz bardziej wyliniała :(

Gia 10-06-2010 19:08

U nasz dokumenty w komplecie, wczoraj dotarły ;)
Rona nie przejmuj się, moja też łysa...

Rona 10-06-2010 21:23

Quote:

Originally Posted by Gia (Bericht 306384)
Rona nie przejmuj się, moja też łysa...

Ja się nie przejmuję... 8) Planuję powtórzyć numer, który już raz nam się sprawdził: wejść na ring i od razu poprosić sędzię o taką lokatę, żebyśmy już drugi raz nie musieli wychodzić ...:twisted: Co prawda ostatnio przy tej okazji dowiedziałam się (za własne ciężko zarobione pieniądze ;-)), że Lorka ma za płytką klatkę i za krótkie stopy :shock:, ale co tam ... jedna pańszczyzna odrobiona, a to najważniejsze!!! ;)

Jak skończymy naszą 'karierę wystawową', czyli gdzieś w okolicy września, napiszę humoreskę na WD pt.: "Z pamiętnika anty-wystawcy":p. Pierwszy rozdział jest już gotowy :twisted::lol:

szasztin 11-06-2010 08:40

Quote:

Originally Posted by Rona (Bericht 306408)
Jak skończymy naszą 'karierę wystawową', czyli gdzieś w okolicy września, napiszę humoreskę na WD pt.: "Z pamiętnika anty-wystawcy":p. Pierwszy rozdział jest już gotowy :twisted::lol:

Ja w takim razie czekam juz na Twoją humoreskę. Zobaczymy czy będziemy mieć podobne przemyslenia:)

Grin 11-06-2010 09:03

Quote:

Originally Posted by Rona (Bericht 306408)

Hłe hłe, trzeba było częściej bywać na wystawach, humoreska miałaby więcej rozdziałów. :twisted: Ale i tak chętnie przeczytam. :D

Gia 11-06-2010 22:27

Hihihihi, to będzie hicior ;) Może to wydasz, Rona ;)

Grin 13-06-2010 19:55

No dziewczyny chwalić się, jak tam na bisach? :p

Gia 13-06-2010 20:16

I jak i jak?? Jak Astarte po spacerku?? ;) Ale była zabawa, a co się działo jak już pojechaliście... Kalinka ze Scyllą miłość :shock: szaleństwo w szuwarach, w rzeczce, w błocie, szalone gonitwy i popiskująca Scylla ze złości, że nie może dogonić Kalinki :twisted:

Grin 13-06-2010 20:23

A mnie było potem żal, że nie pojechaliśmy z Wami na spacerek. :(
Łowcuś byłby TAKI szczęśliwy mając do "dyspozycji" takie dwie panny. No ale gdybyśmy zostali, popsułoby to nam szyki co do reszty dnia. Nie zawsze można mieć wszystko, co by się chciało. :(

Gia 13-06-2010 20:51

Grin, następnym razem zapraszamy w nasze okolice na spacerek ;)

Louve 13-06-2010 20:59

Musiałam szybko się zbierać, a więc na wyniki czekam i zarazem gratuluję wszystkim oraz dziękuję za miło spędzony czas. Sama mogłam przekonać się, jak dużo daje szkolenie Resca i jakie już poczyniliśmy postępy :)

Galicja 13-06-2010 21:05

Gratulacje dla Unki i jej Pani, jak i dla Łowcy (i jego Pani również :) ) Miło było spotkać wszystkich i odrobinę poplotkować :)
Serce rośnie jak widzi się małe wilczaki w ringu, i te poza ringiem.

Witek 13-06-2010 21:28

Gratulujemy naszym :) Dla Chantalki za II miejsce w Bisach bejbików i dla Anety za I miejsce w bejbikach z Chocko (co prawda wyżeł, ale nasz :D). Niestety później ani Astarte ani Unka nie powtórzyły sukcesu, obie panny miały dość dnia na swój sposób i nie pokazały się w pełnej krasie- Unka dała ciała w biegu, Asta w statyce. Ale obie przeszły do drugiej rundy, więc chyba i tak nieźle :)

Dziękujemy za spacerek i również żałujemy, że nie zostałyśmy, bo pewno ostatecznie Asta dogadałaby się z Scylą. No ale trudno, może następnym razem, ważne, że już wiemy że da się zapanować nad naszymi pannami i dwie suki które się nie lubią puszczone luzem nie koniecznie oznaczają przelew krwi :D

All times are GMT +2. The time now is 11:40.