![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Podsumujmy więc wystawę w Bytomiu. Ponieważ wszyscy się jakoś zakręciliśmy, nie spisaliśmy wyników (a trzeba by wrzucić je do bazy danych) a nie wiem czy te co mam są poprawne. Możecie je sprawdzić i ewentualnie poprawić, to podam do dodania do bazy.
Klasa baby CLAIR de Lune Srdcerváč - wybitnie obiecująca, Naj. Baby Klasa szczeniąt JESAJA Crying Wolf - wybitnie obiecująca, Naj. szczenię Klasa młodzieży ASTARTE Lupus Ardor - doskonała, Zw. Młodzieży, Naj. Junior Klasa pośrednia UNI od Uhoste - doskonała, CWC Klasa otwarta KALARATRI z Peronówki - doskonała, CWC Klasa championów CIRI Wilk z Polskiego Dworu - doskonała, CWC, NDSwR, BOB |
zgadza się u nas:p
|
My też bardzo dziękujemy za miłe towarzystwo:) Gratulujemy wszystkim bardzo, bardzo :):):)
Graba - dzięki:) Ja czekam na Chantalkę, ekhem :):) Co się dziewczyny śmiejecie z Fuśki ;) "Brudne nogi to stan błogi" , "Brudne uszy piękno duszy" - bo Furia miała błoto nawet w uszach:) Dora, my też wolimy jej błotniste ubranko niż np to zielone i "pachnące" w którym czasem wraca z pastwiska o zgrozo ;) A potem prosto na łóżko np :shock: ;) edit: Basia u nas się wszystko zgadza w wynikach. :) |
All times are GMT +2. The time now is 00:49. |