Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Spotkania i podróże (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=31)
-   -   Gdzie i kiedy mozna spotkać inne wilczaki w 2010. (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=13161)

sssmok 16-01-2010 12:27

Quote:

Originally Posted by magdalena (Bericht 269878)
A plany nasze.... obóz na Słowacji taaak, mam plan zostawić wszystkie Kudery w domu i ruszyć sama z Inti, To jest mój plan:) i byłoby miło wpaść do Póżnej

My mamy plany, zeby w tym roku niecnie wykorzystac babcie :D

Prawdopodobnie w 2010 pojawimy sie na Slowacji i na Litwie.
Na 100% jak co roku bedziemy w Poznej.
Reszta imprez jak zwykle wyjdzie w praniu...

Karina 16-01-2010 12:39

Quote:

Originally Posted by Kasia&Cora (Bericht 270027)
Ooo tak, w Ogrodzieńcu na 99.9% będziemy, bo to całkiem blisko ;)

świetnie :D my również na tyle procent będziemy :D właśnie miałam Cię o to pytać, bo tak jak piszesz... macie blisko :D

Karina 16-01-2010 13:09

Quote:

Originally Posted by Marcin L. (Bericht 270040)
"Tam są dwa dni? To w jeden dzień wpadniemy:p, bo blisko."

tak 2 dni - scenariusz ma w tym roku nawiązywać do 1010 lecia Zjazdu Gnieźnieńskiego - no i tworzymy w tym roku coś na kształt konfrontacji sztuka walki różnych narodów, ekipy 5 osobowe z Polski, Czech, Rosji, Włoch, Białorusi, Litwy i Ukrainy będą w różne sposoby walczyć o tytuł najbardziej walecznego narodu. Walczyć będą o srebrną buławę, którą co roku na organizowanych przez nas imprezach ekipa z danego kraju będzie mogła utrzymać albo oddać innemu narodowi ...

Proponuje zawitać w sobotę, bo wtedy na imprezach najwięcej się dzieje zawsze.

Pozdrawiamy i zapraszamy serdecznie - może zrobimy jakiś element imprezy z wykorzystaniem i prezentacja naszych psiaków. Jak się okaże, że będzie dużo chętnych wilczakowców to ustawimy jakiś wielki namiot historyczny i zrobimy tam wilczakową bazę z browarkami itp.

o ja, świetny pomysł :) ! wilczakowy obóz :lol: nio my pewnie będziemy jakoś od piątku :) super, z góry dzięki za wejściówki ^^

Karina 16-01-2010 13:11

Quote:

Originally Posted by DanielZ (Bericht 269778)
Brak planu to najlepszy plan - czyli w tym roku idziemy na żywioł :) .
Na pewno 1-2 maj Łódzka wystawa.

anio właśnie, wystawa w Łodzi 8) ! zapomniałam :p to my odpadamy z majówki w takim razie Szasztin :(

Lupusek 17-01-2010 14:14

I my planujemy w tym roku trochę pojeździć. W długi weekend majowy dzieje się sporo, więc jeszcze nie wiemy, dokąd pojedziemy, prawdopodobnie Łódź. W czerwcu jedziemy na Litwę. Pojeździmy też trochę po wystawach z Mortką - zaczynamy od walentynkowej w Bydgoszczy. Później może Warszawa. Chcemy też w tym roku zawitać do Późnej. Wypadałoby się też pojawić we Wrocławiu na rtg. A na wakacje (lipiec) planujemy dłuższą podróż po południowej Europie, na 4-5 tygodni. Jeśli ktoś chciałby się przyłączyć, to zapraszamy, będzie nam miło podróżować w większym gronie.

Karina 25-01-2010 18:55

a my jeszcze zaliczymy wystawę w Katowicach, Łodzi i prawdopodobnie w Płocku 8) poza tym przypomniało mi się o Łódzkiej Wiosce Historycznej na którą serdecznie zapraszamy :D o imprezie będę informować na bieżąco :rock_3

Margo 29-01-2010 18:15

Mam propozycje - na Wolfdogu mamy kalendarz... dotad wrzucalam tam wystawy i oficjalne spotkania, ale to oczywiscie miejsce dla nas - rzucajcie propozycje do dodania. Jak tylko znacie jakies miejsce, gdzie bedzie min. jeden wilczakowiec, a wstep jest "otwarty", wiec nie tylko dla "elyt" to piszcie.... :rock_3 Latwiej bedzie robi plany, bo na forum te wszystkiej miejsca znikajaw powodzi postow... ;)

Karina 29-01-2010 23:58

Quote:

Originally Posted by Margo (Bericht 273390)
Mam propozycje - na Wolfdogu mamy kalendarz... dotad wrzucalam tam wystawy i oficjalne spotkania, ale to oczywiscie miejsce dla nas - rzucajcie propozycje do dodania. Jak tylko znacie jakies miejsce, gdzie bedzie min. jeden wilczakowiec, a wstep jest "otwarty", wiec nie tylko dla "elyt" to piszcie.... :rock_3 Latwiej bedzie robi plany, bo na forum te wszystkiej miejsca znikajaw powodzi postow... ;)

a gdzie ten kalendarz się dokładnie znajduje? bo chyba żem ślepa jest :p heh.

z Peronówki 30-01-2010 22:50

Quote:

Originally Posted by Karina (Bericht 273473)
a gdzie ten kalendarz się dokładnie znajduje? bo chyba żem ślepa jest :p heh.

Sa dwa:
- jeden na stronie
http://www.wolfdog.org/pol/events/

- drugi na forum
http://www.wolfdog.org/forum/calendar.php
Wydarzenia mozna dodawac samemu

Sebastian 05-02-2010 22:27

My oczywiście tradycyjnie od wielu wielu lat długi weekend majowy spędzamy na Kaszubach.
1.05 można nas spotkać w Klukach
2.05 Wdzydze Kiszewskie
3.05 Wejherowo
Czerwiec może Sulmin???

szasztin 08-02-2010 16:02

Quote:

Originally Posted by Sebastian (Bericht 276087)
2.05 Wdzydze Kiszewskie

Może - jak w zeszłym roku spotkamy sie na drodze do Wdzydz:)

Welkoscyrz 08-02-2010 22:09

Quote:

Originally Posted by Sebastian;
Czerwiec może Sulmin???

My oczywiście zapraszamy na spotkanie w Sulminie. W tym roku III Cykliczne Kaszubskie ... w dniach 3-6 czerwca ( weekend Bożego Ciała).
Spotkanie połączone będzie z imprezą z okazji oficjalnego otwarcia naszej
''placówki" hotelowo-rozrywkowej dla psów.
Dla gości przewidzianych będzie wiele atrakcji. Szczegóły wkrótce.

szasztin 09-02-2010 08:26

Quote:

Originally Posted by Ola.L (Bericht 276835)
My oczywiście zapraszamy na spotkanie w Sulminie. W tym roku III Cykliczne Kaszubskie ... w dniach 3-6 czerwca ( weekend Bożego Ciała).
Spotkanie połączone będzie z imprezą z okazji oficjalnego otwarcia naszej
''placówki" hotelowo-rozrywkowej dla psów.
Dla gości przewidzianych będzie wiele atrakcji. Szczegóły wkrótce.

Wow -to będzie się działo!!!

Sebastian 12-02-2010 21:42

Quote:

Originally Posted by szasztin (Bericht 276691)
Może - jak w zeszłym roku spotkamy sie na drodze do Wdzydz:)

Ano może???

Marcin L. 05-04-2010 21:41

Quote:

Originally Posted by Karina (Bericht 272133)
poza tym przypomniało mi się o Łódzkiej Wiosce Historycznej na którą serdecznie zapraszamy :D o imprezie będę informować na bieżąco :rock_3

tak się jakoś złożyło, że tą Łódzką Wioskę Historyczną też będziemy robić, ja prawdopodobnie w tym czasie będę jako husarz walczył z Moskalami pod Kłuszynem, ale w Łodzi będzie cała moja ekipa dlatego dla wilczakowców możemy coś wykombinować specjalnego.

termin to pierwszy weekend lipca.

Pozdrawiam

szasztin 08-04-2010 09:42

W zeszłym tygodniu dostałam informacje o miejscu w którym odbedzie sie Słowacki Letni Obóz Wilczakowy ( 7.08-15.08.2010)
Chyba Słowacy pomyśleli o wszystkich tych Polakach którzy uwielbiają chodzić po górach - i to co roku po nowych górach. W tym roku wita nas : Velka Fatra:) Jak dla mnie bomba. Byłam tam jedynie w Gaderskiej dolinie.

Link do strony Chaty: http://www.chatahavranovo.sk/

Blisko do termalnych kupelisk, w samych górach - raj na ziemi:)
Mam nadzieję na powtórkę z zeszłego roku:)

sssmok 08-04-2010 15:50

Tylko pytanie czy bedzie tam mozna przyjechac z przyczepa ;)
Osrodek wyglada super :D

Galicja 08-04-2010 23:11

Faktycznie wygląda świetnie, aż się rozmarzyłam :)

szasztin 09-04-2010 06:51

Quote:

Originally Posted by sssmok (Bericht 292929)
Tylko pytanie czy bedzie tam mozna przyjechac z przyczepa ;)
Osrodek wyglada super :D

Myśle że nie pwinno byc problemu. Ludzie przyjeżdżali kamperami i było OK.

Marcin L. 05-05-2010 06:39

witam

nasza impreza w Ogrodzieńcu - Najazd Barbarzyńców się zbliża wielkimi krokami.
Termin 22-23 maj.

Jeśli ktoś się zdecydował na przyjazd proszę dajcie znać bo czas zacząć coś kombinować dla wilczakowych gości.

Pozdrawiam

All times are GMT +2. The time now is 08:50.