![]() |
tai vat pasenom mes su Vike, :) vakar gime trynukai pasendino mudvi abi :)
tegul auga diduciai ir grazuciai, fotkes bus kai... bus (na zadejo) |
Oi ne:) ne pasenot, o tapot turtingesnes:) Seima dideja:) Sveikinu jus visus! Labai dziugi naujiena!
|
2 Attachment(s)
Attachment 2289
Attachment 2290 Na va, giriamės pagaliau :p mūsų pupis :bussi Esam labai laimingi, sunku ir sulaukti, kada galėsim pamatyt, paniurkyt, pažiūrėt kas išaugs :happy |
ot koks, jau dabar ausys stovi :) grazus kleckas,
o varda koki duos gal tau pasnibzdejo? |
Gražus, beprotiškai gražus :) Nea, vardo dar neturi. Ach, man kaip įdomu kur jis dėsis, kur gyvens, kas jo nauji šeimininkai bus... ajajaj, Andrius bijo, kad aš jau noriu jį auginti :lol:
|
prasideda... tai uzkreciama :) visi pradeda nuo vieno, o baigia .... :twisted:
|
Kas tiesa tas nemelas, va turiu viena, bet kazkaip jau mintys pradeda lyst, kad ir antro noreciau 8)
|
Quote:
|
Niekšės :twisted: čia tema skirta girt Vaidį, Cayo, ir klecką mažą, tai kur pagyros visos? O jos čia mat apie šunų kiekį.. Mes vietoj antro šuns va įsigijom daugiau žuvų. Nepadėjo. Reikia dar kažką galvot :lol: Deima, kaip tai vieną? juk turi tris šunis.. ir nežinau ar čia gera mintis išvedžiot šunį su kitais, tada jau nebetaip sutelktas šuns dėmesys į šeimininką.
|
Quote:
|
Gerai, mielieji, bandžiau ištverti neparodžius, negaliu, jum reikia pamatyt :lol:
Įsimylėjau aš jau jį :) Liskamm :) http://www.lupusek.pl/galeria/liskamm |
Negera nuoroda davei
|
Va ;)
www.lupusek.com/galeria |
grazus snukutis:) o vardas koks idomus!
|
Tik šast ir nėra metų - Vaidžio vaikiui jau metukai. Žiūrėkit, koks grožis išaugo...
http://3.bp.blogspot.com/_2FO6RJ6Vj0...0/wnoro237.jpg |
oho koks grazus 8) ir pasikeles :D
|
Quote:
|
:) tikras gražuolis. Dėkui, Vaiva, už parodytą nuotrauką, o tai būčiau pamiršus, kad vaikui jau metai :p Andriui parodžiau, tai buvo sužavėtas, sakė gražesnis už Vaidulį, tobulas :lol: reikia dar vaikų :lol:
|
Labai grazus berniukas....:))
|
All times are GMT +2. The time now is 02:10. |