![]() |
W suniach, w kl. baby będzie jeszcze Jesaja crying wolf. ;)
|
Quote:
Quote:
A jeśli niektóre championki pozostaną doskonałymi championkami to rzeczywiście będzie trzeba się zastanowić nad wzorcem rasy. A ja strasznie żałuję że nas nie będzie (ku uciesze innych) bo zjedzie się długo przeze mnie wyczekiwana śmietanka;-) Powodzenia Braterstwowym i wszystkim sprzyjającym!!! p.s. właśnie przed chwilą Ardal zaliczył pierwszą w tym sezonie kąpiel w jeziorze, z własnej nieprzymuszonej woli:rock_3 |
Aha, jesli naruszy swietosc tak jak by tobie pasowalo to bedzie ok i wzorzec jest ok, a jak nie bedzie sie podobalo to nie zna sie. Tzn innych sie czepiasz jak im sie nie podobaja wyniki po wystawie a ty juz przed wystawa narzekasz na zapas. Jak Margo ktora tez juz 'startuje' do sedziow, jeszcze przed wystawami, z tym ze ona do dwoch.
Ciekawe czy to mozna kwalifikowac jako wywieranie nacisku, bo nie watpie ze przynajmniej polscy sedziowe czytaja to forum. |
No to Kasia widzę że Twoje Baby szaleją :) ja się zastanawiam po co ja Jesaje zgłosiłam :)
|
To jest jej debiut no nie? No to jak zaczynac to na czyms duzym :)
|
Quote:
A poza tym proszę Was; nie podgrzewajmy atmosfery jeszcze przed wystawą; tam będą 34 wilczaki na niezbyt dużej powierzchni, będzie wystarczająco gorąco i bez tego. :p |
Quote:
A może lepiej w jakimś temacie wzoraca obgadać wszyściutko;-) |
Quote:
|
Bardzo fajne słowa, dziękuję obydwu paniom :)
|
a my się trochę stresujemy, ponieważ to będzie nasza pierwsza wystawa :oops: już nie możemy się doczekać :) tyle wilczaków w jednym miejscu ^^
p.s. ciekawe, jak się nasza łobuziara będzie zachowywać :D ... |
Quote:
My też będziemy z naszym maluchem,ale jej nie wystawiamy, więc Lu będzie kibicować z trybun - w końcu prawie równolatki no a z Radochną też dalsza rodzina ;) |
do Katowic się nie wybieramy, na wzorcach się nie znamy, ale jest nam żal Pana sędziego.
Już teraz uszy go pieką i czka mu się, bo cały czas jest obgadywany. Przyleci do Polski ze słonecznej Portugalii, a tutaj zimnisko, będzie w Katowicach, przepraszam jeśli kogoś urażę, ale chyba niekoniecznie najpiękniejszym zakątku naszej ojczyzny. Z czasem jak wystawa będzie się zbliżać, czkanie oraz temperatura uszu będą się coraz bardziej nasilać. Trafi mu się sędziowanie na lodowisku !!! No i po powrocie do ojczyzny, po wynikach jego pracy, czkawka będzie wzmagała się lawinowo a na uszach będzie można jajka sadzić. Dlatego apeluje o wyrozumiałość dla Pana Rui - kilka dni na Górnym Śląsku to już wystarczająca dla niego egzotyka. Pozdrawiam serdecznie |
My w pośredniej:p
|
Quote:
|
Quote:
OBERSCHLESIEN IST MEIN LIEBES HEIMATLAND To pisałem ja Witek:) |
Quote:
|
Pamiętajcie o zmianie czasu:p
|
Graba, nawet nie wiesz, jaka to szczególnie dla nas cenna uwaga...;) (dla nas, którzy na sobotnią wystawę potrafią się wybrać w niedzielę np.;) )
|
;( Ja nie chcę wcześniej wstawać ;( Bogu dzięki, że blisko...
|
Quote:
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 08:54. |