Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Wystawy (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Katowice 28.03.2010 (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=12692)

Louve 04-03-2010 16:23

W suniach, w kl. baby będzie jeszcze Jesaja crying wolf. ;)

Kamoszka 04-03-2010 18:28

Quote:

Originally Posted by z Peronówki (Bericht 284737)
Ja sadze, ze gorzej bedzie mial z championkami... Tzn czy jednak da wszystkim doskonale "bo to przeciez championki", czy jednak zdecyduje sie "naruszyc swietosc" i obnizyc niektorym oceny, czyli rzeczywiscie posedziowac ich jakosc i oceny przyznac wedlug tego co nakazuje wzorzec i... oko... :rock_3

Od tego jak posedziuje będzie zależało czy
Quote:

Originally Posted by wilczakrew (Bericht 256415)
jest to podobno utytuowany sędzia z Portugalii.

Bo jeśli naruszy świętość to już nie będzie utytułowany i na pewno nie będzie sie znał na wilczakach bo jest z Portugalii;) A dla mnie będzie to oznaczało, że facet wie co i jak sędziuje. No ale...

A jeśli niektóre championki pozostaną doskonałymi championkami to rzeczywiście będzie trzeba się zastanowić nad wzorcem rasy.

A ja strasznie żałuję że nas nie będzie (ku uciesze innych) bo zjedzie się długo przeze mnie wyczekiwana śmietanka;-)

Powodzenia Braterstwowym i wszystkim sprzyjającym!!!

p.s. właśnie przed chwilą Ardal zaliczył pierwszą w tym sezonie kąpiel w jeziorze, z własnej nieprzymuszonej woli:rock_3

btd 04-03-2010 18:41

Aha, jesli naruszy swietosc tak jak by tobie pasowalo to bedzie ok i wzorzec jest ok, a jak nie bedzie sie podobalo to nie zna sie. Tzn innych sie czepiasz jak im sie nie podobaja wyniki po wystawie a ty juz przed wystawa narzekasz na zapas. Jak Margo ktora tez juz 'startuje' do sedziow, jeszcze przed wystawami, z tym ze ona do dwoch.

Ciekawe czy to mozna kwalifikowac jako wywieranie nacisku, bo nie watpie ze przynajmniej polscy sedziowe czytaja to forum.

aneta1 04-03-2010 18:47

No to Kasia widzę że Twoje Baby szaleją :) ja się zastanawiam po co ja Jesaje zgłosiłam :)

btd 04-03-2010 18:51

To jest jej debiut no nie? No to jak zaczynac to na czyms duzym :)

Grin 04-03-2010 19:00

Quote:

Originally Posted by Kamoszka (Bericht 284834)
A jeśli niektóre championki pozostaną doskonałymi championkami to rzeczywiście będzie trzeba się zastanowić nad wzorcem rasy.

A ja strasznie żałuję że nas nie będzie (ku uciesze innych) bo zjedzie się długo przeze mnie wyczekiwana śmietanka;-)

Powodzenia Braterstwowym i wszystkim sprzyjającym!!!

Takie wypowiedzi PRZED wystawą są zawsze trochę ryzykowne, bo przecież może się zdarzyć, że sędzia tak samo dobrze (lub źle) potraktuje tych "sprzyjających" jak i "niesprzyjających" i co wtedy? ;) :D

A poza tym proszę Was; nie podgrzewajmy atmosfery jeszcze przed wystawą; tam będą 34 wilczaki na niezbyt dużej powierzchni, będzie wystarczająco gorąco i bez tego. :p

GRABA 04-03-2010 19:04

Quote:

Originally Posted by Grin (Bericht 284843)
Takie wypowiedzi PRZED wystawą są zawsze trochę ryzykowne, bo przecież może się zdarzyć, że sędzia tak samo dobrze (lub źle) potraktuje tych "sprzyjających" jak i "niesprzyjających" i co wtedy? ;) :D

A poza tym proszę Was; nie podgrzewajmy atmosfery jeszcze przed wystawą; tam będą 34 wilczaki na niezbyt dużej powierzchni, będzie wystarczająco gorąco i bez tego. :p

.....iiiii wtedy będzie remis;-)

A może lepiej w jakimś temacie wzoraca obgadać wszyściutko;-)

Grin 04-03-2010 19:07

Quote:

Originally Posted by GRABA (Bericht 284844)
A może lepiej w jakimś temacie wzoraca obgadać wszyściutko;-)

Tylko że nie wiem, czy taki temat znowu by się nie zmienił w kolejny topic pt. fightclub, czy coś takiego. :D

btd 04-03-2010 19:09

Bardzo fajne słowa, dziękuję obydwu paniom :)

Karina 04-03-2010 22:11

a my się trochę stresujemy, ponieważ to będzie nasza pierwsza wystawa :oops: już nie możemy się doczekać :) tyle wilczaków w jednym miejscu ^^

p.s. ciekawe, jak się nasza łobuziara będzie zachowywać :D ...

Bajka 06-03-2010 14:35

Quote:

Originally Posted by Karina (Bericht 284891)
a my się trochę stresujemy, ponieważ to będzie nasza pierwsza wystawa :oops: już nie możemy się doczekać :) tyle wilczaków w jednym miejscu ^^

p.s. ciekawe, jak się nasza łobuziara będzie zachowywać :D ...

Nic się nie stresujcie:) Będzie fajnie,szczególnie,że będzie was dwie i obydwie debiutantki:)
My też będziemy z naszym maluchem,ale jej nie wystawiamy, więc Lu będzie kibicować z trybun - w końcu prawie równolatki no a z Radochną też dalsza rodzina ;)

Marcin L. 07-03-2010 08:08

do Katowic się nie wybieramy, na wzorcach się nie znamy, ale jest nam żal Pana sędziego.

Już teraz uszy go pieką i czka mu się, bo cały czas jest obgadywany.
Przyleci do Polski ze słonecznej Portugalii, a tutaj zimnisko, będzie w Katowicach, przepraszam jeśli kogoś urażę, ale chyba niekoniecznie najpiękniejszym zakątku naszej ojczyzny.
Z czasem jak wystawa będzie się zbliżać, czkanie oraz temperatura uszu będą się coraz bardziej nasilać.
Trafi mu się sędziowanie na lodowisku !!!
No i po powrocie do ojczyzny, po wynikach jego pracy, czkawka będzie wzmagała się lawinowo a na uszach będzie można jajka sadzić.

Dlatego apeluje o wyrozumiałość dla Pana Rui - kilka dni na Górnym Śląsku to już wystarczająca dla niego egzotyka.

Pozdrawiam serdecznie

GRABA 07-03-2010 12:39

My w pośredniej:p

atah 07-03-2010 15:10

Quote:

Originally Posted by Grin (Bericht 284843)

Będzie 35 wilczaków. Przyjdziemy z Aszczurą w ramach spotkania towarzyskiego i będziemy kontestować :)

Witek 07-03-2010 17:57

Quote:

Originally Posted by Marcin L. (Bericht 285228)
do Katowic się nie wybieramy, na wzorcach się nie znamy, ale jest nam żal Pana sędziego.

Już teraz uszy go pieką i czka mu się, bo cały czas jest obgadywany.
Przyleci do Polski ze słonecznej Portugalii, a tutaj zimnisko, będzie w Katowicach, przepraszam jeśli kogoś urażę, ale chyba niekoniecznie najpiękniejszym zakątku naszej ojczyzny.
Z czasem jak wystawa będzie się zbliżać, czkanie oraz temperatura uszu będą się coraz bardziej nasilać.
Trafi mu się sędziowanie na lodowisku !!!
No i po powrocie do ojczyzny, po wynikach jego pracy, czkawka będzie wzmagała się lawinowo a na uszach będzie można jajka sadzić.

Dlatego apeluje o wyrozumiałość dla Pana Rui - kilka dni na Górnym Śląsku to już wystarczająca dla niego egzotyka.

Pozdrawiam serdecznie

Marcinie albo dawno nie byłeś na Śląsku albo znasz go tylko z przekazow telewizyjnych. Zapraszamy Was na Gorny Śląsk i pokarzemy Wam jego prawdziwe oblicze, myśle że Wam "oko zbieleje";). Pozdrawiamy.
OBERSCHLESIEN IST MEIN LIEBES HEIMATLAND
To pisałem ja Witek:)

Karina 17-03-2010 23:56

Quote:

Originally Posted by Aga Wó. (Bericht 285158)
Nic się nie stresujcie:) Będzie fajnie,szczególnie,że będzie was dwie i obydwie debiutantki:)
My też będziemy z naszym maluchem,ale jej nie wystawiamy, więc Lu będzie kibicować z trybun - w końcu prawie równolatki no a z Radochną też dalsza rodzina ;)

dzięki :D na pewno będzie świetna zabawa :) jedyne co mnie po prostu stresuje to to, jak Radochna będzie się zachowywać podczas wystawy :roll: nio to mam nadzieję, że Lu pozna się z naszą dziewczynką :rock_3

GRABA 19-03-2010 22:34

Pamiętajcie o zmianie czasu:p

Bajka 19-03-2010 22:45

Graba, nawet nie wiesz, jaka to szczególnie dla nas cenna uwaga...;) (dla nas, którzy na sobotnią wystawę potrafią się wybrać w niedzielę np.;) )

Witek 19-03-2010 22:49

;( Ja nie chcę wcześniej wstawać ;( Bogu dzięki, że blisko...

GRABA 19-03-2010 22:52

Quote:

Originally Posted by Aga Wó. (Bericht 288246)
Graba, nawet nie wiesz, jaka to szczególnie dla nas cenna uwaga...;) (dla nas, którzy na sobotnią wystawę potrafią się wybrać w niedzielę np.;) )

Hihihi, ja to z myślą o Was pisałam, mając w pamięci ten Wasz numerek:p
Quote:

Originally Posted by trunksia&witgor (Bericht 288250)
;( Ja nie chcę wcześniej wstawać ;( Bogu dzięki, że blisko...

To fakt 12 minutek i jestem, gorzej z drogą powrotną ... - komunikacja miejska, ale już dostałam dziś zamówiony kaganiec i Unka się chyba w nim zakochała (liże go, sama pysk nadstawia - świrnięta z lekka) od wtorku zaczynamy lekcje autobusowe...

All times are GMT +2. The time now is 08:54.