![]() |
Problem w tym, że znam tylko Spodek :D
Będę jechała autostradą od strony Gliwic, gdzie więc dalej?? |
Od Spodka to już dwa kroki.
Nie martw się, odbierzemy Cię stamtąd. |
Quote:
|
Bożenka jak chcesz, to my możemy Ewę do autka wcisnąć, bo Pszółka u mamy zostanie. Więc zamiast na lewo, to do Spodka możemy podskoczyć, bo to bliziutko - to zadecydujcie, a my się dostosujemy;-)
|
Ewę i K-lee znaczy. :D
No jeśli się zmieścicie, to dla nas tylko wygoda, nie będziemy musieli tyłka ruszać. :p Ale jeśli to miałby być kłopot, to my spokojnie możemy podskoczyć. :) |
Spoko, autko małe, ale to nie kłopot. Polak potrafi;-)
Tylko podaj konkretnie o której na Muchowcu, tam gdzie ostatnio, a Ewa poda o której będzie pod Spodkiem (proszę o telefon na priva) i damy radę:) |
heeej dziewczyny ;) Ale ja pieszo nie przyjdę do Katowic, też będę samochodzikiem, także po prostu pojadę za Wami ;)
|
Quote:
|
Więc zjedz na doline 3 stawów z autostrady i po kłopocie. Ten spodek sobie darujcie wszyscy no chyba, ze w głowie wam latanie. :) Taki spacer i mnie nie bedzie :(
|
;-)Hej!
Straszny dzień dzisiaj. Zaraz Wam wyślę mój nr. No to Ewcia nie wiem czy chcesz posłuchać porady Grześka, czy jednak wolisz miejsce, które znasz. Zadecyduj, a my się podporządkujemy:lol: |
A ja tak zapytam... kiedy się spotykacie? Bo ja i Cora jesteśmy z Częstochowy, może udałoby nam się wpaść ;) Zależy jedynie od terminu.
|
Quote:
P.S. A my będziemy za tydzień w Częstochowie:) |
Quote:
|
Ja przyjade do częstochowy ale tylko gościnnie.
|
Grzesiek mów do mnie jeszcze "zjechać na 3 stawy" niewiele mi mówi... :roll:
Ale Grin już mi wytłumaczyła jak dojechać, więc mam nadzieję, że trafię :) To na Muchowcu mam być ok. której?? :) |
Ok. 16.30 może być? :)
|
Ok, może być :)
|
No dobra czyli tak jak uzgodniłyście będziemy o 16.30 na Muchowcu:lol:
Kasia, w Częstochowie, to wiadomo, gdzie będziemy 19-go - CAMPING OLEŃKA;-) |
Ok. Napisałam dzisiaj rano maila do pani Ani - fotografki z informacją, że szykuje się małe wilczakowe spotkanko. Póki co jeszcze nie mam odpowiedzi, nie wiem więc, czy nas uwieczni (znaczy - nasze psy :D ), ale jeśli się dowiem, to dam znać. :p
|
Ania powiedziała, że będzie. :)
Grzegorz; żałuuuujeeeesz? ;) :p |
All times are GMT +2. The time now is 17:37. |