![]() |
kupron ir nuo manes gauna bet toks jausmas kad skausmo nejaucia:evil:gauna ausin tai toliau vizgyna uodega ir daro ta pati lyg niekur nieko o vat kai nuo dzekos kupron gauna tai tyli.jis net pastebejau seip ir i zmones keistai ziuret pradejo ipac i vyrus nepatinka jie jam nes dzekai jie nepatinka tai toks jausmas kad turiu viena shuny tik isidvejino jis:roll:sen jau turesim boksa pagaliau:plaimes pilnos kelnes man nes kai draugai ateina gaila shunys i balkona daryt tai bokse sedes nes pastoviai draugam batus apvalgo ir rubus paplesho:twisted:
|
Va sen nusipirkom orijen lb patogu kaina 220 ir pristato i namus per 2dienas super:p
|
mda, jau baigesi katino dienos ir tures esti sausiaka? o kam? tikrai neisikaitet i tai, kad nera sudetinga paruost, nes nera ka ten ruost :)
nelabia suprantu, kam reikia pradeti serti tuom, kuo jis niekada nebuvo pratintas serti? |
nes db vel darbas ir mokslai tai tikrai nemanau kad turesiu laiko kazka kazkur pirkt ir ieskot.kol kas man taip matint bus patogiau nors iki gruodzio menesio o tada vel ant naturalaus:roll:
|
Quote:
|
Mes irgi vakar narva nupirkom. Kol kas nebuvom uzdare. Tik esti daviau narve. Laaabai burzge ir nervavosi narve esdama, gal per 5min viska suede :)
|
Asta Kokie ismatavymai jusu narvo ir kiek kainavo?
Savaitgaliais gales est normalu maista o darbo dienom tais sausiaka |
Ismatavimai - ilgis gal 110cm, aukstis 79cm, plotis apie 70cm. Mokejom 250Lt.
|
O kur pirkot?
|
Per skelbimus, Giedre surado. Nenaujas, estiskas, pirko zmogus pavasario parodoj, jo suo nepriprato.
O koks pas tave narvas? |
mes mokejom 350
118ant78ant85 bet toks nelab geros kokybes ziuriu |
As turiu dideli lenkiska, mazesni vokiska ir estiska juoda, tai kol kas galiu pasakyt tai :)
visi yra aplankstyti, ir is visu ju sunys iseina, na siaip patogiausias estiskas juodas, vidutinio dydzio nera per nelyg sunkus, tad jis su manim dazniausiai ir keliauja visur :) |
Daiva, prikarksejai :lol:, mano zaraza siandien isejo is narvo :twisted: Ir prisiusiojo man i lova, ant mano kaldros (nu kodel, kodel ant mano:cry::evil:). Ryt vaziuojam pirkti karabinu, tikiuosi jie pades islaikyt Jara narve :?
|
Saunuole Jara :) na karabinukai padeda :)
|
xexe :lol: kaip smagu skaityt, kai pas mus jau nebėra narvo problemų :lol: per kokius dešimt uždarymų (su karabinais) galiausiai išlaužė virbus narvo, bet nebeišėjo, bent jau tą kartą, ir taip išsikovojo tai, kad narvas iškeliavo sklepan :lol: ir šiaip jis ten nors jau ir buvo didelis sysiodavo (gal tikėjosi jei pridarys narve, tai jo nebekišiu ten :lol: ), tačiau vis kyla noras įsigyti medžiaginį, lengvą narvą, kuriame galėtų Vaidis miegot per parodas (bo lenda į visų narvus tik pastebėjęs, kad jie pradaryti), arba šiaip kai pavargęs nori pailsio, nes čia nesenai gyveno pas mus pitbulytė, tai Vaidis užleido jai savo vietą lovoje ir pats miegodavo jos narve, nor sir sunkiai tilpdavo ten susisukęs :lol:
|
Vike bandyk, paziuresim kaip ilgai islaikys medziaginis :)
plius...pameni kaip Vaidutis tilpdavo per susitikima i Kubo narva??? :lol: |
Nu matai, manau kad laikytų, ale man kai visada - visi pinigai pasilinksminimams, taigis tokiems dalykams neblabai ir belieka. o laikytų manau todėl, kad jis mums reikalingas ne tada, kai nenoriu vedžiotis su savimi šuns, o tada kai šuo nusikalęs ir pats nenori nieko matyti, pvz. parodos, jis ten jei jau įsitaisė kieno nors narve, tai atiduotų viską kad tik jo nejudintų :lol:
|
Kažkokia tyla įsimetė... Kur nuotraukos mažiukų? :roll:
|
Nu ka galiu pasakyt tai kad nuotaikos ne is geriausiu:shock:as tai jau nuvargau su Hako nes sika visur ir kaip papuola ir pastoviai zaraza atidaro narva...ir kas svarbiausia sika ten kur miega tragedija kazkokia.klausyt nenori.aikstele kai sunu nera dirba o kai sunys yra tai Hako jau nebera.raunasi zaraza ant visu dydeliu sunu kiek tik gali ipac kai prie dzekos lenda patinai tai jis visus veja nesvarbu kad kada nors i skudurus gaus.kazkuria diena abudu man vos kates nesudraske tai isvis greit is proto iseisiu.nes jie pasidare kaip gauja dviese.visus puola katinus sunys ir kartais zmones.vienas kita gyna ziaurej tai kartais baisu kad kurio nors nesudraskytu man.dzeka is kazkur jiegu pasiseme tai db draugas vedzioja dzeka o as hako nes ta dydzioji zaraza kai pamate katyna mane numete ir nuskrido tai kol kas maziu islaikau o toliau jau ziuresim kas ir kaip bus nes ji dar puse velnio galima suvadyt o mano moters jau ne nes kai pradeda strikinet tai kaip ozka viska nuo kelio griauna
va taip mes ir gyvenam |
Quote:
Nu jei jau tu Džekos nenulaikai (nors ji gerokai už Bruknę smulkesnė), tai ką darysi kai Hako užaugs? :shock: |
dresot suni reikia. mars man pas Avtusko :) teiravosi kur dinge esat.
Na dabar juodasis periodas, praies ir viskas atrodys kitaip. p.s. o kas sake, kad gyvenimas su vilku lengvas :) laikykis :) |
tai va db praeisiu dresura su dzeka ir tada su Hako pradesim nes neturiu galymybes juo ten veziot nes truluose jis kaukia o dzeka nieko.tai va vedziosiu po viena ir uz kekvieno medzio kabinsiuos:pbutinai eisim pas avtushko bet truputuka laiko db ner nes daznia savgali dirbu tai bandysiu kazkaip.reik masynos sulaukt ir tada pirmin
|
Quote:
|
seip zinau nes dzeka paklusnumuj puikiai ismokiau o vat su Hako sudetingiau
|
Quote:
|
Supranti jis toks tipiskas dedas.Kuris visiskai nenori pasiduot ir jis viska supranta bet pastoviai stovy ir ziuri tokiu buku zvilgsniu nors pasikark.Jis pvz be Dzekos net zingsnio i lauka daryt nenori.Visvien reiks pas Avtushko ji vest nes Jai dzeka jam kazka parodo jis viska atkartoja.bet daznai ji jam parodo negeru dalyku:evil:
|
Quote:
|
Vaiva teisingai pastebejo, palik Dzekos mokslus ir suoliuok su Hako pas Avtuska, ir nedelsk, nes berniukui tuoj prades ragai dygt.
Dzeka tiek laiko isgyveno, tai jai nepakenks pertrauka, o Hako reikia mokslu ir dabar, plius... kai toki treneri po ranka turit.... pavydziu :) |
Nu brangieji snekam;]Hako db dygsta du iltiniai dantys.ka daryt?vest pas veta kad viena israutu ar patys iskris nes nenoreciau pasekmiu ,bijau kad poto nebutu kreivi dantys ir pan ka daryt????:shock:
|
Quote:
|
nu nedaug isdyges maziau negu iki puses o tas senas mirtinai stovy:shock:
|
Pagaliau as siek tiek turiu laiko nuo darbu :) Gyvenam gerai.Buvom nuvaziave pas Avtuska.Ir kibom i mokslus.Avtuskai pazadejau,kad savo tinginystes neslepsiu po fraze"mano suns sunki veisle":) Tik idomu ka daryt su Nuko tinginyste.Kariaujam su namu darbais:) Kartais atrodo,kad jis nedaro taip ,kaip as noreciau ,tycia :) As uzsispyriau ir nepasiduodu.
Dantys ir pas mus dar neiskrito, nauji jau isdyge.Apaciau vienas iskrito, o kitas vos laikos.Virsuje,tai vos vos kliba. Bet man atrodo,kad virsutiniams tai neturetu pakenkt,kad dar neiskrito,nes ten daug vietos.Ar as neteisi? Dideliems sunims lyg ir nebudinga,kad neiskristu. O siaip kariaujam:) Jau beveik pavyksta nebeprisisiot namie. Kuo toliau tuo labiau mylim vyrus :) Maista slepiam(geriausia sleptuve katino deze su kraiku).Pagal namiskiu pasakojimus,tai Nukas mane uzuodzia is tolo.Kai as ieinu i laiptine jis pradeda uostyti ora ir puola prie duru. |
Quote:
del dantu...na jei kliba tai iskris :) liuks |
Mano zarazai iltys iskrito dar pries dvi savaites, tai dabar jau pilni nasrai graziu baltu dideliu dantu. Jara vis dar labai stresuoja paliekama viena. Dugna narvo sugrauze seniausiai (as naiviai tikiuosi kad ju buna pirkti atskirai). Vakar nukrapste kablius apacioj, kurie reikalingi sulakscius narva. Siandien sugebejo i narva isitraukti fotelio uztiesala ir ji sudraskyti, sudraske vaiko peliuka ir mano hantelius.... Ir sugebejo, irgi naiviai tikiuosi kad netycia, viena spynele is 4 atidaryti.....
Labai graziai zaidziam su kamuoliu, as numetu, ji atesa. Mokau atiduoti i ranka. Po truputi pavyksta :) |
|
Ar dar yra norinčiu auginti čekoslovaką?
Papasakosiu paskutinę mūsų Jaronimo-Saliamono istoriją. Grįžta Arūnas su vaiku, o Jara pasitinka juos..... laiptinėj :shock: , durys atrakintos, namuose bardakas. Jara išėjo iš narvo, pakeliui nukabino visus drabužius koridoriuj nuo pakabų, ir ATSIRAKINUSI duris išėjo... Matyt stipriai stūmė duris, ir šios, atsitrenkusios į sieną, užsidarė. Įeiti atgal jau nesugebėjo. Prieš išeidama duris tikrai užrakinau, prisimenu kaip tikrinau. Iš vidaus spyna ne raktu atsirakina, matyt sugebėjo besidraskydama pasukti rankenėlę. Ačiū Dievui, viskas laimingai baigėsi, kad jai nieko nenutiko ir prisibasčius po apylinkes, ji grįžo prie savo namų. Kad bastėsi net neabejoju..... Visa vakara vaiksčiojo po namus suglaudus ausis ir miegojo, miegojo... |
Kas tikrai nori CsV to neatbaidys net tokie dalykai....:)
Mane sitokie ju triukai zavi ;-) |
dar labiau uzsimaniau csv....butu smagu ziuret kaip baraka siaubia.... :lol:
|
Pasakykit, kad abi juokaujat :shock: kaip gali žavėt tai.. ot nuostabu, kai šuo išeina vienas į gatvę.. :shock: visiškai neaišku, kas jam gali nutikt, susipjaus su kuo nors, kas nors pasiims su savimi, ar net išlėks į kelią.. o ir streso kiek šeimininkams, jei grįžus neranda šuns, išėjo..
labai smagu stebėt kaip tavo šuo masto įvairiose situacijose, ale kai išeina vienas pats į gatvę.. Dar bandau įsivaizduoti ir tokį malonumą, kad šuo neuždaro durų išeinant, o palieka jas plačiai praviras.. nuostabu.. :D |
Quote:
|
Na taip, dėjo mergina vaizdų. Laimė, mūsiškė tokių bajerių nedarė... Darė kitokių :D Asta, dėkit karabinus, čia ne juokas, gali gi susižeisti šuo po namus laisvai siautėdamas... (tfu tfu tfu) Mes neseniai buvom palikę Bruknę ne narve (mažumėlę mergina apsivogė, tai nuo apsivogimo paleido vidurius, o narve ji nekakoja - atsidaro narvą ir eina kambary daryt, todėl neuždarinėjom net, kad neužtruktų :D) tai visiškai jokio bardako. Kaip palikom ant sofos miegančią, taip ir radom. Turiu viltį, kad iš bardakų po truputį išaugama. Bent iš dalies jų ir po tinkamo fizinio krūvio...
|
Buvom uždeję karabinus ant durų - ji juos nukrapštė ir greičiausiai prarijo, nes niekur neradom. Arūnas sutvirtino šonus ir vienas duris viela. Kitas duris Jara taip aplankstė išeidama, kad ir patys vargiai atidarom ir uždarom :lol:
Gerai kad penktam aukšte gyvenam, retai kas užlipa. O viena bobutė kieme apturėjo streso, pasakojo :) Ji pudeliuka savo nešė namo ant rankų, o Jara aplink ją šokinėjo - žaisti norėjo, o gi visi žino, kaip mūsų mieli vilkiūkščiai aukštai šokinėja :rock_3 Labai žavi skaityti vilkšunių išdaigas, kai jos kitiems nutinka ;-) Maniškė niekaip nepripranta likti viena, kai išeinu į darbą. Jau 2 mėnesius iš darbo grįžus, arba prieš darbą. tenka kuopti narvą. Patikėkit, koks kvapas namie būna.... Aš LABAI tikiuosi, kad ji pagaliau išaugs. O jei kas norit vilkšunio IŠ ANKSTO butinai nusipirkit narvą, kad nuo pirmųjų dienų ten paliktumėt. Didžioji dalis II vados šeimininkų taip ir padarė, o kai kas ne :( |
na galiu tik palaikyt moraliskai-as irgi turiu "kakojanti" vis dar vaika namuose ir man kartais truksta kantrybe ale as zinau kad jei tokie ir yra ir kad su metais TIK gerejama.
kaip sakoma jei iki metu isgyveni ir vis dar abu esat gyvi-ko gero gerai gyvensit ir toliau :) p.s. Asta kantrybes -viskas isaugama :) p.s. po p.s. VISIEMS linkejimai is Italijos nuo Bellisimos Indraja :) seimininkai Rossana ir Michael negali atsidziaugt tokiu sunimi-ji visus pakerejusi ypac trenerius :) |
Quote:
Istikruju tj pritariu pasekmes gali butu tikrai ziaurios.... Bet pripazinkim tokiu dalykų ne kiekvienas suo moka iskresti, tode ir zavi.... ;-) |
Sveiki,Papasakosiu paskutine istorija apie Majos nuotykius.Zodziu isejo is narvo kazkokiu nezinomu budu(nors sutvirtinau visa narva ivairiais tikrai patikimai ir tvirtai ), iskarto tada atsidare kelias duris ir nuejo i virtuve.Aisku nugriebe nuo stalo pilna cukrine ir suvalge visa cukru,matyt dar neuzteko ir suvalge visus talerius ir dziuvesius, kurie buvo ant stalo.Tada uzlipo i antra auksta primyzo rubinej, po to nuejo i miegamaji ir prisiko. veliau ramiausiai isitaise ant minkstos sofos.zodziu namai kaip po karo atrode: stiklo duzenos po visa virtuve,grindys limpa, smirda visuose namuose.Zodziu neliudim ir laukiam kitu nuotykiu. Ismokau truputi apsaugoti namus tuo atveju jei Maja istruktu, pvz galima del visa ko palikti kur nors kaula be mesos ar skanesta kuris ilgai grauziasi,pagali koki.tiesiog suo isbeges is narvo suieskos kaula ir bent valandele bus ramus ir nieko nedarys ir niekur nebegs.
|
Sauliau, tu mane gasdini :shock:
|
kokius jus karabinus naudojat kad atkabina-alpinistiniu neatkabins, o jei ka teks...narva special for hes virint-kaip kad margo turi-na is jo net Boltonas neisejo :)
|
Mes isvis pvz karabinu nenaudojam o nuejom i statybiniu medziagu parde ir ten parduoda troso ar kokio ten velnio sutvirtinimus kad jie sujungia narvo du sonus ir gale uzsisuka ir lb puikiai laiko.
Bet aciu dievui kad as tokios jau problemos neturiu nes abu sunys palieku narve ir jie lb graziai sutaria tai isvada reik antro suns;-) Beje klausymas pas Hako ant galvos atsirado gumbas bet ant pakausio...Is pradziu galvojau kad taip turi but bet kazkaip jis padidejo kas tai galetu but.? |
Yra vienas toksai gumbas pas sunis ant pakausio kuris tipo parodo protinguma ar tai davimasi dresūrai ;-) ( nors as tuo nlb tikiu)
Jis mazdaug randasi paemus per sunio galvos vidury tarp ausu . P.S. del ten kur randasi gali nesuprast nes as nlb moku paaiskint..:| o del gumbo padidejimo tj gal drakoniukas proto bokstas pasidare :lol::lol: |
Butu labai idomu suzinoti kaip mazieji elgesi pirma karta isvyde sniega?;-)
O gal vln nesnigo? :roll::shock: |
Quote:
|
Susitinkame su vilkiukais, duodasi jie kelias valandas po sniega - juk ypac smagu i baltasias pusnis nosi ikisti, nors paskui ir ciaudulys suima, nekalbant, kaip skanu brolio/seses spranda isikasti ir vartytis ant balto sniego. Ir seimininkai ramus - juk prausti mazuju isdaigininku po pasilakstymu nereikes; o kur dar sviesumas, kai iseini nakti ir be zibinto viska gerai regi.
Siandien gal net visi trys maziai tures galimybe padukti pries rytojaus paroda Et, kad dar du broliai galetu kada iki musu atlekti, tuomet butume tikra gauja Gero savaitgalio visiems |
kaip hako sekesi best'uose?
|
Pateko į dešimtuką :)
|
o Rapsikui kaip?
|
Rapsikas šiaip gražuolis :)
|
Aha bet Hako po parodos stresuoja.Visi pavarge atejom
|
Nieko, parodos visus vargina...
|
aha, labiausiai seimininkus :) nes reik tiek istvert draugisku pasisedejimu ir visu vardus atsimint kas tik sveikinasi :)
:rock_3 |
Vakar buvom susitikę su Mija ir Nuku. Labai gražu buvo žiūrėti, kaip šunys žaidžia medžioklę. Vienas bėga, o kiti vejasi, bet kaip medžiodami vilkai, kaip gauja: vienas pargriauna, kitas puola kąsti. Po to vaidmenim dar keičiasi - kitas vaizduoja medžiojamą auką. Smagu buvo.
|
mano mazgiams jau 7 menesiai-sveikinam ir buciuojam :)
|
Sweika;]
Suklido Vaiva truputuka jiem jau 8men:) |
nu jo, paskaiciavau ant pirstu-geda peleda :)
ale greit auga |
na, mazieji milzinai, kaip laikotes..?..kaip augat..?..perziurejau nuotraukas kiekvieno asmenines galerijos - tikrai paauge....grazuoliai....idomu, ivju tebera didziausias brolis..?.. ;)
|
Augam augam :)ir net siek tiek ramesni daromes :) siek tiek :) guli dabar Nukas ir doroja zaislini sunkvezimi:) pris 5 min. susprogdino du kamuolius :)
o cia dar nauju nuotraukyciu :) http://public.fotki.com/rii/nukasgruodziomenesis/ |
Ivju turbut pats dydziausias ir stambiausiais brolis:rock_3
Auga kaip ant meliu |
Nukas siandien iskase duobe lovoje:twisted: miegosim ant ciuzinio :)
kazkas norejo pasiskolint cekoslovaka,tai gali buti,kad butu galimybe pabendraut su Nuku,nes vasario 6d. gali tekt isvykt is Lietuvos su darbu...gal atsiras norinciu?:) |
[quote=rii;118296]Nukas siandien iskase duobe lovoje:twisted: miegosim ant ciuzinio :)
kazkas norejo pasiskolint cekoslovaka,tai gali buti,kad butu galimybe pabendraut su Nuku,nes vasario 6d. gali tekt isvykt is Lietuvos su darbu...gal atsiras norinciu?:) 13d.parskrendu :) |
13d.parskrendu :)
|
kazkas cia man prisimakalavo...atsiprasau uz betvarke:)
|
Na ne savaitgalis... Šiaip mielai priimtumėm manau, tik narvą reikėtų atgabenti iki mūsų - viename jie netilps....
|
Manau galima ir pasidalint:)
Pvz pas Vaiva pora dienu poto gali pas mus pora dienu pabut lengviau butu:p Kaip manot? |
Pas mane kaimynai pagaliau isprotes tadu nuo 3 sunu:twisted::twisted::twisted:
|
Na va jama Ivju savaitelei:rock_3
|
Quote:
a beje, tai kaip visgi nukas savaitike pasisveciuos pas ka..?.. |
Quote:
|
Pajemem Ivjusha nes is Nuko nebuvo ziniu ir nieks nieko nezinojo tai nusprendziau paimt bratka nes ir seip bratkos gerai sutaria:rock_3
|
Kiek žinau, Nukas apsistos pas Giedre :)
|
Quote:
Aisku smagiausia, kad Nukas i nueinancia Rita karta atsisuko, bet kadangi mergina kraipanti klubus ir visa besimaivanti (cia as apie Mija) pasoneje, tai be jokiu skundu ramiausiai nakti (apie 23-24 val.) parkeliavome namo, jokiu skundu, kaukimo is sio snekoriaus nesulaukeme. Namai buvo priimti kaip jo namai (ne karta lankesi ir anksciau). Kiek pasilamde sonus, paduke nuejo miegoti - vienas po lova, kitas salia. Ketvirtadieni su Giedriumi pasikeiteme kaip aukles: jis iki pietu buvo su sunimis, as po pietu. Liudna nebuna, bet namai neapversti, aisku lovoje pamainom kartais paguli abu, bet neilgai, tik uzsuka i svecius :) Nukas jau gerai zino namu taisykles, kad is lekstes neimama, o is jos duodame mes, kazkaip daiktu visai negrauzia, tik parazite Mija is jo koki kaula atima ir neprileidzia, letesnis nabagas uztat maista dabar stengiasi kai gauna is karto valgyti, nes ateis Mija ir liks jis alkanas. Lauke buna smagu abu issivedus, ypac kai pamatome koki suni, begancia kate ar tupinti pauksti, bet jau i komanda neeee arba stok abu pradeda reaguoti, tad nebetenka skristi is paskos. Susitvarkome gerai ir jauciame, kad dienos kartu bunant neprailgs, o kai reikes su broliu atsisveikinti namai istustes ir bus liudna :( |
liuks, isvada reikia antro suns :)
|
a man vat idomu....kaip susitvarkyt galima su dviem sunim panasaus amziaus...?...ar paprasciau viena, o po metu kita..?..lengviau antra dresuoti pirmojo pavyzdziu, kaip isivaizduoju....a kaip istiesu yra..?..ar du mazgiai siaubia namus maziau nei vienas, nes nuolat siaubia viens kita, ar siaubia dviguba jega susikooperave...?.. :)
|
Quote:
|
patariama imti skirtingo amziaus, mazesne tikimybe del hierarchiniu kovu, nebent imt patina ir patele, taciau.... bus sudetingiau su dresura, nes abu sunys tures vienas kita ir jiems bus labiau "dzin" ant seimininko.
todel patariama isigyt antra kai pirmas jau paruostas bendram paklusnumui ir yra valdomas, tai dazniausiai kai buna 1-3 metu amziaus. |
Quote:
|
Quote:
Manau lengviau auginti skirtingo amziaus, nes kartais abu saunuoliai susizvalgo ir ka sugalvoja ta ir daro, ypac kai palaidi lauke laksto ir komanda pas mane isgirsta tik kai jau kantrybe seimininku buna ant krastutines ribos. Bet is tiesu smagu juos abu tureti ir myluoti ir kai abu bando lenktyniauti, kas greiciau i lova isigrus, nes galima tik vienam :) kova uz geresni kasni, kova uz geresne vieta |
Kadangi su balso komanda liudna, tad mokemes kitos komandos ir jau "labas" ismokome duoti is karto po komandos davimo :)
|
hm...vadinasi viskas panasiai taip, kaip ir maniau....aiskuma..
reziume: turi viena suni (pirmas patele ar patinas geriau?..), tampi jam "auksciausiu valdymo organu", dresuoji...ir po metu kita...atitinkamai patina arba patele...ir tada pasitelke pirma suni, gero pavyzdzio metodu, dresuojat antraji...pirmasis ji nudominuoja ir jis buna omega... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Daiva apsireikš ir pati papasakos :) Sakė dainos ir šokiai pas ją šiuo metu vyksta :lol:
|
Ale klausimas, kas geriau, dainos ir šokiais, ar pjautynės, tarp tos pačios lyties šunų :rock_3
|
tusas pas daiva!!!! :D
na, bus matyt.... |
Quote:
|
Bet tai kaukia, lipa visur tai tik porą savaičių, a vot kai pradės pjautis vienos lyties atstovai, tai.. Va, mano kvailelis, gi pjauna visus patinus, kai jaučia, kad gali laimėt. paėmė, ir neįsileido Vaidis vieną dieną Giriaus į namus, kitą kartą grįžau, uosto mane ir urzgia, tipo smirda Girium.. :lol: poto nebuvom dar susitikę su broliuku, bet tikiuosi, kad paleidus laukuose bus viskas gerai, kaip ir anksčiau :) šunų susitikimuose jau irgi problema, su bet kuriuo patinu labai didelė tikimybė, jog susipjaus maniškis.. kad ir su savo nuostabiausiu vaikystės draugu, bokseriuku, jau net vienam kambaryje nebegali būti, iškart eina muštis Vaidis. taigi dabar išskirtinai ieško Vaidylka draugių, ne draugų :p na namie nėra blogai, ale visgi, kartas nuo karto, susipjauna šunėkai abu :twisted:
|
Quote:
|
Tiki, kad pradės sutarti duodant į kailį? :shock: aš tuom netikiu, tik manau, kad gal bus lengviau valdyt būtent Vaidį šiuo atžvilgiu, bet, kad ims ir noriai bendraus su kitais patinais, tai jau abejoju.. jei jam nepatinka, tai ir viskas, iškart puolimas.
|
Na va uzvakar buvom aikstutei ir Hako lb jau keistai elgesi bent jau man.Anksciau jis pribegdavo prie sunu ir dziaugdavosi ir juos laizydavo o si 7dieni grazuolis mano pradejo aikstutei kazkokias vaikiskas riauses.Pradejo haskiuka uz siknos tampyt ir kazkaip nebedraugyskai,nors haskis buvo uz hako pakankamai vyresnis ir pagal ankstini elgesi Hako garbyndavo visus o cia jau kazkokie pykciai.
Tai mazdaug paaiskinau kokia situacija nors sunku zodzius sudeliot tai va ar tai gali reikst kad jis db man su patinais taip elgsis kol vienas koks dydzkis jam i kaili neduos?Nes aikstutei kai pakramte subiniuka haskiuko, Hako lakste visas pasisiauses ir kazkaip man pasirode ar kas ten buvo nzn atrode kad pasistebes laksto su aukstai uzkelta uodega... Cia jis parode kad duominuoja ar kas cia pas ji per elgesys? |
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 03:28. |