![]() |
Mes sveriam apie 8 kg ir 300g, priaugom beveik kilograma!Gimem 450g, kai atvykom i Vilniu sverem apie 7,4 kg
|
Quote:
Mano Fibi visishka priesingybe.. :( Siuo metu jai rupi (ir anksciau rupejo) zolytes uostymas, ypac ten kur "skaniai" kvepia :shock: , o ne zmogaus kompanija :puppy_dog_eyes Savarankiska panele.. :smokin |
Quote:
Mes, budami 2 men. sverem 11 kg :sooo_hapy Ar tai normalu Daiva? Gal turejome virssvori? :oops: :shock: |
tuos pimpalus mano parduotuvej pardavineja.Kai susitiksim sekanti karta atnesiu lauktuviu
|
jei taip augsim tai i antro menesio pabaiga(gal ir viduri) irgi sversim netoli vienuolikos.Mums tie du menesiai ka tik sukako
|
Quote:
O vilkas turi buti sausas, ne sunkus kaip kad dabartiniai vokieciai. O Girius-jis slovaku tipo, todel ir yra toks "kaulai ir oda", stai pvz mano drambliukas- Waldwico-slunkius asiliukas sveria 10 kg kaip nieko, taciau tokio suns as nepasilikciau, nes pas ji "lenda " vokiecio mase ir tesliskumas, kas nera gerai. Dabar Fibi, pats tas liekna, sausa ir tereikia dziaugtis, nes yra labai taisyklingo sudejimo panele. o del uostinejimo-jai gi kiek-virs sesiu-o tai reiskia-prasides oziuku metas-brendimas, paauglyste, nieko nematom, nieko negirdim laikas:) |
Quote:
Mums jau buvo 2 men ir 5 dienos :P :cheesy: |
Quote:
but smagu pamatyt:) |
[/quote]
Dabar Fibi, pats tas liekna, sausa ir tereikia dziaugtis, nes yra labai taisyklingo sudejimo panele. [/quote] Aga, kaip tik nuo 6 men sugalvojo laikytis dietos.. nzn kazkodel visai nedaug valgo. :frown: |
Quote:
|
Com@, kaip jau minejau DZIAUKIS, KAD MAZAI VALGO, NES TIKRAS VILKSUNIS PRIVALO MAZAI VALGYTI (cia teisinga vilko genu itaka), tad turi labai gera kalyte, sonkauliai turi jaustis labai lengvai, nes jei tik siek tiek per storas suo -sonkauliai sunkiai apciuopiami yra "blogis", nes tai nera svieka, nera grazu ir ne tipiska siai veislei.
|
dar norejau paklaust, Fibi labai megsta kramtyti pvz drabuzius arba patalyne.. turejom nedideli deki, tai beveik visa sugriauze ir SUEDE (per 2 men kazkur, ne is karto :lol: )
Dabar irgi grizau namo,tai radau maikute be petneseliu :shock: O kaip jusu vilkiukai? |
Quote:
maniske megsta uztrauktukus ir sagas, ypac metalines, tad paskutinis jos "darbelis" mano visos sagos is mano dzinsu, nu dzinsai nuejo velniop, o as , nieko, tik eilini karta supratau, kad turiu NORMALU vilksuni ir tiek. pas juos dantys dirba daugiau nei reiktu, nes is vilku like tai, kad jei siemos nario nera, reikia ka nors is nuobodulio ir liudesio "nuveikti" nu jie tada ir veikia-savaip. baudimai nepades-cia stiprau dresuros tokiu atveju padeda kai iseini-suns uzdarymas jo kambaryje-kur jis gali griauzti, arba garde. maniske gyvena ir taip ir siaip, dabar tai lieka svetaineje ant parketo, nu ir tvarko, tik mano dzinsus, daugiau nieko neliecia :twisted: |
pas mus tai dar nieko pilnai nedaede :lol: bet paklodes kampas kazkur magiskai dingo, ir kuprines rankena greit bus 'baigta' :mrgreen: o daugiau visa kita tik meginama dar iveikti, tai ryskiu pokyciu daiktuose nera, bet jau uz keliu dienu laukiame, nes labai jau inirtingai megina Waidis sunaikinti :wink:
|
hmmm... katik prasidejo ir tapetu naikinimas... :dontknow
|
[/quote]
chebryte, fotkinkit tokias "zbitkas", darysim archyva internacionalini. [/quote] Per velu.. vakar USB kistuka isarde, daba nebegalesiu nuotr. idet :stupido |
Aš tai kuriądien padejavau vienam vokiečių aviganio šeimininkui, kad ta mano Bruknė liesoka... Tai jis mane paguodė, sako: "Nieko, sportinis inventorius turi matytis" :mrgreen:
|
Uf, ka tik grizau is mokyku su savanoriais, tai tik dabar prisedau.Tuos pimpalus nepjaustytus (apie 1 m) pardavineja po 15 lt, pjaustytus(apie 20 cm, kokie 8-10 vnt) po 19 lt,as galiu padaryt 10 arba max 15 % nuolaida.Na nera pigu, bet jau labai jam patinka
|
Nu reiks pabandyt paįvairinimui, nors Bruknė dabar turi pusės kg kibiriuką puikiausiai dvokiančių džiovintų jaučių skrandžių 8)
|
Ka tik pirma kart zaidem su tokia kalyte(takso misrune).Ziurejom issizioje kaip Girius ja "medzioja": panarina galva, pastato ausis, siek tiek nuleidzia uodega tada stebi (gal 15 sekundziu), paskui pradeda begte(negreitai,po to vis greiteja mazejant atstumui) arteti prie gulincios draugiskos kalytes,kai lieka nebedaug begti, "ijungia" ketvirta pavara ir greitu sprintu pripuoles soka ant kupros.Beje,is pradziu bega ne suoliais kaip ta kalyte, o mainydamas kojas, atrodo lyg plauktu, o visa "medziokle" panasi, kaip per laidas apie gamta rodo medziojancius leopardus.Kalytes savininke sako, kad jis ja uz gerkles nuolat taiko griebti, bet as galvoju,kad mums cia jau nuo to viso vilkiskumo, pradejo visur vaidentis,kad jis kazi koks tai medziotojas, o gal...
|
Mes tam tikslui turime foksterjerą :mrgreen: Ta prasme, sėlinimui ir medžiojimui :) Viskas lygiai taip pat, tik tas foksas, velnias, dešimties mėnesių, tai greitesnis už mus. Bet Brknė dar atsigriebs paaugus :twisted: :wink:
|
Sveiki,
Kaip laikotes?Mes su Maja tai gerai.grauziam jaucio pimpaliukus,bet taip pat megstam dideles kiaules ausis ir raistelius.Pradejom daug valgyti labai.pabegiojam 5 min. lauke ir prie valgio iskart,vel i lauka,o po to vel prie valgio.Kazkaip Maja pastaruoju metu aukscio pradejo nebijot,vakar uzlipo ant sofos atkaltes ir jau sokti norejo zemen,o ten iki zemen geras metras su biskuciu,tai spejau uz kailio pagriebt.Tai baisiai isizeide ir su manim dabar nebendrauja :? O del kandziojimosi tai jokie zaislai negelbeja,skaniausia yra mano su Jurga rankos ir nieko daugiau nereikia,jei ranku "neduodam" tai bega i koja kasti.Gal pas tave Benai yra sunims dirbtiniu ranku ar koju? :D |
Mano du perestukininkai irgi ismoko ant lovu lipinet WESPER pries isvaziavima i naujus namus jau skraide nuo lovu, svarbiausia nusokant yra labai gerai atsispirti nuo lovos, kad tik auksciau butu, o WALDWICO asilelis-tai vakar ismoko, tai dabra rusinasi su uzpakaliuku kol uzlipa, o po to laimingas voliojasi.
p.s. WALDWICO buvo jau ir ant auksto uzsikores, Vaiva zino, kokie ten laiptai-man teko ji tik prilaikyt, o siaip tai pats lipo, bijau, dabar, kad nenuskristu, ne sper mazas, o aukstis geras. p.s.po p.s. as sianankt turejau bemiege nakti, nes kai WESPER nebeliko mazgis koncerta su pasiubavimais buvo surenges :evil: |
Vargšiukas Waldwico... O kur Wesper išvažiavo? Lenkijon?
Sauliau, idėja apie dirbtines kojas ir rankas tai nereali :mrgreen: Vakar Bruknė padėjo man tvarkytis, tai vyno jau praktiškai nebeturim iš ko gert... :roll: Gerai, kad mes alų labiau mėgstam... |
WESPA I CSV Estijoje! :cheesy: labai faina seimynele, kuri siuo metu turi dar ir tris azijos aviganius, tures ka Wespa namuose kankinti:))
|
Maja tai megsta slepti nebaigtus grauzti gyslinius kaulus, ausis ir tuos pacius pimpaliukus. Kai grauzti jau nebera ka, o palikti gaila, reikia kieme kasti duobe ir slepti slepti :D
dar labai megstam tampyti virtuves ranksluoscius, kabintis i kelnes, gaudyti visokias muses ir vabalus, lysti po masinom, kai jos neburzgia :) ... taip pat ivairius tuscius vandens butelius, sulciu pakelius, oro gaiviklius... va taip vat mes gyvenam :wink: |
Jo masina ir tusti buteliai, kojines, ranksluosciai-PATYS geriausi suniuku zaislai. pas mane, kai jie buvo, nezaide nei su kamuoliuku, nei su kaulu, pirktu specialiai jiems-zaide su viskuom, kas tik kitaip atrodo-batai, buteliai, ir plastmasiniai ir stikliniai, ranksluosciai, mamos kelnes (su skylemis dabar) zolyte, tulpes...
nu zodziu suniukams tikrai linksma buvo:) |
Pagaliau forumas vel veikia!
Kaip gyvena Girius ir Brukne?turbut auga kaip ant mieliu kaip ir musu Maja.tiesiog akyse keiciasi.Valgo daug,zaidzia daug, tik miega mazokai :D Tik karsta vargsiukei lauke buti,nebent pavesyje vesiau.Tiek ziniu. |
augam labai greitai.Reiktu pasisvert.Jau moka duot letena kai pasakau "duok labas"!Dar kartais pasilauzo,bet duoda visada.Dabar galutinai "itvirtinsim" ta pratima ir mokysimes pagal komanda sedet(nes pastebejau,kad kai ji pasikvieciu jis atbega ir truputi pastovejes sedasi, tereikia tai susiet su komanda ir paskui ipras,kad reikia sestis,kai sakoma,o uz tai gauni est :roll: ).Ant lovu ir nuo lovu sokineja ir laipioja be problemu.Labai mane myli,su kitais seimos nariais nelabai sutaria,nors dziaugiasi juos pamates...Protingas vilkas,visad pasipraso i lauka,zino,kad negalima iskart prie iejimo kakot(greit isisamonino,kad mus nelabai tenkina kakuciu rankiojimas su maiseliais),zodziu,smagus draugas
|
Mes tai tik ką grįžom iš po savaitgalio gamtoje. Bruknė miega nepažadinamai, nes nuo penktadienio vakaro kankino draugų šarpėjų- vogė jo maistą, žadindavo ir varydavo iš jo miegojimo vietų ir t.t. (gaidino, taip sakant :roll: ) Be to, visą tą laiką lakstė laisvai, kėblino su mumis iki ežero (dejuodama ir vis bandydama prigult pavėsyje, bet pamačius, kad niekas jos nelaukia, skubinai bėgdama iš paskos), pirmąkart pamatė "Didelį Vandenį" ir narsiai šoko plaukti paskui Vykį 8) Kentėjo tą baisią neteisybę, kai žmogeliai ant laužo kepa visą avį, o vilkui nei kąsnelio neduoda (nors išvažiuojant jos snukis man įtartinai kvepėjo aviena- bus pavogusi), be to, pavogė beveik pakelį sviesto ir beveik visą jį suėdė.
Daugoka įspūdžių tokiam mažam vilkui :shock: Su tuo maisto vagimu nuo rytojaus imsiuos tvarkytis griežtai- su spąstais vilkams :wink: |
Vilniečiai, susitinkam rytoj vakare gal?
|
as negalesiu-busiu Kaune
|
Galim susitikti kaip tada Vingio parke,arba sedam pas mane i masina ir vaziuojam kur nors kitur.
Gaila tik kad Benas su Girium negali.Ar atidedam susitikima kol galesim susirinkti visi? P.S. Vaiva, kaip jusu Brukne atlaiko ilgesnes keliones?nes mes planuojam savaitgali islekt po Lietuva pakeliauti.kai mieste vaziuojame su ja tai nerami baisiai buna ir cypia. P.S.S. Geles musu kieme tuoj taps retenybe, po Majos vizitu viskas atrodo kaip po karo: apkasai,"bombu" prideta,murzina,zemeta visa iki ausu.Sestadieni vakare ji dingo kazkur kieme,vaiksciojau kieme,saukiau ja - nieko.einu vel ieskau-tik kazkas is apkaso po krumu kaip soks,kaip kibs i kelnes.Pasirodo tykojo kol pasitaike gera proga "uzpulti :D |
Galim susibėgt, ir du geriau nei vienas :) Jei jums tinka, tai gal vėl Vingio parke? 20 val?
Bruknė puikiai atlaiko keliones autobusu, ale šį savaitgalį važiavom mažina, tai Bruknę supykino... Smarkiai... Juolab, kad tokiais keliukais... mane irgi tampė, tik ne taip smarkiai :mrgreen: Be to, buvo ėdus. o dėl ramumo... nu ji bando kelt vėjus, bet nelabai jai kas leidžia tą daryt. :nonono2 |
Vingio parke 20 val. tinka.Busim.
Jei bus daug zmoniu tai galesim sest i masina ir kur kitur nuvaziuoti. |
Ok, iki :)
|
Aaaa!!!!!!!!
Prisiskaičiau apie babeziozę tai aišku nupirkau advantex'o, palašinau ir t.t. Ale vat ėmėm ir radom erkę Bruknei įsisiurbusią. Tai ką naudot, jei tas neveikia? O ką daba su šuniu daryt? Vykis erkę ištraukė, ale ji gyva, nei kiek nenumirus, kaip pagal instrukcijas turėjo būt... |
manau, kad nieko baisaus, tiesiog kuri laika pastebekit suni, ar niekas napasikeite.
|
Musu su Girium savaitgali laukia didelis zygis - keliausim po Dzukija partizanu keliais, po to svesim Rasas, net nezinau kaip jis atlaikys, turbut nest reikes po kokiu 10km.Dar viena problema iskilo - gali buti, jog greitu laiku (liepos pradzioje) isvyksiu i mokymus dviem menesiams Klaipedoje, o po to i Serbija(Kosova) pusei metu,ar Girius dar pazins mane?Ir ka daryt,kad zmonai nebutu labai sunku(nescia ir dar su vaiku), juk jam prasides paauglyste...gal samdyt koki priziuretoja?Siandien buvau palikes viena(su zmona) visai dienai, tai kai pamate mane vos vos neissoko per balkona...net graudu pagalvot,kad toki prieraisu zveri tektu palikt 8 men.
|
Nu Benai, pavarai. Aišku, nepažins. Žmonės, pirkdami šuniuką grynai veisimui, parodoms, perka jį šešių mėn ir dar vyresnį, ir nieko tam šuniukui- nei jis ten to veisėjo labai ilgisi, nei ką.
Aš, asmeniškai, galvoju, kaip nulaikysiu Bruknę ir nebūdama nėščia, o čia patinas :roll: Be to, pameni, CsV klauso tik to, kuris jį dresiravo. Taip kad tau grįžus jam bus beveik metai, jei jis nebus dresiruojamas, turėsi laukinį monstrą. Jei jį dresuos "padėjėjas"- Girius klausys tik jo. Ar jį dresuos besilaukianti žmona tuo pačiu prižiūrėdama dukrytę.... hm.... Brač, Vykis po savaitės trim savaitėm išlekia į Švediją, ir tai pergyvenam, ar klausys jo grįžus, ar pažins... |
Quote:
o suns su savimi pasiimt negali? negi jiems ten suo maisytu? nes zmonai uzkraut tai jau labai negrazu (bijau, kad po to "netycia" gali ir nerasti, nes ji ir taip daug darbo turi) o ka ji i tai, kad suo su ja liks? |
na matai,sutartis mane ipareigoja vaziuot i taikos palaikymo misijas,be to taip as uzdirbu duona seimai(zoopardavejo alga ne kazin kokia),anksciau galvot negalejau,nes viskas prasidejo(pranese apie misija) tik birzelio 1d.,tikejausi,kad nepraeisiu sveikatos patikrinimo,bet praejau.Be to misija kol kas vienintelis sansas susitvarkyt su skolomis ir pan..Du menesius kol busiu Klaipedoj tai ir zmona ten bus,tai dar matysimes(kasdien,tikiuosi,jei leis,prasysiu,kad galeciau nakvot namie,pas tevus),del to tai nera problemos,is Serbijos lyg ir leidzia viena karta grizt namo,jei tai tiesa,tai butu du tarpai po tris menesius,gal nelabai baisu?Viso gyvenimo iskart neapgalvosi ir nesuplanuosi,jei butu imanoma ne uz ka nevaziuociau ,juolab,kad rudeni turi gimt antra dukryte...taip,kad neskubekit teisti
|
Jezau, Benuk, as tikrai (ir mes visi) NETEISIAM as tik, kaip mama vilku, baisiai pergyvenu, kad tik viskas butu gerai, nes nenoriu, kad kiltu problemos del suniuko, vien del to, kad dabar pas jus ir taip gausi seimyna.
as viskuom kuom tik galesiu tau ir Irmai padesiu, manau, kad ir kiti "saviskiai" ta pati padarys, jei ka duok zinot-paglobosim lialiu jei reiks (man net jei ir pyktis su savo mama man tektu :D ) svarbu, kad tik viskas issiprestu visiems patogiai. As ir taip jau pastebejau, kad ko gero man paciai teks pradet i VLN vazinet jus dresuot, tad galima sakyt, kad Girius augs po musu visu gera prieziura. del to, kad suniukas prisimins tave-nebijok, prisimins kuo puikiausiai, gal tik pradzioj siek tiek paraukys nosi, bet iseisi su juom tik dviese i zygi ir vel busit viena gauja . (Harka ta pati isgyveno-man buvo baigiamieji egzaminai ir praktika uzsienyje, tad jai teko iki 7 menesiu bemaz tik su mano mama bendrauti-bet nieko, vis tiek as jai VIESPATS esu o mama-geras mielas draugas :wink: ) viskas bus gerai.svarbu noret tureti tai ko nori ir viskas pavyks. :cheesy: |
Quote:
|
vaje, koks mano Waidis nardytojas! 8) pirma karta kai karstu oru susipazino su tuo keistu dalyku, ezeru, tai nieko nemastes nuo kranto kad soko i vandeni! manes vos infarktas neistiko.. o siandien buvom prie karjeru, tai iskarto tik pamate vandeny, tiesiai i ji puole! braidzioja, sokineja, nardo! :shock: taip labai jau juokingai : isilipa i vandeni ir kisa galva gilyn, makaluojas, vartaliojas! nors ir kaip linksma buvo ir jam ir visiems kitiems, bet kaip visada " kai tik linksmybiu ikarstis tai tuoj seimininke prisistato, su priekaistais!" :cheesy: mat labai jau baisu man buvo, kad nieko gero nebus is to jo nardymo.. tai norejau paklausti kaip jusu suniukai bendrauja su vandeniu?
|
Ojojojoj. Netyčia nepalankiai susiklosčius aplinybėms, mudvi su Brukne ir dar viena mano bičiulė šįryt įveikėme apie 15km pėsčiomis beveik nesustodamos, per žvyrkelius... Ji turėtų manęs už tai nekęst, bet nieko, net neniurzgėjo, tikriausiai suprato, kad taip reikia ir nieko čia nepakeisi...
|
oba! kokia saunuole mergyte :D na ir istverminga! as tai galvojau ar Waidilka tiek nueis sestadieni miskais.. bet kazkaip geriau jau mes vaziuosim, bo bijau, kad paskui bus nelengva man nesti puse kelio toki grazuoliuka :mrgreen:
|
Sveiki,
Vaziuosim su Maja savaitgali prie Kursiu mariu, link Rusnes,Kintu ir t.t. tai reiks paziureti kaip reaguoja i vandeni :D Vakar pagaliau galutinai supazindinau Maja su stafu Edziu.vargsas kencia visokius Majos kabinimusis dantimis i ausis ir t.t.Jei atsibosta graziai su galva nustuma.Bet uztat dabar jau ramu vedzioti,nes Majukas eina ten kur eina stafukas :D |
Turiu prasyma, toki dideli, dideli
NUOTRAUKU nauju, graziu su paugejusiais vaikais kaip atrodo Wikis-Waldwico galit paziuret gyvai www.girios-dvasia.wolfdog.org/w ten filmukai "Vikis" |
Sveiki dar kart,
Vaiva atsimeni snekejom apie dar viena susitikima musu vilkiuku?tik dabar gerai butu kad Benas su Girium butu jei gali.Ar gali Benai? Tai iseina siandiena arba rytoj,arba jau kitai savaitei atidedam. |
Šiandien tai vargiai... Gal ryt, jei neišvažiuosim :roll: Benai, tu gali?
Nors aišku galim ir kitai savaitei atidėt. |
Gal tada geriau kitai savaitei atidedam,nes rytoj as nelabai galiu,reik ruostis isvaziavimui kelioms dienoms,be to daug darbu prie namo.Prifotografuosiu Maja per sventes.Imesiu nuotraukas i yahoo jei tilps.
|
Del nuotrauku siulau pasidaryt kiekvienam puslapeli www.fotki.com
nemokama greitai idedama ir telpa kiek tik nori ir visi be problemu, zinodami tavo albumu adresa randa ir pasiziuri ok lauksim fotkiu |
Mums tai nelabai butu iseje sia savaite, nes iseinam i triju dienu pazintini zygi po Varenos miskus,lankysim partizanu bunkerius ir tt.Nezinia kaip seksis, nes reikes iveikt apie 50 km, jam tai dar gana daug,gal teks panest...kita savaitgali iseitu nebent penktadieni, nuo 20 val.,nes sestadieni isvaziuoju saugot kazkokio metalistu festivalio :roll:, o dar kita savaitgali jei neissisuksiu isvaziuosiu i Klaipeda(po to ir Girius ten atvyks),o tada jau i Kosova(ten Girius nevyks),taip,kad greit nesimatysim...cia blogesniu atveju...geresniu atveju(jei i misija nevaziuosiu),turesiu laisvus savaitgalius(tikiuosi) tik nuo liepos 8d.,nes iki tol organizuojam viena festivaliuka :wink: ...man geriausiai tinka penktadienio,ketvirtadienio vakarai 8) vat
|
Akivaizdu, kad geriausia susitikt vidury savaitės. Kitą savaitgalį ir mes išlekiam, tai...
|
Demesio-kitas penktadieni turit pasiskiepyti, nepamirskit :wink:
|
Žinom žinom. Vaists nuo kirminų jau sugirdėm, lauksim penktadienio.
|
Jo jo nepamirsom
nuo kirmeliuku ir gi davem tablete visaip bandem duoti tai isspjauna,neskani matyt :D siaip taip suvalge :D Maja niekaip neismoksta daryti lauke Vedam uz namo teritorijos i miskelius 3-4 kart per diena nieko nepadaro aisku,bet tiktai i nama gryzta ir pridirba. Buna kad prasosi i lauka nakti,isleidziu pabunu su 5-10 min. ir nieko,tik gryztam namo ir vel pridirba :( |
Gal nesaugiai jaučias už teritorijos ribų... :roll:
Maniškė tai lyg ir daro pažangą toj srity :ylsuper |
nu net idomu, nes siaip tai bachurai jau labai nevalyvus buna, mergiotes greiciau ismoksta buti mandagios.
maniski Vikis tai per nakti padaro dvi balas ir viena dideli reikala (hm sianakt neradau idomu kur "padejo?") bet siaip tai bando i lauka eit, nors dazniausiai "nenunesa" ir kur nors prie duru pasisioja. bandykit laikrascius patiest-siaip pas mane jie stengesi ant laikrasteliu daryti ir dabar bando pataikyti ju ribose. isaugs, pvz. drauge su malamutais jos bachurui 6 menesiai o jis vis dar pasisioja namuose, nes neislaiko. |
Nu zinok tik va pasnekejau kad namuose daro,nuvaziavau namo isvedziau i lauka Maja,tai viska tvarkingai atliko lauke :D Tai gyriau gyriau labai kokia ji gera. :thumbs
|
o ji buvo labai jau patenkinta del to, nu kaip ir visi vilkai kai juos giri.
p.s. kai kurie kinologia kaip tik mokina sunis daryti pagal komanda-gal ir mes pabandom, gal iseis- (drauge taip rotveileri buvo ismokinusi-tai sake jega, mieste gyvendavo, vos tik iseina-komanda "darom sysiu" ir suniukas tupt :cheesy: ir jau lengviau :wink: ) |
|
WOW nera zodziu-kokia ji grazi, tikra Harkos kopija, saunuole, o ir parodai labai graziai ir taisyklingais stovit, tik pastabele-snukutis irgi turi matytis o suns fiksavimui pavadelis naudojamas :cheesy:
saunu, labai jau noriu mazge gyva pamatyt, einu Taro su Seba pasigirsiu (Bruknes ir kitu vilku teveliui) |
Daiva, o ji tau ne per kūda? O nugara jos tiesi? Bo mumi jau vaidenas visokie nelygumai... :|
|
zinai ji be galo isgrazejo, nugara tiesi grazi, o kudumas-sveikas nes jaunas stiprus sveikas sunytis auga.
viskas gerai |
grizom is zygio,tai esam gerokai pavarge...po pirmos nakties Girius visa diena stauge,nes masalai sukandziojo jam bemiegant nosi ir leteneles,tai negalejo normaliai eit, nes labai nieztejo, bet nesamas irgi nesileido tai teko norom nenorom apeit tuos 45 km,antra diena normaliai praejo visa marsruta,kol as ieskojau malku tai jis pavoge kepimui padetas desreles,vienam kuris norejo atimt ikando,tik kai mane pakviete paliko tas desras ramybej.Dabar siunta ir toks pilnas energijos,kad man,pavargusiam net pikta ir pavydu darosi
|
uuu zveris auga.
p.s. geras vilkas zino, kad grobi reikia tik su savo vedliu dalintis nors Benai-tau ir tavo seimos nariams jis jokiu budu negali urgzti del maisto-jei bandys-vilkiskai paauklek-uz pakarpos, ant nugaros ir nudusink jo izuluma. |
na jis puikiai isisavino komanda "fu",kai ka nors paima tai suurzgiu piktai "fu!" ir jis palieka kas tai bebutu.Siaip jis is pradziu ir ant musu urzge,bet as kelis kartus specialiai paimdavau jam is nasru kaula ar kt. ir jei urgzdavo tai gaudavo nesmarkiai per uzpakali,tai dabar man nieko nebesako,kartais ant Symantes negarsiai suurzgia ir bando su savo kaulu nesinas pabegt nuo jos,vakar tiek ilgai nuo jos begiojo su mesgaliu,kad nerasdamas kur pasislept is nevilties net suinkste
|
Bruknė už urzgimą atimant kaulą gauna daug, piktai ir smarkiai. Mėtykit akmenimis, bet esu atvira. Su jos charakteriu kitaip sunkiai susitart eina. Dar ir pražiodyt tenka, kad atimtum.
Dar gauna už puldinėjimą ant mano paukščių ir kiauksėjimą, kai mes valgom (tipo, "duokit man") |
Quote:
http://www.wolfdog.org/php/modules.p...wtopic&p=57182 |
na Waidis irgi moka gerai komanda ne! taciau kiti zmones is jo mesos gabalo neatims, jau irgi reikia mano pagalbos :) o siaip nevisada eina is jo atimti! kai pats "susimedzioja" tai nelabai nori dalintis. jo medziokle tai buna tokia, kad turedamas puikia uosle, jis eina graziai takiuku, sustoja, ir i sona pora metru nulekia, paskui laimingas su kokiu paukstuko lavonu pareina. o man toki fuu.. tenka is jo nasru traukti... o siaip tai saunuolis, atiduoda maista, klauso, na neskaitant kartais paniurzegijimu, ir "oziuku" :) visiems labai linksma kazkodel kai mes snekames niurzgedami vienas ant kito, bet labai greit issiaiskinam santykius, ir toliau ziurim i vienas kitam i akis laimingi :)
beje mano mazius, ai nu nors taip jau nebgalima sakyt, bo jau tikrai paauges, skendo kaime.mat norejo nuo statoko kranto atsigerti, ikrito ir supanikavo. maniau kad i vandeny daugiau nebelips, bet aciu aciu jam, ir toliau kaifuoja vandeny pamates :) o mano telefonas iki dabar dziuva... beje Benai koks festivalis? labai jau idomu pasidare ;) |
Sveiki,
Gryzom su Maja vakar is keliones.Del vaziavimo masina tai jokiu problemu nebuvo.Tiesiog ramiai uzmigdavo kai vaziuodavom.Tik, kad labai jau knietedavo aplankyti miskus ir pievas aplink palapine. Ir kaip tik musu nevadino.Viena moteriske savo draugams rimtu veidu aiskino, kad musu Maja yra shakalas :D, kitas zmogus nutare, kad tai vokieciu aviganis-albinosas(kadangi musu Maja balta kaip pukas). P.S. Fotografijas i "fotki" ikelsiu rytoj. |
http://members.fotki.com/waidila-girios-dvasia/
na pagaliau ir mes galime pasirodyti kokie uzauge :cheesy: |
Ei vilnieciai kada planuojam susitikima?
gal rytoj vakare 20 val. Vingio parke kaip visada? |
Jau kaip tik norėjau siūlyt :) Mums tinka :)
|
OK.!
Laukiam ziniu is Beno. Zodziu, Benai jei tu mus matai ir girdi :D Mes ryt busim Vingio parke:) |
Pagaliau gavau senesnes Bruknės nuotraukas iš mūsų pirmojo savaitgalio kartu. Pramogavom Lenkijoje, jotvingių festivalyje. Bruknė turėjo daug gerbėjų ir saugotojų :wink:
Pasigrožėkite: http://public.fotki.com/VilkasBrukne/brukn_suvalkuose/ |
buvo dinges internetas,tai tik dabar pastebejau...negerai gavosi...beje susiderinau,jog i misija dabar nevaziuosiu,o vyksiu pavasari i Afganistana,Girius bus jau didelis,Symante eis i darzeli taip,kad dideliu rupesciu turbut nekils.Gavau darbo pasiulyma akvariumistu dirbt ir vazinet pas klientus,tai dabar galesim su Girium kasdien nesiskirt,ismaisysim visa Lietuva,masina (VW Passat) didele,bus jam kaip voljeras,galesim pietaut sustot kur nors miske ir pan.,turetu but smagu...Gaila,kad neturiu fotiko ir nemoku nuotrauku idet,tai parodyciau koks zveris jau uzaugo,toks jau kaip reikiant...
|
Tai reikia dar vieno susitikimo :) Mums šiandien labai Giriaus trūko, taip norėjosi pasižiūrėti koks jis dabar. Nes mergos tai jau ohoho kokie žvėrys ;)
|
oo saunu cia jums, ir as noriu jus pamatyt
benai-liuks, ziurek, gal pro mane kada vaziuosi-duok zinot-i svecius uzsuksi-as tave kava pavaisinsiu, o suniui kaula dideli duosiu:) labai jau noriu lialiukus paziuret. p.s. o del nuotrauku-tai kooperuokites kokia diena ir darykit bendra foto atelje. |
Vaiva-nuotraukos FANTASTINES
|
Perduosiu mergytei, kuri fotografavo :) Šiandien pasiskiepyjam ir vėl išlekiam, valkatos bastūnės :)
Daiva, atvaryk į Kernavę, mudvi su Brukne planuojam apsilankyt ten, pasilinksmint, pasimokyt. Liepos 6-8, atrodo. |
Hm mielai, bet zinai dabar esu prirista prie namu-nes noriu kuo greiciau savo triobele isirengti ir ten issikraustyti, tad pati supranti-remontas...remontas...
|
Niu jo :(
|
Sveiki,
Pagaliau idejau Majos nuotraukas Bet kolkas tik senesnes,kokiu dvieju savaiciu senumo Savaitgali imesiu sviezias nuotraukeles http://public.fotki.com/Walmaj/maja_namuose/ |
Gryzom tik ka is skiepu!
Sake uz menesiuko reiks dar karta ateiti Tik labai karsta buvo masinoj tai seilejosi Majukas labai,aisku slapia snukuti valesi i seimininko kelnes :D |
aa kodel sake, kad uz menesio dar reikes? o nuo ko skiepino tada? gali lipduku uzrasus parasyt? ir nuo kokiu ligu skiepijo, nes man veterinaras kur siandien Vikuti skiepino nieko neminejo.
hm. idomu cia pasidare, gal ir mums pasikartot reiks skiepus. |
Zinok neturiu dabar knygeles skiepu,palikau namuose.Paziuresiu namuose po darbo kai grysiu,gal tikrai ka nors sumaise :x
|
ok tada lauksim,
gali but kad ir nesumaise, nes vienas vakcinas naudoja tik karta o kitas skirsto i keleta vakcinaciju.Taip vadinamuju revakcinaciju. reikes vaistu kataloge veliau paziuret , kokia vakcina buvo konkreciai naudota ir tada viska issiaiskinsim. |
Mes ir tik ką po skiepų. Ir mums reikės po mėnesiuko, t.y. po trijų savaičių ateit. O lipdukai tokie pat kaip kad anie...
O mes sveriam jau 9,8 kg :) Mums dar sakė nekeliaut, bet kad šiandien reikia... Bet gal nieko, vis tiek man ant kelių... Sauliau, mašinoj kai karšta ir Bruknė labai seilėjas. |
sveiki :) vaje kaip as noriu pamatyti kokie jusu mazyliai uzauge! :wink: bet deja deja... neisivaizduoju kada man pavyks su jumis susipazinti :cry: o dabar net foto negaliu paziureti! bo kaime internetas tokio letumo, kad as greiciau nuvaziuociau namo pasizeti negu cia visas paziureciau...
mes irgi siandiena skiepijomes, tai Waidis pramiegojo, pakol jam suleido :lol: o kokia geda... vetas pas save kompe neturejo tokios veisles kaip cekoslovaku vilksunis, tai mumis uzsirase kaip vokiecius... sugebejau istarti tik "o siaube!"... beje o kiek sveria Vikis su Widmo? nes Waidilka siandiena pas veta svere 12 kg.. :mrgreen: |
ATSIPRASAU-duok vetui i galva, kad kuo greiciau istaisytu sita klaida-nu dar geriau-mus vokieciais pavadino. izeidimas :cheesy:
Vikutis irgi panasiai sveria, nes ant naminiu, o ne elektriniu svarstykliu sveriau. del skiepu-skambinau i Vilniu ir pasirodo yra taip: naudojama vakcina Vanguard-revakcinuoti suniukus galima tik po metu, nes visa reikalinga imuniteta jau gavo, taciau veterinarai del sventos ramybes ir dar geresnio atsparumo pataria skiepinti trecia karta polovalentine vakcina. Tad jei norit kad suniukai butu tviretesni-pasiskiepinkit dar karteli, nes vis tik, kol mazas, tol silpnas. o stai pasiutlige-tai pakartoti tik po metu bereiks. |
Mums tai pažadėjo įvesti čekoslovakų vilkšunius, o įrašė kaip... mišrūną. :roll: Bet žadėjo pakeist...
O šį savaitgalį Bruknei teko važiuot troleibusu, traukiniu ir... tranzuoti... :shock: Ji turėtų manės nekęsti. Ale nieko :cheesy: |
ir kaip, patiko Bruknei tranzuot? :mrgreen: nes Waidziui turbut teks tokia linksmybe savaitgali, nes i Bliuzo naktis vaziuojam, o su autiku nuobodu biskuteli :roll: siaip tai masinoje jisai pakankamai ramiai buna jeigu nera ziauriai karsta, nors drauge sako man kad su juo niekas nevaziuos ir negyvens vienoj palapinej :mrgreen: bo atseit jisai zmoniu kankintojas.. atsigula i lova ir kramto kitiems ausis.. bet as to nepastebiu kazkodel :mrgreen:
|
Sveiki,
Vaziavom su Maja i kaima si savaitgali.Tai masinoj labai seilejosi.ir pora kartu apsiveme. Turim tokia problema:Maja jau pripratinom lygtai lauke daryti,po nakties neberasdavom kruveliu ir baluciu.bet va vel ryte atsikelem,radom ne kruvele, bet tik jos pedsakus-ji viska suvalge!Taip atsitiko jau antra karta.Siandiena vel palikom ja viena kambary,bijau kad kakucius rasiu vel suvalgytus.kodel ji taip elgiasi?gal nenori kad mes pamatytume kad ji namuose o ne lauke pridare?Siaip jei namuose ji pridarydavo tai mes ja visaip gedindavom(pvz. maja ar tau ne geda..... ir t.t.) ir ji is savo elgesio parodydavo kad ta gedinima supranta,gal dabar valgo kakucius del to kad nenori kad mes pamatytume? |
ne nieko baisaus ,suniukas tikrai nesigedina ir viskas yra normalu (nu dalinai, kaip kas apie tai mano).
kakuciu edimas pas suniukus-pas dauguma suniuku norma-nes ju dar skrandzio fermentai tik pradeda gamintis ir visa fiziologija tik kuriasi. todel jiems trukstamas medziagas-padedancias virskinti ir siaip "skanias" jie gauna esdami visokius brudukus ir kakucius. parodykit jai koki arklio ar karvutes kaki-leks kaip akis isdegusi ir lapnos, nes zino mazas vilkiukas-kad geriausia jos skrandukui padet kuo greiciau ismokt virskint tai visokiu brufuku edimas. Nu cia fiziologija ir nieko baisaus-isaugs ir viskas bus gerai. p.s. atsiminkit kad jie yra genetiskai ir savo poelgiais stipresni uz sunis-ir pas juos labai daug to naturalumo-vilkiskumo yra ir nereikia stebetis, jei kazka tokio keisto daro-ju genai is proteviu juos "moko" ka kad suesti kai skranduka skauda ar kaip virskinima pasigerint. mano Vikis ir gi eda "prie progos" ir is kitu veislynu kilusius snukius maciau ta darancius ir Harka, kai maza buvo-ta pati dare. |
Nu jo, pro karvės "pyragą" pravest tai reikia sveikatos turėt :)
O tranzuot mums sekės... įdomiai. Mat buvo vakaras, temo, mudvi buvome su dar vienu bičiuliu ir klaikiai apsikrovę nešuliais. Susojęs mums tinkantis autobusas net durų neatidarė vairuotojui šunį pamačius... Laimė, sustojo tokie truputį pažįstami žmonės, bet jie, kaip vėliau paaiškėjo, nei mūsų pažino, nei Bruknę pastebėjo... :) Reikiamą vietą pasiekėme (mat dar reikėjo nemažai pėsčiomis eiti) jau visai sutemus... O va traukinys tai išvis nuostabi transporto priemonė keliaujančiam su šunimi :) |
Sveiki,
Kelinta valanda daug maz gali baigtis paroda kuri vyks Ukmergeje Liepos 15 d. kur Vaiva su Brukne vaziuos?Reikalas tas kad jei paroda baigiasi nelabai velai vakare tada mes su Maja vaziuosim ten irgi pasiziureti.Nes man vakare reik buti Utenoje.Ir dar klausimas,jei ten vaziuoti su suniuku ir buti su jumis ar reikia isanksto uzsiregistruoti ir t.t. ar tiesiog bus simbolinis mokestis uz iejima su suniuku. |
Labai vėlai tikrai nesibaigs. Galų gale, niekas juk nelaiko iki pat pabaigos :) O ir mokėti už šuniuką, kiek žinau, nereikia.
|
All times are GMT +2. The time now is 02:18. |