Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Auklėjimas ir charakteris (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=140)
-   -   Mažo vilkiuko auklėjimas (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=3851)

vike 27-11-2006 20:40

Šiaip aš labai pigiai mokėjau. Na, tik tiek, kad Vaidis išeina iš jo kažkodėl :roll: bet padėjo keturi karabinai, ir vsio, o kaina skiriasi labai nuo kitur parduodamų.. Tik tiek, kad čia Klaipėdos rajone.. Bet gal ką išeitų sumastyt..
O Vaiva tavo nuorodos man neatidaro..
:roll:

Saulius 05-12-2006 12:01

Sveiki,
vakar bandem Majai daryti generalini sukavima.bet labai muistesi ir be to sunku toki kaili issukuoti gerai.tai vakar tik uzpakali issukavom :D siandiena teks jau visa issukuoti.

vike 05-12-2006 12:51

:) O tai Maja, kaip Bruknė, irgi labai šeriasi? Aš tai vakar Vaidį šukavau irgi, tai jisai specialiai ten mane nervinti bandė :lol: Atsistoja, ir tik pradedu šukuot, tipo susileidžia ant šono, ir jau tokį angelą vaidina, bandau statyt keldama ant kojų jį, ir vėl griūna, atseit kojos nelaiko, paskui susirangė ant mano kelių, tipo taip šukuok :lol: :twisted: Nors pas mus nelabai yra ką ten šukuoti, nesuprantu.. Čia jau atrodė, kad pradėjo šertis, bet ne pasirodo :mrgreen:

Saulius 05-12-2006 12:57

Gal ir seriasi,bet kai kailis storas tai ant majos nesimato.Namai tai pilni plauku kaip visada.Tiesiog jau seniai sukavom, tai nutarem dabar pasukuoti kelis kartus iki parodos.

Vaiva 05-12-2006 19:15

Man tai paprasčiau kas antrą dieną pašukuot- ir plaukų mažiau namie, ir šuo įpranta...

vike 09-12-2006 09:27

:lol: Vakar kol nebuvau namie mama buvo Vaidį uždariusi garde, ir aš tik dabar pamačiau kaip atrodo gardas :mrgreen: Mama tik pasakė, kad jisai iš jo išėjo :roll: Ogi išlindo pro tokį tarpą, pro kurį aš net mažojo kudliaus, Dolio, neprakiščiau :shock: O tarpą pasidarė, sulaužydamas toje vietoje kur yra suvirinimai, kampe viršuje.. Būčiau ir nepastebėjus, jei nesimatytų, kad sulankstytas gardas.. Na, neveltui aš jį slieku vadinu, pro bet kokį tarpą išlys..
Daiva, jaučiu man greit reiks tokio narvo kaip pas Margo, tas didysis juodas, kur suvirintas galingai, ir su grandine :mrgreen: :mrgreen:

Vaiva 10-12-2006 20:26

Bruknė tai savaitgalį su Vykiu ir kompanija buvo į miškus išėjus. Sakė, rado nušautą stirną, tai Bruknę labai sudomino: laižė snukį, bandė pilvą plėšt, bet vat matos, instinktas yra, ale žinių vis tiek reikia :)

Vaiva 10-12-2006 22:44

Siaubas, negaliu, kaip juokinga, Bruknė tokia nusikalus, kad ausys nestovi, kėpsta į šonus :mrgreen:

Saulius 11-12-2006 08:24

Jo juokingai atrodo :D
As manyciau cia yra pirmas vilksuniu pozymis, kad jie yra pavarge.
Seriam dabar Maja Nutra Gold,ir zinokit susitvarke visi viduriavimai,nevalgymai ir t.t. Aisku pries paroda dabar sukudo truputi,nes mazesnes porcijas duodame.
Labai patinka kai sukuoju as ja ,vartosi visa patenkinta.

wolfin 11-12-2006 08:30

nu visi kalba kad nutra gold geresne, speju, kad ir man pabandyt reiks, kai tai ka dabar turim sunemniosim.
o jus kuri NG pirkot?

Saulius 11-12-2006 08:38

Pirkom NG puppy large breed. At vaziuosit pas mus nakvot (baliavot) per paroda tai galesit pabandyt:)

wolfin 11-12-2006 08:45

ok sutarta :)

Saulius 11-12-2006 09:40

Yra tokia skiltis vilksuniu puslapyje kaip "suauge sunys iesko namu" ir ten visokiausio amziaus sunys.Tai sie sunys neteko seimininku,ar tiesiog seimininkai nebenori ju laikyti?nes yra ir visiskai suaugusiu sunu, kurie nemanyciau,kad labai pritaptu prie kito seimininko.

Saulius 15-12-2006 07:48

Labas Daiva,
Kai vaziuosi i vilniu tai pasiimk paklode pagalve ir kuom apsikloti kokia,nes mes su Jurga nelabai turim matai:)

wolfin 15-12-2006 09:00

zinom, zinom, jau seniau apie tai kalbejom, visi mes turim miegmaisius pagalveles ir "kaldrytes " pasiimsim, kad minksciau butu.

mums seniems vilkams bradiagoms svarbu, kad stogas butu virs galvos, o visa kita labai dideles reiksmes neturi.

ech jau siandien laukiam sveciu. sedziu kaip ant adatu :)

Saulius 15-12-2006 09:19

Del miegojimo tai nesijaudinkite, yra lova viena ir du dideli pripuciami ciuziniai.taip kad miegosit minkstai:)
Pora dienu Maja buvo prirista prie budo,nes zmones dirbo namo teritorijoj.tai i buda neina (turbut specialiai), guli lauke per lietu.
Siandiena bus didieji Majos maudymai,sukavimai :D

wolfin 15-12-2006 09:27

oo tai su visu komfortu busim. Dekui.

:) Maja prie budos-tai turbut pirmas vilksunis priristas prie budos? grandine atlaike? antkaklio nenumove?
nes maniske viska iskombinuotu, kad tik priristai nereiktu sedet.

p.s. kokiu sampunu maudysit?

fenuot galima tik plauko nestatyt, o guldyt, (nesukuot pries plauka pacioje pabaigoje o tik dziovinimo metu)

o as galvoju ar man maudyt Harka ar ne ?

bet jei ji su 3 pacanais lauke palakstys ko gero tkes kist i vonia, nes bus juoda kaip velniukas :twisted:
Quote:

Originally Posted by Saulius
Del miegojimo tai nesijaudinkite, yra lova viena ir du dideli pripuciami ciuziniai.taip kad miegosit minkstai:)
Pora dienu Maja buvo prirista prie budo,nes zmones dirbo namo teritorijoj.tai i buda neina (turbut specialiai), guli lauke per lietu.
Siandiena bus didieji Majos maudymai,sukavimai :D

Vaiva 15-12-2006 13:14

A jo, mes ir šiandien skalbsim Bruknę, oi, neįtaria ji, kas jos šįvakar ir ryt laukia... Sauliau, o jūs vėliavytes prie maikių prisisiuvot?

Saulius 08-01-2007 16:19

Sveiki,
Maja siandiena pirma karta narve palikom.
gryzau per pietus isvesti,tai sedi visa pikta ir nepatenkinta labai.
i narva pasodinom del to, kad ismoktu daryti visus reikaliukus kai isvedi i miskeli,o ne namu teritorijoj:)
Sestadieni isvaziavau su dviraciu ir Maja.Tai zinokit jokiu problemu. O Majai tai labai patiko,tik spek minti pedalus! Jei tokia silta ziema bus reiks ir toliau praktikuoti tokius pasibegiojimus, nes yra pas mane 6 km marsrutas, kuriuo rudeni savaitgaliais Maja vedziodavau. Ir paciam kaip sakant ne pro sali pasportuot :D

vike 08-01-2007 17:29

Tuoj bus šalčių, nes Vaiva baiginėja jau savo kepurytę gamint :shock: :mrgreen: O jei rimtai tai ir aš vis galvoju, kad reikia iš kaimo dviratį parsigabent. Bo oras, kai nelyja, labai fainas pasivažinėjimams, tik vat nežinau, kaip suderinama Vaidis ir bėgimas šalia dviračio :P Ir šiaip, kokie atstumai, krūviai kaži jau galimi? Taip ir tenkinamės mes tiesiog pasilakstymais miškuose laisvomis minutėmis, bet vat su dviračiu manau gal geriau, nes jei tas bandiūga per mažai išsilaksto, tai tiesiogine to žodžio prasme bando LIPTI į sienas iš nebuvimo ką veikti :? :shock: O tiek trankytis po miškus, kiek norisi abiems, nevisada yra laiko.. :?

All times are GMT +2. The time now is 18:35.