![]() |
Stado rzeczywiscie imponujące bylo- w naturze takie nie wystepuja :p
Jakby ich zostawic samych, ciekawe ilu by zostalo 8) (ale chyba wole nie sprawdzac :lol:) |
Quote:
a ta jamniczka... normalny etap kształtowania się tożsamości homoseksualne - wszystko z nim w porządku:p8) |
Quote:
Nie wiem ile by zostało, ale jakoś podskórnie wydaje mi się, że moja Suczita by się ostała... jako suka rozpłodowa :D |
Quote:
Zresztą nie powiem, zebym sie martwiła - pukac moglby sobie do woli, a dzieci z tego i tak nie bedzie ;-) Biorac pod uwage obfitość miotów w hodowlach csv ostatnio, nie jest to takie zle rozwiazanie :rock_3 |
yyy, chłopaki tj. Pawle i Marcinie - czy mogę zabrać sobie kilka fotek?
No i jeszcze Bachuniowymi chciałam się z Anetką podzielić, ok? |
Quote:
Jasne :p jeśli chodzi o moje, to napisz na maila, o które Ci chodzi, to Ci prześlę:p |
Quote:
A że w miarę jedzenia apetyt rośnie, to trzeba wymyśleć jakąś atrakcję co by pobić kolejny rekord - ja mogę nad Wisłą jakiegoś badyla znaleźć i zrobimy "bonitację z d..y", test na wytrwałość w zalotach do Suczysławy, itd.:twisted: |
Quote:
|
Quote:
|
No ba! I możnaby mieć życzenia, np. podać wymarzony jeden parametr do wpisania, żeby zaoszczędzić na kolejnych bonitacjach i wyjazdach :)
Ależ by była frekwencja ! Uch..... |
Quote:
o to to to, właśnie. Ja miałbym stabilną emocjonalnie sucz, a co!:lol::lol: |
Quote:
Częstuj się :) |
Pieeekne okolicznosci przyrody, super foty i przednia zabawa:))))!!! czad!
|
Pawle, czy ja mogę podkraść kilka pięknych zdjęć i wrzucić u siebie na facebooka? :)
|
Quote:
|
A nie myslales o wydaniu albumu? Cztery Pory Roku Wonderfulji ES i Jej Przyjaciół...
|
Quote:
Nie myślałem, ale jeśli już to jeszcze przyszła zima do obfotografowania zostaje :p |
w dzisiejszym odcinku gościmy: Bashtee Wilcza Saga, Bies Welkoscyrz, Baner (Tannin) z Peronówki, Lars Dar Wilka, Wonderfull Wolf Eden severu
https://picasaweb.google.com/1021587...z2momLjKnZ1QE# :D :D |
Hehe, zdjęcia jak zawsze fantastyczne!. Świetne ujęcia Larsa jak... wcale nie boi się chłopców :D
PS. Marcin, żyjesz? :) |
Quote:
Quote:
wiadomość wysłana z iPhone |
All times are GMT +2. The time now is 19:07. |