![]() |
Ech, piękne, piękne...jak i okoliczności przyrody w jesiennym słońcu, którym uległy i bure.
Dziś była wersja; " już szron na głowie, już nie to zdrowie,a w sercu ciągle maj" :) (te dwa pierwsze to u Cheya:p). Swoją drogą- wypatrywały pozostałych członków watahy.. Pawle, dzięki, za resztą tęsknimy:) |
Quote:
|
My również zazdrościmy. Widać, że pięknie było :)
Następnym razem, jezeli starszyzna pozwoli, chętnie się przyłączymy :) |
Piękne psy, piękne zdjęcia. A cóż Księciuniowi stało się w łapkę? Choć mimo to chłopak i tak fruuuwa :))
PS i podpisy pierwsza klasa! |
Quote:
|
kolejny weekend, więc... Bies, Bashtee, Baner i Wondera występują :)
https://picasaweb.google.com/1021587...CLygh97nzbjiQw |
Dziękuje bardzo naszym dzisiejszym gościom za spotkanie: Martynie z Centusiem, Rybce z Shayem oraz Pawłowi z Sharnem. Mam nadzieję, że dobrze się bawiliście i że jeszcze nas odwiedzicie :)
Poniżej zdjęcia z dnia dzisiejszego: https://picasaweb.google.com/1053934...scieWWarszawie# |
Ja również bardzo dziękuję za wczorajsze wspólne spacerowanie i "niespodzianki" :D było ekstra, kiedy powtórka :rock_3 ??
kilka fotek ze spędu tutaj: https://picasaweb.google.com/1021587...eat=directlink |
Quote:
Bies był chyba wyposzczony, bo dzisiaj zapałał gorącym (odwzajemnionym) uczuciem do pewnej jamniczki :roflmao mix wilczaka z jamnikiem, hmmm, tego jeszcze nie bylo :rock_3 (tzn do pelnej konsumpcji nie doszlo, na szczescie :)) Foty piekne, nawet nie zauwazylam, ze wczorajszy spacer byl taki dynamiczny :shock: |
No nie mogę! jakie zdjęcia!!:lol::lol::lol::lol:
|
My też OGROMNIE dziekujemy: współspacerowiczom, fotoreporterom i wyjątkowym gościom. Zapraszamy częściej ! Chey będzie trenował aby być coraz lepszym "dyżurnym":) A wszystkie klasy dostają promocję na następny poziom :D
|
Narsil kradnie serca - cudny pies!
|
Quote:
Quote:
|
w przypadku niektorych niestety rowniez pedofilia :lol:
|
Quote:
Absynt Wilk z baśni (Jaskier) Bachus Dar Wilka Baszti Wilcza Saga Bies Welkoscyrz Centuś Galicyjski Wilk (Narsil) Cheitan z Peronówki Larson Dar Wilka Robin Wilczy Duch (Haczi) Sabnock z Peronówki (Sharn) Sheytan z Peronówki Tannin z Peronówki (Baner) Wonderfull Wolf Eden Severu Chyba pobiliśmy rekord :) Nic dziwnego, że plaża była pusta :twisted: |
Zdjęcia i opisy po prostu rewelacja:D:D:Dimponujące stado:)
|
My przed godzinką wróciliśmy do domu.
Shey po 6 godzinach spania w pociągu... poszedł spać ;) Spotkanie fantastyczne, widok dwunastu wilczaków biegających po plaży- bezcenny. Dziękujemy! Mam nadzieję, że uda się kiedyś to powtórzyć :) |
Quote:
z resztą nie dało się nie zauważyć :twisted: Na szczęście my jesteśmy bardzo tolerancyjną rodziną i nam to nie przeszkadza. |
Quote:
W kazdym razie gej najlepszym przyjacielem dziewczyny, wiec Wondera zawsze bedzie mogla liczyc na Biesiaka, jakby potrzebowala sie wyplakac :rock_3 Tylko ta jamniczka zaburza mi letko obraz orientacji seksualnej mojego psa... |
I my bardzo dziekujemy za wspólny spacer i super zdjęcia.
Zapraszamy częściej chłopaków :) |
All times are GMT +2. The time now is 14:16. |