![]() |
Ja również proszę o odesłanie mojej deklaracji do Małgorzaty Peron na adres 66-620 Późna 26.
Dominika Sikora. |
Hej Daniel, moją też odeślij proszę do Margo.
Agnieszka W |
To ja jeszcze "dla potomnych" kopiuje post Daniela Ziemnickiego, aby bylo wiadomo komu "zawdzieczamy" zniszczenie klubu tuz przed jego rejestracja:
"Grupa inicjatywna Klubu Rasy Ceskoslovensky Vlcak w Polsce została utworzona 1 maja 2010r w składzie : • Daniel Ziemnicki • Anna Gałązka • Dorota Puch • Alicja Kraska • Małgorzata Peron • Witold Góralczyk Niestety deklarujący jak i członkowie GI nie wytrzymali próby czasu . Połowa GI nie jest już członkami ZKwP, jedna osoba wycofała się z udziału w projekcie. Ja również wycofuje się z udziału w tym projekcie. Jako że na prawidłowo wydrukowanych i podpisanych deklaracjach widnieje skład Grupy Inicjatywnej , deklaracje te zostaną zniszczone i nie będą dalej przekazywane. Inicjatywę uważam za zamkniętą." |
Daniel Ziemnicki , proszę o odesłanie mojej deklaracji na mój adres który znajdziesz na stronie hodowli Spiderwolf . Nie masz prawa do przetrzymywania , niszczenia dokumentu z moim podpisem . Czekam na list polecony . Dziękuję . PS. Koszt przesyłki listu poleconego zwrócę na podane przez Ciebie konto .
|
Quote:
|
moją również proszę o odesłanie do Margo
|
Sprawe pociagniemy oficialnie dalej - bo interesuje nas, czy rzeczywiscie jedna osoba moze sabotowac dzialalnosc innych 100....
Ale tez uznalismy, ze szybciej bedzie zadzialac od nowa i jak naszybciej zebrac 100 nowych deklaracji, co do ktorych jest pewnosc, ze nie sa przeterminowane.... Wiecej w temacie " Oficjalny Klub Wilczaka Czechoslowackiego w Polsce - www.klubwilczaka.pl" http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=25720 |
All times are GMT +2. The time now is 02:20. |