![]() |
Ai db supratau klausima.Tai visokiu turguj buna mesgaliu,nuopjovu shunim,uodegu,ir pan tai db kazkaip nerija.Kaip kazkada vishtienos nevalge.Tai db keitineju viena sav taip kita kitaip
|
Quote:
o gerai, nes pagalvojau, kad kai snekejom apie serima neuzakcentavau, kad duodam viska kas yra gyvune ir visokia mesa (ale viska teisingai supratai) :) |
1.I vada, kol uzauginau iki 7 savaiciu 3 kartus keiciau super premium maista.
2. suniukai visa laika buvo alkani, paviduriuodavo, teko duoti enterofermentu, specialiai bandydavau duoti ryzius. 3.serdavau vos ne kas 4 valandas ir vis tiek alkani rekdavo. 4. jiems beaugant irgi buvo TAS pats viduriavimas, vemimas, seimininkai keite maista, leido antibiotikus. 5. seriant sausu Harka turejo gastrita kaip minimum, ko dabar seriant mesa nebeliko, nusivale dantys, maziau seriasi ir.t.t.t. -------------------- na skaitysis tas tekstas kaip propaganda, tik tiek gerai, kad mano sunys ne visa laika sausa ede, visada per savaite gaudavo po 2-3 dienas mesos, nors rates uz tai manes tikrai nepagirtu :) kad seriau misriai. as patenkinta tuom, kad ji man "ispyre i uzpakali" ir priverte kardinaliai pakeisti serima, ir toliau taip sersiu ir sersiu sekancias suniuku vadas, nes pati maciau ju augimo ir brendimo esant pas mane skirtumus,kurie buvo tik i gera. |
hmm Lauryt nepaklausiau :) o subproduktai-kepenys inkstai plauciai trachejos skrandziai, zuvis ir t.t.t? duodami?
|
Viskas yra duodama beabejo ir daznai pvz vakarais isverdu ryziu ir sumaishau darzoves ryzius ir mesa.Nes kaip pastebejau nuo ryziu suo neviduriuoja ir ten viduj nu tipo gal suklijuoja jam kazka nzn kaip issireikst bet esme kad darzoviu be ryziu neduodu ir kepenu taip pat.O sausa turiu visad kritiniam atvejuj pvz kai kazko nenupirkau arba kai tikrai ner jiem ko est nes ne visada speju nupirkt.
Ryziai lb daznai duodu nes tada nebuna lb alkanas bet aishku kad su mesa.Aishku jai ziuret i pinigus kaip man studentej tai man butu pigiau abiem sausiako nupirkt bet esme ta kad manishke mergyte sauso isvis nepripazysta tai kazkaip tingiu skirtingai juos maitint valgo jie beveik ta pati tik porcijos ir sudetis truputuka skiriasi kekvienam. |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Giedre, ši tema būtent jums visiems ir skirta. Ir nereikia užsiciklinti ant vieno dalyko (kaip tas šėrimas kas 2 dieną). Be to labai laukiu nuorodų apie RAW blogasias savybes. O kai žmonės klausia apie sausiako blogumus ir teigia, kad daug informacijos internete ieškojo, bet nerado, tai mažiau nei keista: http://www.mflegal.com/petfoodlawsuit http://cbs4.com/special/local_story_143224354.html http://www.shirleys-wellness-cafe.com/animals.htm Pirmai pradžiai, jei nematėt. O jei matėt, bet nieko blogo neradot, tai daugiau nekomentuosiu. |
cia verta paskaityti,nes gal but siek tiek paaiskes, kad tai is tiesu yra nekensminga o naudinga suniui
http://fauna.savel.org/forum.cgi?op=...d=3796;start=0 |
Idomybe, kuri buvo parasyta pries 3 metus WD :)
pastebeta, kad sunims kurie seriami sausu patamseja akys. isvada padare veiseja, gyvenanti Slovakijoje ir turinti sunis maziausiai 20 metu. |
Quote:
|
Quote:
|
Perskaiciau viska. Nukas pradeda atsisakyti vieno is maitinimo.Taip,kad kartais eda viena kart dienoje ir tikrai nedaug.Turim ir mes Orijeno,bet Nukas atsisake ji esti.Taip.kad eda naturalu.Isbandem mociutes raugintus kopustus:)Nukas suzavetas :)
|
Quote:
|
Aš Bruknę visais būdais bandžiau įtikinti, kad tie kopūstai jai LABAI sveika, bet pasižiūri kaip į durnę ir tiek :( Deja.
|
O tai rimtai jūs duodat raugintus kopūstus? :roll: Kuom jie naudingi gal galit kas pasakyt, ar nuorodą duot. ale esu beveik įsitikinus, kad mano kvailelis nesutiktų ėst :)
|
Nu tuom kuom ir žmogui :) Nuorodos neturiu, bet kad naudinga tai daug kur rašo ;) Tikrai.
|
Būt gerai, kad aš žinočiau, kuom žmogui naudinga :lol: na bet patikėsiu jumis, pamėginsiu kvaileliui duot :)
|
Nu musiet nesi niekada iš ryto po smagaus pasibuvimo raugintų kopūstų sriubytės srėbus :lol: Iškart suprastum, kad nelabai svarbu kuo, bet akivaizdu, kad naudinga.
|
Ti, kad rytais sunkiais naudinga, tai man viskas aišku :lol: ale Vaidučiui nebūna sunkių rytmečių, taigis įtariu, kad ir kopūstai jam netiks :lol:
|
Bruknė tai jei kartu vakarojam ryte labai puikiai iki vėlyvos popietės guli šalia, galvos nekelia, dūsauja... Va čia tai empatija :)
|
All times are GMT +2. The time now is 15:30. |