![]() |
Smoku wysylam Ci jutro
|
Quote:
|
Puchatku - zebranie deklaracji to jedno a weryfikacja ich przez ZK i inne perturbacje to drugie .
Ale dla chcącego nie ma nic trudnego!!! To prawda!! Zatem do roboty!!!! |
Quote:
A że swoje trzeba będzie odczekać "urzędowo", to wiadomo. Więc rzeczywiście: DO ROBOTY! :) Zbyt wiele się obecnie dzieje na szkodę naszych ukochanych psów, by zwlekać. |
Dziekuje za deklaracje z Lublina ;)
Teraz czekam na obiecane z samego dolu Polski :twisted: |
NO!!! Wetlina, odzywać się tutaj !! ;)
|
Kolejne 10 deklaracji wplynelo z Wroclawia - dziekuje :D
Pora na Krakow i okolice. |
A kto ma awersje do WD tego zapraszam na FB... ;)
http://www.facebook.com/events/38109...81121285267346 |
Quote:
Pozdrawiam |
Quote:
Wwwwwow?! :shock: A co? Dzieje się tam coś ciekawego? |
a mi na FB sie nic ciekawego nie pokazuje :( tylko moje wydarzenia :(
|
Quote:
|
No same imprezo-wyjazdy w najbliższym czasie się szykują :rock_3
To poknujemy tajnie i poufnie, jak "szczwana Czarna Żmija".... Szanowni Organizatorzy! Oczywiście pamiętacie o tym, że wejściówki na te balety tylko po okazaniu kopii wysłanej deklaracji do Klubu? Nie dać się przekupywać piwem i innymi smakowitościami! ;-) Nooooo, to się rozumiemy... :lol::lol::lol: I jesteśmy umówieni. :lol: |
Quote:
Quote:
W kazdym razie dotarla - dziekuje :) |
I jaki mamy stan deklaracji na dzień dzisiejszy?
Sssmoku, mogę prosić nowy adres Twój, bo mam jeszcze kilka deklaracji w domu i chce już je wysłać. |
sssmoku, jak bedziesz miala chwilke to napisz prosze jak to wyglada na dzien dzisiejszy... Warto by bylo przez zime dobic do tej 100-tki i zaczac dzialac konkretniej...
|
O tak, przydałoby się jakieś info w tym temacie, bo nasza deklaracja niecierpliwie czeka :)
|
Quote:
Czekam na osoby, ktore obiecaly podeslac i nadal tego nie zrobily. Nie wiem ile deklaracji jest u Ciebie. |
Quote:
A napiszesz adres na priv? |
Ja już nie pamiętam, czy Ciebie pytałam Smok, czy nie - moja dotarła?
|
All times are GMT +2. The time now is 23:59. |