Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Iš gyvenimo.... (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=142)
-   -   II vada susitikimai, džiaugsmai, augantys vilkai (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=6373)

vike 24-02-2008 23:38

kas čia per rozečių ir taurių krūva daroma? :lol:
gal kas naujo dėl klubo?

wolfin 24-02-2008 23:54

nu kad is besto nesem po kiekvieno pasirodymo po taure :)

del klubo-stojam i LKD ir derinam klubines parodos data, bei geru teiseju pakvietima :)

vike 25-02-2008 00:48

Va va va.. o kas ten mane vis bando įtikint, kad vilkai tai bestuose nematomi? :lol: nė velnio.. :p
o tai klubinė gali būt, jog bus ne per rugsėjo parodą Kaune? :o

wolfin 25-02-2008 01:52

jungsim su spalio cacib, kad daugiau dalyviu butu, nes 3 in 1 gaunasi.

rugseji bonitacijos ir cac parodos per akis uzteks

giedrë 25-02-2008 08:50

Quote:

Originally Posted by wolfin (Bericht 123317)
eee as pliurpiau apie kluba su KD prezidente tai nelabai maciau :) man rodos Nukas FCI I grupej 4 buvo o jaunime.,..na jaunime musu niekad nemato,

nors gal klystu, sakau netiksliai zinau- tik zinau kad rozetes ir taurres tai nesemes i kruva :)

Aha jaunime nepastebejo, nes Nukas matyt labai pavarges buvo ir visai ramiai nestovejo, o I grupeje matyt vertinanti teiseja - L.Vaitkeviciene patiko, nes stovejo beveik tiesus kaip muras ir 4 vieta laimeta. :)

Vaiva 05-03-2008 13:56

Quote:

Originally Posted by giedrë (Bericht 123352)
Aha jaunime nepastebejo, nes Nukas matyt labai pavarges buvo ir visai ramiai nestovejo, o I grupeje matyt vertinanti teiseja - L.Vaitkeviciene patiko, nes stovejo beveik tiesus kaip muras ir 4 vieta laimeta. :)

Nu vat ir sakau kad Livija faina, ale mums turbūt nelemta pas ją patekt :roll:

giedrë 05-03-2008 15:09

Quote:

Originally Posted by Vaiva (Bericht 124947)
Nu vat ir sakau kad Livija faina, ale mums turbūt nelemta pas ją patekt :roll:

Gal ir faina, bet klausė Ritos ar Nuka galima paliesti ar ne :)
Matyt agresyvi veisle atrode, nors Nuko akys tai tikro Garfildo

Vaiva 06-03-2008 23:45

Quote:

Originally Posted by giedrë (Bericht 124965)
Gal ir faina, bet klausė Ritos ar Nuka galima paliesti ar ne :)
Matyt agresyvi veisle atrode, nors Nuko akys tai tikro Garfildo

Tai gerai kad paklausia. Yra tekę matyt visokių (ne tik apie CsV kalbu) :roll:. Apskritai prieš čiupinėjant šunį ar lendant jam dantų skaičiuot geriau pasiklausti ;) Mūsų dažnai atsiklausia.

giedrë 10-03-2008 21:09

Keletas momentų iš šio ir praėjusio savaitgalio sodyboje:
Mijos vaikščiojimai po miškus ir maudynės bei kelionė ant ledo visa tai nuotraukų pavidalu galite pamatyti: www.dropshots.com/Imija

auuuu 14-03-2008 20:32

2 Attachment(s)
paziurejau mijos nuotraukas ir prisiminiau tipiska vilkams elgsena...

auuuu 14-03-2008 20:37

2 Attachment(s)
paziurejau mijos nuotraukas ir prisiminiau tipiska vilkams elgsena, kuria minejau giedrei...

Vaiva 14-03-2008 22:29

Quote:

Originally Posted by giedrë (Bericht 125673)
Keletas momentų iš šio ir praėjusio savaitgalio sodyboje:
Mijos vaikščiojimai po miškus ir maudynės bei kelionė ant ledo visa tai nuotraukų pavidalu galite pamatyti: www.dropshots.com/Imija

Gražios nuotraukos. Kai teko pabendraut su Mija, labiausiai pastebėjau tai, jog mergytės charakteris kaip vyresnėlės sesers Bruknės - tipo, "žiūrėkit į mane, glostykit mane, kalbinkit mane - juk aš pati nuostabiausia" :lol: Tokia pati lepūnėlė ir žmonių mylėtoja :lol: Fainai ;-)

Asta 21-03-2008 08:39

Šiandien ryte Jara vėl buvo pabėgusi iš namų. Šį kartą Smiltė išmoko atsirakinti duris. Susiruošiau valandai šuns gaudyti. Mano didelei nuostabai, Jara atbėgo pirmą kartą pašaukta. Tai va, labai norėjau pasidžiaugti :lol: Gal atsitiktinumas, o gal šiokio tokio darbo kartu su Giedre aikštelėj rezultatas (ačiū jai).

giedrë 21-03-2008 15:00

Quote:

Originally Posted by Asta (Bericht 127729)
Šiandien ryte Jara vėl buvo pabėgusi iš namų. Šį kartą Smiltė išmoko atsirakinti duris. Susiruošiau valandai šuns gaudyti. Mano didelei nuostabai, Jara atbėgo pirmą kartą pašaukta. Tai va, labai norėjau pasidžiaugti :lol: Gal atsitiktinumas, o gal šiokio tokio darbo kartu su Giedre aikštelėj rezultatas (ačiū jai).

Aš ir sakiau, kad Jara protinga ;) per kliūtis puikiai šoka ir jau komandas išgirsta. Labai džiaugiuosi

vike 21-03-2008 16:33

Vo bl kur žmonės protą įžvelgia :rock_3 šokinėjime per kliūtis :lol:

Asta 21-03-2008 16:52

Vike, nesikabinėk prie žodžių :rock_3

giedrë 21-03-2008 20:58

Quote:

Originally Posted by vike (Bericht 127795)
Vo bl kur žmonės protą įžvelgia :rock_3 šokinėjime per kliūtis :lol:

isivaizduoji izvelgia prota, kai suo be pavadzio salia bega ir pagal komanda per kliutis soka (kaip agility) taisyklingai, krastu nepriliesdamas

vike 22-03-2008 02:51

Quote:

Originally Posted by Asta (Bericht 127797)
Vike, nesikabinėk prie žodžių :rock_3

Just joke :)

Mhm, Giedre, įsivaizduoju, kad tai yra dresūra, o ne protas :lol:

giedrë 22-03-2008 10:13

Quote:

Originally Posted by vike (Bericht 127866)
Just joke :)

Mhm, Giedre, įsivaizduoju, kad tai yra dresūra, o ne protas :lol:

Man atrodo, kai tai yra protas, kai po kelių kartų šuo peržvelgia aikštelę ir įdėmiai seka tavo veiksmus ir mąsto ką dabar daryti sėdėti pagal komandą, gulėti ar laukti, kol už 20 metrų nuėjęs šeimininkas pakvies, tada duos kokią komandą ir pan. Išdresuotos komandos, kurios daromos automatiškai, kitos besimokant ar naujos visiškai - mąstant. Bent taip aš matau Mijos akyse, Jaros (kai Asta leidžia man savo mergička pasidžiaugti).

Vaiva 23-03-2008 14:19

Quote:

Originally Posted by giedrë (Bericht 127878)
Man atrodo, kai tai yra protas, kai po kelių kartų šuo peržvelgia aikštelę ir įdėmiai seka tavo veiksmus ir mąsto ką dabar daryti sėdėti pagal komandą, gulėti ar laukti, kol už 20 metrų nuėjęs šeimininkas pakvies, tada duos kokią komandą ir pan. Išdresuotos komandos, kurios daromos automatiškai, kitos besimokant ar naujos visiškai - mąstant. Bent taip aš matau Mijos akyse, Jaros (kai Asta leidžia man savo mergička pasidžiaugti).

Vis dėl to pritarčiau Vikei, kad tai daugiau dresūra. Aišku, mąstymas čia irgi dirba, tačiau šuns protas pasidavimu dresūrai ir norėjimu įtikti šeimininkui nepasireiškia... :roll:

All times are GMT +2. The time now is 16:27.