![]() |
Quote:
Be to, kažkur buva minėti likučiai nuo stalo. Čia rašo eupietis gvenantis JAV, o pas juos likučiai šunims suprantami kaip likučiai žalios mėsos, likusios nuo salotų žalios daržovės, o ne termiškai aprodotos ir prieskonių pridėtos kokios tai dešrelės. |
Quote:
Beje, Kaune veršis už 6lt/kg yra, jei kas nori? Ir dar, jei kam reikia, radau labai patogų šerti totorišką lašišų faršą. Jis būna šaldytas, kaip rašoma, kad be prieskonių ir supjaustas. Kaina 6,50lt už 500 g. |
Quote:
Man sauso idėja niekada nebuvo priimtina, bet veisėja ir aplinkiniai šunininkai "žinovai" labai įkalbinėjo pabandyti. Rezultus mano vargšelis šuo jaus iki gyvenimo galo. Sausą mes naudojom tik 2,5 metus, nors šunys namuose jau 18 metų. Išbandėm pačias geriausias sauso rūšis, ieškojom geriausio ir t.t. Kuo daugiau šnekėjau su rimtais fiziologais, patalogais ir terapeutais, tuo aiškiau darėsi, kad padariau didelę klaidą pradėdama. Dėl tų 2,5 metų gailėsiuosi labai ilgai. Be to, žinau ir tai, kad sekantis šuo iš RAW/BARF šeriamo veislyno tėvų. |
Quote:
|
Quote:
|
Tendencingos reakcijos :roll:
|
Quote:
nesuprantu, kam taip reaguot? juk zmones tik patart ir padet nori. si informacija BUTENT jums ir skirta, kad zinotumet kas gerai, o kas ne. ar ne taip? |
Suprantu kad as mazvaike bet jus moterys gal nesipykit?;)Tiesiog Natalijai buvo beda su Ivju ir zmogus nusprende nebemaitint naturaliu maistu ir perejo prie sauso aisku ja reik suprast ji turi savo pasirinkima beje kaip visur ir shneketa kad pas ja dyd ukis ir zmogus tiesiog nespeja suziuret visu ir tiek.Pvz ash turiu kol kas laiko maitint ir zaist su maistu tai zaidziam nes kai bus darbas taip pat pereisim ant sauso:?
|
Mes pvz kai bandem sausa tai shuo visikai negalejo priaugt svorio o db viskas tvarkoj auga vershius:)
|
tik klausimas KAM?
negi tiek daug laiko uzima isemimas is saldymo kameros mesos gabalo ir idejimas jo i lekste kad iki serimo atsiltu? |
Quote:
Laura, niekas čia nesipyksta ;) Tiesiog kartais žmonės neadekvačiai reaguoja į duodamus patarimus ar pastabas. |
Daiva patikek ash ne visad name bunu ir ne visad speju shunu pamaitint o db bus man diplominis plius dirbsiu kad juos ishmaitint ir plius db viena likau tai truputuka sunku buna.kai kartais pareinu ir koju nejauciu.tai visvien kai tik laiko turiu darau jiem ka nors skanaus bet ziuresiu poto kaip spesiu nes pati kaip sakant sausiaka valgau:)visoki shlamshta is pakeliu tai buna pasirinkimas ar sau ka skanaus pasidaryt per laisva val ar shunym:)Sen pvz zaraza maza surijo mano salotas ir laksto laimingas o taip kai duodu darzoviu tai daznai needa bet kai zino kad jos mano ir ju imt negalima tai valgo kaip mesa tai ciuju reiks tuo naudotis greit:)
|
Nu man pvz ir paciai patinka jam i ta mesa kokiu nesamoniu primaishyt nei grina duot nes jau jautienos needa uzkniso turbut tai ciuju paukshtiena teks duot:roll:
|
II vada draugiska, malonu:)))
Rates, is tikruju as nekisu mazu suniuku, atrodo tema skirta visiems, as pabreziu kad kol kas kalbu apie mazius - nes atrodo jie irgi i tema "telpa". Vaikui kaloriju neskaiciuoju, o rupinuosi, kad gautu sveika ir ivairu maista. Taip, noreciau taip ir suni gal auginti, "zaisti" - bet nuomone mano griezta siuo klausimu - jei nemoki ar negali maitinti taisyklingai RAW arba BARFU - tai geriau jau sausiaku, nei numetineti atsildytus mesos gabalus be darzoviu ir chaotiskai...( cia as grubiai pasakau, nes kasdienybeje sutikite niekas kitais RAW/BARF komponentais nepasirupina) Rates, nei kiek neabejoju tavo kompetencija, dziugu kad tau gaunasi sauniai viska suderinti, bet nereikia gasdinti manau jau tuo sausiaku...Mano basete jau 12 metu gyvena, tikiuosi kad ir Ivju maziausiai tiek gyvens... As jau pasakiau viska:) |
Quote:
eee... O kokie ir kam tie kasdieniai KITI RAW elementai? :roll: |
Bet brangieji ko jus taip sausa maista puolat?Juk priesh metus visi maitinot tik sausu Nutra Nugets ir visi isaugo ir nieko niekam nebuvo nutike ir tais laikas apie naturalu net kalbos nebuvo visi juk draugishkai matinot.Ir uzaugo juk ir nieko.Ir tuo metu jum juk atrode kad tai geriausias pasirinkimas tik po kazkurio laiko visi perejot ant naturalaus.Ar as kazka painioju?Kazkaip juk tai buvo ar ne?;)
|
Nu kaip nieko. Triedimas nuolatinis, rytiniai vimčiojimai... Ne visai nieko, a?
Niekas to sauso nepuola, tiesiog manau, jog neteisinga sakyti, kad RAW ar BARF yra negerai, jei tai sako žmonės, kurie, nors ir turėjo daug laiko, nepanorėjo/patingėjo pakankamai pasidomėti, KAIP tas maitinimas turėtų atrodyti iš tikrųjų. |
Quote:
Jei tarp bandytų sauso rūšių buvo Orijen, kas nuo jo buvo negerai? |
Quote:
|
Jautiena duodavau.
|
All times are GMT +2. The time now is 09:44. |