![]() |
Ja mogę kilka druknąć, Ty też druknij- na wypadek jakby któraś zapomniała :)
|
Ja będę w Rzeszowie, mogę wydrukować kilka deklaracji, choć w GI nie jestem.
|
Quote:
Każdy kto chce się zaangażować /będąc na jakiejś wystawie/ niech działa. Tylko, aby do Waszej akcji nikt się nie „podpiął”(*) dając inne deklaracje.... 8) Żeby się potem nie okazało, że ktoś nie jest w tym Klubie, w którym myślał, że jest.... :lol: (*) -kiedyś była „afera”- do WOŚP podpiął się Caritas -podobno zebrali więcej niż zwykle, bo „babciom” było wszystko jedno: puszka jest puszka, a cel szczytny... :twisted: |
Quote:
|
Super.
Ja dowioze zestaw na nocna. Jesli cos zostanie moge Wam dac - to moze znajdzie sie jeszcze ktos kto nie podpisal :) |
Czy jest istotny czas podpisania tej deklaracji? Mnie na tej wystawie nie będzie, w najbliższym czasie za bardzo nie planuję też na żadną pojechać, a deklarację mimo wszystko chętnie bym podpisała. Planujecie je wysyłać?
|
Mozna podpisac kiedy sie chce i wyslac do mnie.
Wystarczy wydrukowac ze strony: http://czw.pl/wstap-do-klubu/ Jest tam tez podany moj adres (Anna Gałązka 8)) Czesc ludzi wlasnie w ten sposob zrobilo i deklaracje sa juz u mnie :) Zachecam, bo jak uda sie ruszyc z Klubem, to moze byc tylko lepiej :P |
A to super, w takim razie podeślę, dzięki za odpowiedź :-)
|
Ja będę miała też kilka.
Ale w dalszym ciągu jest do obgadania jedna sprawa, która może nam bardzo pomóc w utworzeniu klubu. Ale muszę wiedzieć z kim mam się kontaktować. |
|
w Rzeszowie szału nie było.....
|
A ile udało się zebrać?
W Bydgoszczy coś około 12. |
W świetle ostatnich wydarzeń "różnych" i mając przed sobą dłuuuuuuugi weekend, który zapewne będzie obfitował w >wilczakowe spotkania<, może byłoby dobrze pomyśleć o deklaracjach... :p
O wystawach oczywiście nie wspominam, bo przecież wszyscy o tym pamiętają...8) ... |
Quote:
|
No na majówce na pewno cos zbierzemy !!
|
Quote:
Nadzieja jest.... Bo... żeby potem nie było >grzechu zaniechania<, który doprowadzi do zaistnienia Konfraterni* Adoracji Wilczaka pod wezwaniem santo Horologiorum Magister, gdzie jedynym obowiązującym wzorcem będzie dwu punktowa zasada: 1. podobny do psa X -może być wilczakiem 2. nie podobny do psa X -dyskwa >ze średnikiem< /do piątego pokolenia wstecz!/ ... Cholera... że też nie można podpisać dwóch deklaracji mając dwa wilczaki.... :evil: Wg. takiej zasady, Klub już by był....:) Chyba zaczynam majaczyć.... to od koszenia na słońcu....:roll: Czas wyłączyć komputer, schować kosiarkę, poszukać zimnego piwa i zaszyć się gdzieś w cień koło "zewłoków"... Notopa! :) Niech Moc będzie z Wami i przekażcie sobie Znak.... jaki tam kto już lubi! ;-) ... *-czy innej Klubo-Kawiarni... |
Zbieramy powoli deklaracje i na pewno zbierzemy 100. Po majówce mamy kolejne kilka deklaracji! Margo tez ma kilka.
Nadchodzi czas spotkań, wystaw - NIECH każdy komu zależy na założeniu klubu wyśle swoją deklarację i choć 2 pozbierane wsród znajomych wilczakowców to za rok mamy KLUB!!!! Trzeba TYLKO chcieć!!! |
Czy deklarację mogą podpisać osoby nie posiadające wilczaka? Ale rozumiem że muszą należeć do Związku Kynologicznego w Polsce tak?
|
Quote:
|
Quote:
Ale deklaracje może się uda zebrać wcześniej, bo >chcieć< to >móc<... ... Sssmoku, deklaracje wydrukowane słać do Ciebie na stary adres? ... |
All times are GMT +2. The time now is 23:29. |