![]() |
Quote:
Czekamy :) |
Bardzo podoba mi się ta fotka: Konrad jako Mowgli :lol:http://www.antyliga.wolfdog.org/zdje...%20%287%29.JPG
|
Gaga, tak kolejny przystanek to Warszawa :), obawiam się do tego czasu nie uda mi się wyeliminować u Forcia tego radosnego sposobu okazywania szczęścia na widok nowej osoby :lol:, a że przy okazji będzie to sędzina to tym lepiej;), no chyba że nie będzie lubiła jak taki smok będzie ją lizał po szyi i twarzy trzymając w mocnym uścisku przednich łap:twisted:... Do miłego zobaczenia w stolicy
|
Quote:
Ps. z tym szczelaniem to może nie do końca tak ale przy takim zachowaniu moja śp. rottwailerka już by kogoś zjadła a była łagodną sunią :twisted: |
Quote:
A z czasem jego wylewnosc i tak sie stonuje . Przyjezdajcie i pokazcie ! czekamy :) |
Quote:
Quote:
Skoro tak twierdzisz, to mnie jest lżej, bo żal by mi było bardzo zmieniać tego przytulaka, bo Foras jest radosnym i spontanicznym psem, a do tego niesłychanym pieszczoszkim, który ze wszystkich nagród za dobrze wykonane ćwiczenie najbardziej uwielbia ... całusy i mizianko:lol:, a to z kolei doprowadza do szału tresera ze szkółki:evil: |
Trochę mi nie wyszło cytowanie, ale my z Forim debiutujemy wszędzie:) On na wystawie, a ja na forum i jak widać Jemu wychodzi dużo lepiej:lol:
|
Quote:
|
No tego kompletnie ni erozumiem, czemu niby szkoleniowiec mialby sie wsciekac na takie reakcje? Toz wiekszosc dochodzi do tagiego etapu miesiacami!!
Powiem Ci tak: w zadnej dziedzinie nie zmienialabym tych zachowan :) OK, przyda sie nauczyc 'eleganckiego" przywitania - mniej spontanicznego bo jednak nie wszyscy lubia psia wylewnosc ale bez przesady :) Wielu zaplaciloby kazda kase zeby ich pies tak sie zachowywal... a tego nie da sie kupic ;P |
Widocznie w tej szkólce zatrzymali się na etapie, że nagrodą może być tylko smakołyk czy karma a tego Fori na placu nie chce nawet powachać:). Forasik malutki - jak go nazwała kiedyś Narvana - zna "eleganckie" sposoby przywitania i zachowania ale .... te niekontrolowane i spontaniczne bardziej lubi:lol:.
I macie z Roną rację: to jest fantastyczne i chyba najcudowniejsze że taki kolosik ma tyle czułości;), i to nie tej kupionej tylko takiej z samej potrzeby jego psiego serca żeby się nią dzielić z człowiekiem:), a jeśli jeszcze dodać, że wita mnie tak wylewnie każdego poranka z rozdziawionym pyszczkiem i figielkami w oczach jakby wołał "cześć, wstałem! - fajnie że ty też już nie śpisz:lol:" to aż chce się wstać, chociaż nie należę do rannych ptaszków. Ale Fori zmienia moje dotychczasowe życie i nawyki w tak wdzięczny sposób, że z uśmiechem na ustach te zmiany akceptuję:) |
znalazłem z Krakowa, jest kilka zdjęć wilczaków
http://www.pies.join.pl/index.php?na...article&sid=42 ;) |
All times are GMT +2. The time now is 03:16. |