Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Reklama i prasa (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=82)
-   -   Kalendarz na 2013r (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=22594)

lukass 27-11-2012 20:24

Jeszcze raz potwierdzam 4 szt. w lepszym papierze, wzór 3 VINTAGE i PL. Ale dostosuję się do większości w ankiecie.

Wonderfull Wolf ES 27-11-2012 23:04

ja też zdecydowanie preferuję lepszy papier. Mi się czcionka vintage bardziej podoba niż klasyka.

Gia 27-11-2012 23:43

Vintage ale ang ;) Są tam zdjęcia moich zagranicznych dzieci, wersję ang. mogłabym sprezentować ich właścicielom :)
Ale dostosuję się oczywiście do większości.
Kiedy zapadnie ostateczna decyzja będę mogła określić ilość :)

Dla nas będzie jednak 6 szt.

Elentia 28-11-2012 10:18

Ja też poproszę jedną sztukę :) na lepszym papierze, wersja pl, podoba mi się styl vintage

DORA 28-11-2012 15:37

I my też jak wcześniej 4 szt na lepsiejszym papierze:p

Lupusek 28-11-2012 23:48

Może skorzystamy z takiej promocji: http://www.groupon.pl/deals/cala-pol...0_0_333&a=1661

Jeśli dobrze doczytałam, to 10 szt. kosztuje 159 zł, czyli niecałe 16 zł za szt. Format A3.

Spider 29-11-2012 10:10

Ja poproszę 2 szt na lepszym papierze :) Jupi :p

sssmok 29-11-2012 10:34

Quote:

Originally Posted by Lupusek (Bericht 444359)
Może skorzystamy z takiej promocji: http://www.groupon.pl/deals/cala-pol...0_0_333&a=1661

Jeśli dobrze doczytałam, to 10 szt. kosztuje 159 zł, czyli niecałe 16 zł za szt. Format A3.

Nie wiem czy jest mozliwosc wziecia 7-8 kuponow po 10szt, zazwyczaj maja ograniczenia. Druga sprawa - papier i wydruk sa duzo gorszej jakosci (zdjecia skalowane i drukowane w malej rozdzielczosci). Nasza drukarnia zapewniala, ze jakosc jest taka jak kalendarza sklepowego. Poza tym projekty robione byly pod wymiar podany w drukarni.

Widze, ze wygrywa nr 3. Dzisiaj wysylam ostateczne wersje. Dodalam jeszcze Murmura, Sajgona i Astri z Astarte.
Mam nadzieje, ze do konca tygodnia podam ostateczna kwote za kalendarz i dam numer konta do wplat. Bedzie trzeba doliczyc przesylke. Do Warszawy kalendarze moge przywiezc i zostawic u rodzicow, ale prosze o informacje czy ktos chce odbierac osobiscie, bo musze to z nimi wczesniej ustalic.

sssmok 29-11-2012 11:25

Jest jeszcze jedna sprawa.
Nie ma mozliwosci zrobienia tylnej okladki z wypisanymi autorami zdjec.
Mozna ich wrzucic albo na pierwszej stronie albo na kazdej stronie miesiaca drobnym drukiem.

Autorzy zdjec:
Kasia Piotrowska
Magda Właszek
Dominika Kłosok
Paweł Siłakowski
Sonia Durawa
Natalia Hermańska
Anna Gałązka
Alicja Kraska
Dorota Puch
Łukasz Środa
Joanna Stawińska
Anna Łaskawiec
Beata Hojeńska
Katarzyna Orłowska
Aleksandra Krywult
Michał Wilczyński
Dorota Herra
Luiza Godlewska-Moroz
Agnieszka Waszczeniuk
Jacek Krzywoń
Miriam Kintscher
Andre Jordao

Jeszcze fotki Fenrira, Gran Milagro - sorry nie znam Waszych nazwisk...
Fotka Baloun i Inti - Andrzej czy Magdalena Kuder?

Prosba - sprawdzcie czy o nikim nie zapomnialam.

Lupusek 29-11-2012 12:20

Moich zdjęć tam nie ma :-( , więc możesz mnie wykreślić z autorów zdjęć. W grudniu jest jedno zdjęcie autorstwa Bartka Rutkowskiego.

jacekjg 29-11-2012 12:57

Zdjęcia Fenrira Mariola Kędzierska

Gia 29-11-2012 13:15

Gran Milagro Azul - Karolina Piechota
Gran Rosa Amiga - Michał Wilczyński
K-Lee Vornja, X-trovertida Fuerta, X-trovertido Rapido - Miriam Kintscher
K-Lee Vornja (z frisbee) - Kasia Piotrowska
Gran Fuego Marron - Emlyn Roberts

Shyboy 29-11-2012 14:18

Jedno zdjęcie Centusia jest autorstwa Justyny Frańczak

Puchatek 29-11-2012 16:43

Zdjęcie Harmonii -Daiva
Zdjęcie Qilina -Margo
/A w każdym razie tak mi się wydaje... Daiva wysłała Ci zdjęcie maci naszej, więc pewnie wybrała coś ze swojego albumu, zdjęcia Qilina zamieszczonego w kalendarzu nie słałam, ale większość zdjęć tego zucha jest autorstwa "Z Peronówki"..../ :)

fraxinia 29-11-2012 17:08

Zdjęcia Ulvara - Natalia Kozuń, ale szczerze mówiąc, to nie rozumiem, po co ta lista autorów;) Jednak skoro wszyscy chcą, to niech sobie będzie:) mam tylko nadzieję, że nie zajmie powierzchni zdjęciowej:)

Lupusek 29-11-2012 19:57

Quote:

Originally Posted by fraxinia (Bericht 444392)
Zdjęcia Ulvara - Natalia Kozuń, ale szczerze mówiąc, to nie rozumiem, po co ta lista autorów;) Jednak skoro wszyscy chcą, to niech sobie będzie:) mam tylko nadzieję, że nie zajmie powierzchni zdjęciowej:)

Zgadzam się.

Gia 29-11-2012 20:22

A ja się nie zgadzam ;) Jeśli nie będzie listy autorów, to będę musiała wycofać część zdjęć z kalendarza :)

gdak 30-11-2012 08:40

jest mój Nergal :) zdjecie moje - Krzysztof Jagła
ps. moja osobista opinia...bez autorów ;)

szasztin 30-11-2012 12:35

Qilin jest mój - tzn fotka - z Późnej. :)
Listy może nie być - ale jak większość zechce to ssmoku zrób tak jak wygodniej,

fraxinia 30-11-2012 13:18

Niech lista będzie, przecież Gia napisała, w przeciwnym razie będzie musiała wycofać zdjęcia. Marcowy Mandżur to jedno z moich ulubionych zdjęć, nie chciałabym żeby go zabrakło:( Skoro niektórym autorom tak bardzo zależy na umieszczeniu nazwisk, to niech tak będzie. Mam tylko prośbę do Sssmoka, żeby wcisnęła je jakoś sprytnie, bez zmniejszania wilczaków, bo to przecież one są w tym kalendarzu najważniejsze:)

All times are GMT +2. The time now is 02:20.