![]() |
![]() |
|
Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Masakra totalna i przeklinam tu jak..........
Niecałą godzinę temu otrzymałam bardzo smutny telefon "płaczącej" (sorri nie da się określić tego stanu) Olgi. Ktoś wykończył tego pięknego psa przyjaciela rodziny także naszej ![]() Przegrał swoją walkę ze śmiercią i mimo podjętych prób walki o jego życie nie udało się!!!!!!!!!!!!!!!!!! Druga wilczakowa suczka od 9.00 również walczy o życie - trzymajcie za nią kciuki!!!!! Nie docierają do mnie informacje o "zabójcy" w innych rasach, dlatego coraz bardziej wydaje mi się, że to robi jakiś idiota z "naszej" rasy. Nie potrafię nic więcej napisać. Przeklinam SUK............... ![]() P.S. Gajowy był psem o świetnym charakterze i niesamowitym wilczym wyglądzie - zawsze będę go miała w pamięci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Spiderwolf
|
![]()
Biedne psisko !!! straszny żal i smutek ,wspólczucia dla właścicieli i Ciebie Agnieszko bo jesteście bardzo związani ze sobą . Trzymamy mocno kciuki za sunie .... Co za skur..... !!!
Gaj ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
'Wilk z baśni' :)
|
![]()
??!! Brak mi słów...
Olga, strasznie współczujemy... trzymamy kciuki za suńkę z całej siły wszyscy!!!
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
wspólczuję ogromnie...
![]() ![]() wiem, że może to nie ten czas, ale Aga, o co chodzi z tym "kimś", bo może warto otwarcie napisać co się dzieje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
K-Lee Family
|
![]()
Bardzo mocno trzymamy kciuki za Cedirę!!...
![]() I tak strasznie przykro z powodu Gaja, jak można coś takiego zrobić? ![]() Gaj był naprawdę wspaniałym psem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Co to za paranoja w ogole, jak mozna tak robic, wstyd mi naprawde za ludzi.
Bardzo mi przykro, nie wyobrazam sobie bolu, bo to tak bezsensowna smierc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Napiszcie o co chodzi,bo powaznie zaczynam sie bac o nasze Bure.
Moze warto wyczulic wlascicieli na niektore sprawy o ktorych nie mamy pojecia. Oczywiscie bardzo wspolczujemy wlascicielom Gaja i jednoczesnie trzymamy kciuki za szczesliwy final Cediry mocno wierzymy ze sie wylize. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Jest mi niezmniernie przykro...widziałam tego pięknego psa w Krakowie na wystawie, tak bardzo cieszyłam się że jest w Polsce....WIELKI smutek
A teraz trzeba myśleć o Cediri, trzymaj się maleńka- nie daj się |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
VIP Member
|
![]()
Ogromnie współczuję i jednocześnie mam nadzieję, że suńka wygra! OBY!.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
love and terror
|
![]()
Strasznie przykro...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
Ogromnie współczuję. Niewyobrażalny ból...
Trzymam kciuki za sunię. Przepraszam, może to nie czas i miejsce na pytania, ale czy dobrze rozumiem, że psy zostały otrute? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Distinguished Member
|
![]()
Co za koszmar! Współczuję
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Junior Member
|
![]()
głęboko współczuję...
Trzymam kciuki za Cediri. jeśli możecie podajcie jakieś informacje, może dzięki nim nie dojdzie do kolejnego nieszczęścia. p&s |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
Matuniu, trzymajcie się razem z sunieczką, mam nadzieję że uda Wam się. Trzymamy mocno kciuki i przesyłamy mnóstwo pozytywnej energii.
Mój Max 2 lata temu walczył po potężnej według wetów dawce chemicznego środka przez ponad 2 tygodnie. Udało się i Wam się uda. Szkoda Gaja piękny młodzieniec ![]()
![]() |
#16 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Junior Member
|
![]()
jestem wstrząśnięty .... tak niedawno widzieliśmy sie na wystawie w Krakowie ....
![]()
![]() |
#18 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Senior Member
|
![]()
ok. daję tekst:
"Wczoraj 24.07 trzy nasze psy zostały otrute w lesie koło Bukowna. Keijo, rudy psiak, Sari (Gaj z Udoli ticha) i Lea (Cedira Wolf Rhoderick Sodar). Dziękujemy naszym weterynarzom Katarzynie i Markowi Wasiakom za wielogodzinną walkę o ich życie. Zrobili wszystko co było w ich mocy. Keijo odszedł pierwszy, Sari po paru godzinach przestał walczyć nie pomogła nawet reanimacja. Lea nadal walczy o życie. Oprócz naszych psów otrute tego samego dnia były jeszcze dwa inne. Mam nadzieję, że razem z policją uda się odnaleźć sprawcę tak nieludzkiego okrucieństwa. Jesteśmy załamani..." i "to jakieś środki ochrony roślin w kulce mięsa. 30 sekund po zjedzeniu dostały potwornedo drżenia wszystkich mięśni...to było coś strasznego" P.S. Sama się wczoraj dowiedziałam, że jeszcze jednego pieska rodzina straciła, Ola przekazując mi info o śmierci Gaja była w strasznym stanie, zatem niewiele rozumiałam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Senior Member
|
![]()
MASAKRA!!!!!!!!!!!!! Strasznie przykrooooooooooo........
Trzymaj sie!!!
![]() |
|
|