![]() |
![]() |
|
Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Senior Member
|
![]()
pewnie bys zmruzyla, w koncu bylby Twoj, znajomi mych rodzicieli wciaz im powtarzaja ze my musimy uwazac na Ura bo on ma takie dzikie spojrzenie i nas kiedys zamorduje
![]() ![]()
Ja & Urciowaty Last edited by avgrunn; 14-03-2013 at 13:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#44 |
Moderator
|
![]()
Ale Emi to jest to samo
![]() ![]() ja wole czarnego ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
czuły barbarzyńca
|
![]()
No, ja nie moge sie zdecydowac, waham sie miedzy dwoma, jakze odmiennymi typami
![]() http://www.wolfdog.org/site/pl/gallery/pic/176094/ (Z tym, ze szala minimalnie przeważa w strone tego gościa po lewej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Senior Member
|
![]()
szkoda ze potomkow nie miala, no ale podobne geny da sie znalezc
![]()
![]() |
#47 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() avgrunn ależ jestem ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Senior Member
|
![]()
e tam kurdupelek taki
![]() ![]() ![]()
![]() |
#49 |
Junior Member
|
![]()
Oprócz naszego Lubasa, mam takie typy:
1. Banner (Tannin), nie tylko za wygląd, ale też suuuper charakter ![]() 2. Anczer, niezmiennie robi wrażenie ![]() fajny jest też ciemny Utukku z Peronówki
![]() |
#50 |
Senior Member
|
![]()
ja też uwielbiam wspomniane Y z Peronówki, do tego Jaud i Quareen, Biesiak, Baner (Tannin), Bashtee, dwa mioty ABD (Donna Bella Atropela
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
VIP Member
|
![]()
To ja pojade "antykami"....
BARDZO podobal mi sie starszy brat mojego pierwszego planowanego wilczaka. Zrobil na mnie duze wrazenie - chodzi o Bonniego z Města Sadské: ![]() (potem juz mi zachwyt przeszedl, ale i tak zaluje, ze nie udalo mi sie go uzyc w hodowli) Nie przeszedl zachwyt suczyskiem Pavla - Nancy Šedá eminence: ![]() (i malo co a nie zostalabym wlascicielka suczki po Haidy z miotu Q - zreszta nadal mam do nich slabosc... ![]() Staloby sie tak, gdyby nie moja wielka milosc - Amálka od Buližníku. Fotki w galerii ma generalnie slabe, ale jak na tamte czasy to byla zjawiskowa suka - na serio prawie wilczyca - tak kolorem, jak i budowa.... ![]() A tu w wieku 13 lat: ![]() Owocem tej milosci jest Jolka. ![]() ![]() (nie, zeby Belcia byla niechciana, bo to dla niej swiadomie zrezygnowalam z rezerwacji na kolejny miot Amalki) A aby nie bylo za bardzo rodzinnie to nie moge wspomniec o naszych najwiekszych konkurentkach - fotki maja na serio slabe, a szkoda, bo sa to wyjatkowe suki... - Amy Zlatá Palz ![]() - Arlen spod Ďumbiera ![]() - Bonie Mrazivé ticho ![]() Z czeskich suk z tamtych lat w pamieci mam jeszcze Die Dakmat ![]() (pierwsza po lewej) Pieknym psem (z super glowa) byl Nuk Seda eminence ![]() (fotki ma wyjatkowo fatalne - widzialam go w Světlej nad Sázavou - w porownaniu do innych prezentowanych tam czeskich psow wygladal jakby byl z innej bajki. Ale co tu duzo gadac - stare morawskie mioty to rzeczywiscie bylo cos innego niz widujemy teraz) OK, wracajac na Slowacje - oczywiscie Gaius Dór: ![]() Niesamowite wrazenie robil na mnie zawsze Artex Radov dvor (gdyby nie katowanie to bylby moim slowackim numerem jeden) ![]() Fotki tragedia, choc sama je robilam. Tak wygladal w wieku 12 lat: ![]() Oczywiscie byla masa innych psow, ktore mi sie podobaly. Ale akurat te pamietam szczegolnie dobrze. Choc pewnie jakis jeszcze mi sie przypomni... ![]()
Last edited by z Peronówki; 14-03-2013 at 23:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Tzn doceniam ich urok, ale dla mnie prawdziwe wilki pozostana Bure i koniec... ![]() (co zreszta nie odbiega od prawdy, bo amerykanskie wilki nie sa prawdziwymi wilkami i stad te ich przedziwne kolory)
![]() |
![]() |
#53 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#54 |
Member
|
![]()
O tak, zapomniałam o Arlen, a ona tez jest na mojej liście
![]() Tak samo zresztą jak jej synek Casar ![]() ![]() Do tej pory nie znałam jednak Zlata Palz Amy, a szkoda, bo ślicznota właśnie trafiła na moja listę ![]() Bardzo podoba mi się na tym zdjęciu: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Member
|
![]()
A co do kolorów wilków - nie można zaprzeczyć, że białe i czarne wybryki natury wśród wilków amerykańskich robią wrażenie... pewnie właśnie przez ten kolor, który dodaje im mistycyzmu
![]() Ale ja też zdecydowanie wolę bure wilki... to właśnie ta maść, dzięki której w lesie stają się "przezroczyste i niewidzialne" jest dla mnie tak fascynująca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Moderator
|
![]()
ja chyba ostatnia ( prawe) widzialam Artexa i takie fotki mialam
![]() to w roku 2009 ja wiem mi tez wilk ma byc taki jak nasze ![]() ![]() ![]() Avgrun ja wiem ze sa ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#59 |
Senior Member
|
![]()
oooo fotki Nuk'a Seda eminence nie widziałam....
Amálka od Buližníku - mam bzika na punkcie takiego pyska Artex Radov dvor - ♥♥♥ Moja pięknota kolejna, której już nie ma ![]() (tu jako 8,5mca) młodzik, to Gáj z Údolí ticha. ♥futro, ♥pysk, ♥głowa, ♥tylne nogi itd.♥ Last edited by GRABA; 15-03-2013 at 09:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Moderator
|
![]()
ah mozna jescio dodac tragiczne zgubionego psa fotki.
Hamlet Radov dvor ![]() zal ze ten pies znalazl sie w tej situacii a moglo byc totalne inaczej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|